Casnicute sexy (186)
Raspunsuri - Pagina 8
mhldvrc spune:
Pana la urma am facut o ciorbita de vitel, spanac, ochiuri si ca desert inghetata de ciocolata cu rom(esenta
de unde
), aveam niste frisca lichida si ce era sa fac din ea
.
si
poze
Mihaela ,
Tatiana si
Mihai
monica-elizabet spune:
buuunnn...vin la tine la masa 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
mhldvrc spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui alexa si mami![]() ![]() alexa intrece orice limita a rasfatului. nu stim cum sa ne mai comportam![]() alexa, cipri si mami |
Pe cat posibil, Alina, stai mai mult cu ea, si cum iti spunea si Monica, implic-o si pe Alexa in cresterea lui Cipri.
Iti spun din experienta, nepoata mea este mai mare decat Mihai cu aproape 2 luni, la vremea respectiva Tatiana a locuit acolo, eu mai mult la spital in pat
. Atunci cand am venit acasa, i-am pus fratele in brate spunandu-i ca-i al ei
. Amandoua l-am schimbat, i-am facut baita, iar cand ii dam sa suga o luam si pe Tatiana in brate sau pe picioare. Problema la mine este Mihai, el sufera de gelozie.
si
poze
Mihaela ,
Tatiana si
Mihai
mhldvrc spune:
| citat din mesajul lui monica-elizabet buuunnn...vin la tine la masa ![]() monica Prajituri si papa bun Prajituri si Papa bun 1 Papa de post |
te astept!!
si
poze
Mihaela ,
Tatiana si
Mihai
monica-elizabet spune:
viiiinnn...am plecat ![]()
Daneluto n-ai mai terminat cu dulapurile alea?
Miho pe unde esti?
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
mariussimiuc spune:
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui monica-elizabet Miho pe unde esti? |
Pe ici..pe colo...
Ne pregatim de programul de seara...Eu tot cotonoaga,asa ca ma culc si eu o data cu ei...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Danelutza spune:
| citat din mesajul lui monica-elizabet Daneluto n-ai mai terminat cu dulapurile alea? |
mai am si pentru miine
, am terminat doar pe jumatate si mi-am tras si hirtie in ele, ca sa nu se murdareasca pin'la anul cind o veni cealalta mobila,
asa o sa am mai putin de curatat, cum se murdareste hirtia, cum o schimb
. Cuscra dar ce-a ochit Amira paharul

Fetelor, Olga are in burtica o fetita, cica asa i-au spus deocamdata doctorii
Dispar sa pregatesc terorista de culcare, spalat dinti, baita si nanita
Daniela, mami de capsunica 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura
monica-elizabet spune:
miho da; ce bea amiruta asa cu pofta acolo?
si pe ea si pe fratior...pi de-aia te dor bre shalili? de la atata dans cu fiita ![]()

miki 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

alexa intrece orice limita a rasfatului. nu stim cum sa ne mai comportam