La Biserica Sfantului Mormant, de cateva ori pe an
Raspunsuri - Pagina 6
cortexia spune:
Citat: |
Da' revenind la topic, acum, intre Craciunul nostru si cel de rit vechi, urmeaza o noo paruiala intre dragii de barbosi, amatori de K1; eu pariez pe greci! |
Dupa aceste induiosatoare rezbeluri purtate intru apararea tolerantei, hai, cetateni si cetatence, sa revenim la lipsa noastra de toleranta! Caci daca o sustinem noi, e mai legitima decit celelalte tipuri de discriminare. Jos cu femeile-incaltate-cu-pantofi-din-piele-de-pisica-de-mare! Jos cu popii barbosi! Sa mergem la Sfintul Mormint si sa ii aratam cu degetul pe calugarii nazbatiosi!
Da'...de unde facem rost de pietre?
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cortexia
Dupa aceste induiosatoare rezbeluri purtate intru apararea tolerantei, hai, cetateni si cetatence, sa revenim la lipsa noastra de toleranta! Caci daca o sustinem noi, e mai legitima decit celelalte tipuri de discriminare. Jos cu femeile-incaltate-cu-pantofi-din-piele-de-pisica-de-mare! Jos cu popii barbosi! Sa mergem la Sfintul Mormint si sa ii aratam cu degetul pe calugarii nazbatiosi! Da'...de unde facem rost de pietre? |
Nu ai inteles. Aici se dezbate un fapt.Un fapt rusinos atat pentru faptasi cat si pentru cea ce reprezinta ei.
Cand tu te pui ´´in fruntea ostirii´´ inseamna ca esti pe deplin constient de indatoririle tale.Corect?
Inseamna ca, TU trebuie sa faci cele mai putine greseli.Pentru ca de aiai esti un reprezentant al ceva, prin tine se reprezinta o institutie.
Cand tu, ca reprezentant al unei religii, iti pui poalele in cap in casa domnului, se cheama ca : ori esti smintit ori ti se rupe de ceea ce tu tot predici.Ca dai doar cu gura.
´´nu fa ce face popa´´ e cea mai inaltatoare autodefaimare. Adica popa ala care e acolo, oricum e varza,nu? Ei...dar ceea ce citeste el e de urmat..pai hai sa citim in cor, dar sa facem tot cum ne taie capu´.
Nu e vorba de dat cu piatra.E vorba de faptul ca nu se respecta nimic.Nici macar casa domnului.Lucru care, ca sa vezi, pe unii chiar ii deranjeaza...
ham spune:
E si o contradictie flagranta, o fractura in logica elementara- pe de-o parte, cand eu spun ca sfintenia nu-i sfintenie, fiindca sunt hotarati cei cu har, tot de niste oameni, se protesteaza: "NUUUU, harul vine de la Dumnezeu!"; daca condamn ce fac cei zis sfinti, mi se replica ca "Ie oameni ca noi, supusi gresalelor...".
Mie nici nu mi se pare atata de grav ce fac ei; in orient e normal sa-ti aperi cu parul (chiar daca parul e o lumanare mai groasa sau suportul ei), taraba la care ai dever; ce mama naibi, Biserica Sfantului Mormant e o taraba ce are profit mai mare decat bijnitzu' meu, iar bijnitzu' meu, daca mi-l afectati, fac moarte de om!
Problema este doar in antiteza- sfintenie de la Doamne-Doamne/ciomageala pe un loc cu dever mai bun!
elenac81 spune:
citat din mesajul lui ladyJ Nu e vorba de dat cu piatra.E vorba de faptul ca nu se respecta nimic.Nici macar casa domnului.Lucru care, ca sa vezi, pe unii chiar ii deranjeaza... |
Bine. Banuiesc ca tu ai o solutie in locul acestei situatii.
Poti sa ne spui atunci ce ai tu "de vanzare"? Care este credinta/religia ta?
