La Biserica Sfantului Mormant, de cateva ori pe an

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenac81
Tu zici "a critica religia iudaica nu inseamna antisemitism". Ia intreba-i tu pe ham pe xenocid sau pe ladyj ce parere au despre asta. In principiu este extreem de corect ce spui atat la modul general cat si in cazul particular pentru ca in marea lor majoritate, circa 80% din unele surse, adeptii religiei iudaice nu sunt de provenienta semita ci de provenienta khazara.

Si te mai cotrazic cu ceva. A critica ortodoxia si pe adeptii ei inseamna antiromanism atunci cand este facuta obsesiv, murdar si nejustificat, mereu si mereu de catre aceleasi personaje, pentru ca ortodoxia face parte din esenta sufletului poporului roman.

Pe baza aceleasi logici, a critica ortodoxia si pe adeptii ei nu inseamna antiromanism, nici macar cind critica e obsesiva si nejustificata, din moment ce romanii orotodocsi reprezinta doar vreo 17-18 procente din numarul total al ortodocsilor.

In rest, sa spuna cei invocati de tine daca in opinia lor, a critica iudaismul inseamna antisemitism!! Cu argumente!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenac81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilanda
din moment ce romanii orotodocsi reprezinta doar vreo 17-18 procente din numarul total al ortodocsilor.

?????? Poti sa explicitezi? Cu date statistice te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

Antiromanismul a fost si este manifestat doar de catre unii dintre cei care apartin unei etnii deci raspunderea si acuzatiile sunt strict individuale.

Lilanda, solicit insistent cartonas rosu!!!!!!! Daca nici asta nu e de cartonas, apai nu stiu ce mai e.

A, Ham, ziceai ca o compari pe elenac81 cu Cioara? Ar fi zis Cioara asa ceva?

Citat:
Si te mai cotrazic cu ceva. A critica ortodoxia si pe adeptii ei inseamna antiromanism atunci cand este facuta obsesiv, murdar si nejustificat, mereu si mereu de catre aceleasi personaje, pentru ca ortodoxia face parte din esenta sufletului poporului roman.

aaah, stai sa vie b.nica. Vezi tu flori ce n-ai vazut in viata ta!
Pai, daca tii asa de tare la orto, de ce te dadusi cu ai' de la MISA? Is mai tari in conspiratii iudeo-masone sau ce?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
din moment ce romanii orotodocsi reprezinta doar vreo 17-18 procente din numarul total al ortodocsilor.

“Nu e nimic intr-o omida care sa-ti spuna ca se va transforma intr-un fluture.”

:-))))))))))))
Lilanda, iar ai uitat ca Romania e buricul lumii?

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Citat:

Citat:

De exemplu, Wikipedia precizeaza ca numarul total al ortodocsilor in intreaga lumea este de maximum 300 de milioane.
Noi romanii sintem undeva, pe la 20-21 de milioane si nu toti ortodocsi (87%)...asa ca un calcul simplu arata si mai putin decit am zis eu.

denitzel, cred ca mai degraba e o exprimare nefericita...insa putem solicita explicatii. Cit despre, b.nica, te rog io sa n-o mai invoci in discutia asta pentru ca reactia ei de-aseara e cumva pardonabila. Nimeni nu mai intelegea de ce se cerea rosu pentru elenac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenac81 spune:

Denizel bravo. Confirmi public banuielile mele cum ca ai avea ceva impotriva Romaniei.

Lilanda
Spre deosebire de alte culte chiar crestine ortodoxia este autonoma la nivel national. Nu exista o ortodoxie internationala sau "internationalista". Exista una romaneasca una rusa una bulgara... Deci statistica ta este improprie. Ma refeream doar la cea romaneasca care se confunda statistic cu etnia romana.

