La Biserica Sfantului Mormant, de cateva ori pe an
Raspunsuri - Pagina 5
denizel spune:
Citat: |
Nu stiu cati ani ai(nici nu ma intereseaza drept sa-ti spun) nu stiu ce scoli ai,ce cultura ai... |
Io stiu ce ziar citeste si cu cine a votat .
Elenac, te raportez pt. rasism si propaganda antisemita agresiva .
cortexia spune:
Cortexia, fii buna...repeta ce ai scris mai sus, cuvant cu cuvant!!, nick-ului Cardinal. |
Daca, atunci cind ne rugam, trebuie sa ne adresam direct Domnului, sa nu ne folosim de intermediari (sfinti, icoane), cu atit mai mult cind vrem sa comunicam cu un seaman de-ai nostri trebuie sa i ne adresam direct, fara intermediari.
Iar piatra... uita-te la initiatorul topicului, ca sa vezi cine a aruncat-o primul. Acest subiect - cu ce ne sporeste spiritual? Faptul ca se bat niste popi o sa ne faca sa progresam? Ne simtim mai bine cind aratam cu degetul pe cel...mai pacatos decit noi? Oare noi suntem desavirsiti?
elenac81 spune:
citat din mesajul lui ladyJ Nu-ti mai consuma inimioara chiar asa, intr-o buna zi vei risca un atac de cord.Mai bine du-te si fa yoga.E un sfat prietenesc. |
Draga Jeu mai lasa amenintarile si magia neagra ca s-ar putea sa te trezesti cu un soc in retur.
elenac81 spune:
citat din mesajul lui denizel Elenac, te raportez pt. rasism si propaganda antisemita agresiva . |
O sa raportez si eu rasismul si antiromanismul.
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elenac81
Draga Jeu mai lasa amenintarile si magia neagra ca s-ar putea sa te trezesti cu un soc in retur. “Nu e nimic intr-o omida care sa-ti spuna ca se va transforma intr-un fluture.” |
AOLEUUU
Acum chiar ca m-ai speriat
denizel spune:
Draga Jeu mai lasa amenintarile si magia neagra ca s-ar putea sa te trezesti cu un soc in retur. “Nu e nimic intr-o omida care sa-ti spuna ca se va transforma intr-un fluture.” |
fluturasul in devenire e in omidizare libera .
- Ce-mi trebe aripi? Sa le murdaresc in colbul ulitei? zise el privind scarbit in spate.
In fata avea o oglinda, da' se temea sa o priveasca .
denizel spune:
O sa raportez si eu rasismul si antiromanismul. “Nu e nimic intr-o omida care sa-ti spuna ca se va transforma intr-un fluture.” |
ladyJ spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui denizel
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Ah..Denizel ia uite dom´le cum te-a ´´citit´´ Elenutza.
Ia zi repede cine-ti traduce si scrie in romaneste,ha?
Esti desconspirata, te avertizez ca NU mai are sens nicio incercare de disculpa,da?
denizel spune:
Ia zi repede cine-ti traduce si scrie in romaneste,ha? |
Bunica-mea, bozgoroaica iredentista. Shhhhhhht, ca ne aude Elena!!!!!
edit
Cartonasuuuu', car-to-na-suuuu'!!!!
ham spune:
Imbecilitate mai mare ca asta:
"deportam toti evreii fiindca comunistii evrei au facut si-au dres" sau "deportam romanii fiindca armata romana a impuscat evreii" nu se ie zicsta; oamenii sunt oameni sau nu, indiferent de rasa, natie, religie, sex, orientare sexuala, putere economica, varsta, etc
Si uite-asa kktul numit nationalism se perpetueaza, facand victime de ambele parti, istoricii ambelor parti exagarand/mintind cu nerusinare, dupa cum le cer interesele.
Da' revenind la topic, acum, intre Craciunul nostru si cel de rit vechi, urmeaza o noo paruiala intre dragii de barbosi, amatori de K1; eu pariez pe greci!
Denizel, ejti paracioasa iredentista si stiu io sigur ca vrei sa cari Ardealul la Budapesta, sa-l vinzi la jidani!