Te rog condu-ne la "dreapta credinta"...
cortexia spune:
citat din mesajul lui ham E si o contradictie flagranta, o fractura in logica elementara- pe de-o parte, cand eu spun ca sfintenia nu-i sfintenie, fiindca sunt hotarati cei cu har, tot de niste oameni, se protesteaza: "NUUUU, harul vine de la Dumnezeu!"; daca condamn ce fac cei zis sfinti, mi se replica ca "Ie oameni ca noi, supusi gresalelor...". Mie nici nu mi se pare atata de grav ce fac ei; in orient e normal sa-ti aperi cu parul (chiar daca parul e o lumanare mai groasa sau suportul ei), taraba la care ai dever; ce mama naibi, Biserica Sfantului Mormant e o taraba ce are profit mai mare decat bijnitzu' meu, iar bijnitzu' meu, daca mi-l afectati, fac moarte de om! Problema este doar in antiteza- sfintenie de la Doamne-Doamne/ciomageala pe un loc cu dever mai bun! "Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..." |
Slava Domnului ca unii se trezesc la timp si spala putina, "spre alte zari, de soare pline"
lilanda spune:
citat din mesajul lui b.nica Am promis ca la subiectul acesta nu o sa mai intervin. Hei Troll-ii! Lasati noii veniti, nu-i atacati cu vechile voastre manevre de discreditare,gen discriminare,antisemitism,intoleranta religioasa,etc.! Eu m-am ars, dar ete ca nu va las sa-i ardeti pe altii! Gasiti alte modalitati sa le inchideti gura! |
b.nica, ete ca ma simt nevoita sa intervin, desi chiar nu tineam sa ma fac vazuta
Lui elenac81 i-am reeditat doua postari copy/paste de pe un site ANTISEMITIC. Ea si-a sters ulterior cele doua comentarii reeditate de mine, astfel incit e normal sa nu se mai inteleaga cine se lupta cu cine; de aia ultimii veniti risca sa cada in ridicol de pe ditamai Rosinanta!!
Asa ca zau, nu e nevoie de alte arme si pistoale pe-acilea...si-asa frige!!
Ah..PS, elenac e sub moderare!!
cortexia spune:
citat din mesajul lui ham Imbecilitate mai mare ca asta: "deportam toti evreii fiindca comunistii evrei au facut si-au dres" sau "deportam romanii fiindca armata romana a impuscat evreii" nu se ie zicsta |
Deci, ca sa parafrazez (atentie, il parafrazez pe ham, daca ma contestati, il contestati pe el):
"Imbecilitate mai mare ca asta:
"dispretuim toti pictorii pentru ca unul din ei nu are talent" / "sa injuram toti vatmanii, pentru ca unul a facut accident / "expediem toata ortodoxia fiindca doi popi ortodocsi s-au paruit " nu se ie zicsta"
ladyJ spune:
Deci, ca sa parafrazez (atentie, il parafrazez pe ham, o sursa autorizata, daca ma contestati, il contestati pe el): Imbecilitate mai mare ca asta: "expediem toata ortodoxia fiindca doi popi ortodocsi s-au paruit " nu se ie zicsta |
Iegzact
Dar nici Ham nu spune asta.
Aici(repet) se vorbeste despre preotii care dau doua cepe degerate pe lucrurile considerate sfinte de catre dogma religioasa.
Si daca nu sareau userii in sus(vezi prima pagina) nu se ajungea aici.
Durerea e ca, ortodocsii considera ´´pacat de moarte´´ recunoasterea tampeniilor pe care le fac ´´parintii-preoti´´. Si..dau vina pe altii, in speta pe evrei si neoprotestanti.
Daca tie ti se pare normal...
ham spune:
Deci, ca sa parafrazez (atentie, il parafrazez pe ham, o sursa autorizata, daca ma contestati, il contestati pe el): Imbecilitate mai mare ca asta: "expediem toata ortodoxia fiindca doi popi ortodocsi s-au paruit " nu se ie zicsta |
Ia citeaza-ma unde "expediez" io TOATA ortodoxia?
Cei 2 (doi) popi erau in gasca (roaga pe cineva sa numere pentru tine, daca stie sa socoteasca mai departe de doi: http://www.youtube.com/watch?v=Z8g1YFlBX1Y ) si io zic doar asa: "Imbecilitate mai mare ca a lua apararea a N cretini (N>2), popi sau mireni, care se paruie an de an in lacasul lor de cult, si nu orice lacas, ci cel mai sfant, fie ei ortodoxi, bahai sau satanisti, cu scuza faptului ca sunt d-un rit cu tine, nu-i!" Preoteala nu-i o scuza ci o circumstanta agravanta cand incalci regulile umanitatii, Bibliei si bunului-simt!
Cand bataia are la origine motive pecuniene, e de-a dreptu' penal, cand Iisusul o murit findc-o gonit tarabistii din Casa Domnului!
Si nu prea vaz unde-i razbelul, io n-am decat o lehamite apropo de ortodocsii care apara astfel de fapte!
Mamaia zicea sora-mi ca gunoiu' ascuns supt scoarta/macat incepe sa puta!