- Români - 89,47%
- Maghiari - 7,12%
- Germani - 0,52%
- Romi (tigani) - 1,76%
- Ucraineni - 0,29%
- Sîrbi - 0,13%
- Evrei - sub 0,01%
- Turci - 0,13%
- Tatari - 0,11%
- Slovaci - 0.1%
- Rusi - 0,17%
- Bulgari, cehi, croati, greci, polonezi, armeni, sloveni - sub 0.1% fiecare

- Alte 8 milioane de români aflati în afara granitelor tarii, atît în tarile vecine, cît si în Europa de Vest, Statele Unite ale Americii, Canada, America de Sud si Australia.

PO****TIA dupa APARTENENTA RELIGIOASA

- Ortodocsi - 87%
- Romano-Catolici - 5%
- Protestanti - 3.5%
- Greco-Catolici - 1%
- Neoprotestanti, musulmani, evrei, alte confesiuni - sub 1%

PS - Vezi ca ti-am trimis niste sesizari despre denizel si xenocid pe langa cea ref ham. Astept niste masuri ferme in moderare pentru ca riscam sa creasca agresivitatea si regulamentul trebuie respectat.

Mergi la inceput

1. Lilanda, exprimare nefericita? Bine, sunt curioasa sa aud explicatiile :).
Curaj, elenac! Nu trebuie sa te temi decat de cei care iti pot omori sufletul .

2. Dar eu nu o invocam pe b.nica in legatura cu insistenta eleneic81 de a demonstra ca... o anumita etnie...
Era vorba doar despre discursul inaltator in legatura cu esenta sufletului poporului roman etc, etc. Hai maaa, ei ii plac tare chestiile astea ;)). Dar, daca zici tu, nu o mai invoc :).

Mergi la inceput

Citat:

Denizel bravo. Confirmi public banuielile mele cum ca ai avea ceva impotriva Romaniei.

Creca-s dintr-o anumita etnie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Citat:
Tu zici "a critica religia iudaica nu inseamna antisemitism". Ia intreba-i tu pe ham pe xenocid sau pe ladyj ce parere au despre asta. In principiu este extreem de corect ce spui atat la modul general cat si in cazul particular pentru ca in marea lor majoritate, circa 80% din unele surse, adeptii religiei iudaice nu sunt de provenienta semita ci de provenienta khazara.

In rest, sa spuna cei invocati de tine daca in opinia lor, a critica iudaismul inseamna antisemitism!! Cu argumente!! :)

"I am a deeply superficial person" - Andy Warhol

Eu,una din ´´invocate´´ nu pot raspunde la ce m-a intrebat ca inca mai rad si nu ma pot concetra ca lumeaStai sa-mi revin putin....ok?

partial m-am oprit, atat cat sa-ti spun tie,Lilanda, ca:
-eu nu dau explicatii despre ce si cum consider, unora care intreaba doar de dragul de a mai gasi o poarta prin care-si pot arunca veninul;

-nu pot vorbi serios si logic cu cineva care gandeste ilogic si se pierde prin propria gradina;

-nu pot aborda o problema cu cineva pus pe razboi care NU ARE CHEF de discutii serioase;

-M-am plictisit sa ma tot repet;

-chiar nu fac fata avalansei de idei preconcepute, sunt SOC!

-am alergie la indoctrinati(deci incerc sa stau cat mai departe..uneori imi iese alteori nu)

-nu vreau sa raspund intrebarilor puse din putul gandirii, cu rol de provocare.Mesajele antisemite, rasiste si xenofobe sunt de o patologie severa, de-ti vine sa-ti faci cruce cu limba(daca esti ortodox) sa te inchini pana la pamant(daca esti musulman) sau pur si simplu sa ridici ochii spre cer si sa spui ´´O MY GOOOT´´.

(sau sa incepi sa semnezi petitii cu PRO examen psihologic incepand cu majoratul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:

Creca-s dintr-o anumita etnie .

Mai, lasand la o parte gravitatea celor ce se discuta aici, bolile,indoctrinarile si spalatul de creiere, nu pot sa nu rad in hohote!!!NU E ADEVARAT! pur si simplu am impresia ca suntem la camera ascunsa,la circ,la teatru...imposibil sa fie pe bune!

Mergi la inceput