Casnicute sexy (186)
Raspunsuri - Pagina 7
monica-elizabet spune:
si noi pe tine atelocin 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
doinabita spune:
Buna !

Miha , si pe mine ma doare:spatele, ceva in burta...picioarele...si am fost la dr. si mi-a zis ca burta ma doare de la fiere...dar eu sunt sigura ca nu e asa...spatele de la rinichi...si picioarele de la reomatism...eu am alte banuieli...mi-e frica sa le gandesc, dar nu am aici la ce doctori sa merg...toti imi zic la fel...
Am facut cafeluta pentru voi, mie un ceai.Va pup!!!!

Doina Bita
mhldvrc spune:
Buna dimineata, sexoase!!!
Doina, sanatate multa, multa si multumesc pentru
, a fost tare buna
.
Miha, ce mai faceti, ti-a trecut spatele, Amira mai este mucoasa, Robert s-a mai cumintit, papa tot
??
Danelutza, nu mai zici nimic?
Alina, uite un www.citynews.ro/ppics_resized/487_ceai.jpg_90_135" target="_blank">ceiut bun, sa te incalzesti si sa ai laptisor pentru Cipri,
Alexei.
Atelocin, multumim
, un
dulce, dulce.
Liana, sa fi cumintica
sa cresca bb mare, frumos si sanatos, ai aflat ce-i?
Georgy, ai uitat de noi?
Gabitz, unde umbli?
Simo,
tie si baietelului tau.
Astazi trebui sa fac ceva mancarica
si n-am nici macar o idee. Mi-am intrebat familionul si fiecare vrea altceva, de parca la mine-i restaurant
, sa comande fiecare ce vrea 

.
si
poze
mhldvrcMihaela ,
Tatiana si
Mihai
mariussimiuc spune:
Helau! 
Nimic interesant pe frontul de nord-est. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Danelutza spune:

pupici la toate, eu dispar la
, fac curat in dulapurile din bucatarie
, caci cu atitia sfinti, nu pot spala, nu pot calca, nu pot varui
, macar dulapurile sa le regulez 
Mucii ii am pina la genunchi, ma doare gitul, ma duc sa bag o cafea cu o feliuta de lamiie ![]()
Va doresc o zi minunata si sanatate la toata lumea, la mine vremea e de kko, iar sta sa faca pipi ploaia 

Elvetia in miniatura
alexa si mami spune:

alexa intrece orice limita a rasfatului. nu stim cum sa ne mai comportam
alexa, cipri si mami
mariussimiuc spune:
Alinuta,se pare ca la voi a izbucnit gelozia mai repede. Acorda-i atentie multa,asta e tot ce vor.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
Buna sexoaselor
sanatate multa Doina, Daneluta, Miha 
Mihaela pana la urma ce-ai gatit bun?
eu tot cu iaurt si am adaugat si branza de vaci azi la pranz...
Alinutza
eu cand era ruxi mica, mica...incercam sa stau cat mai mult cu alex, era f aproape de sarbatori(o lasam pe asta mica cu mama) si fugeam cu el... la oraselul copiilor, sa ne plimbam peste tot, desenam, ne jucam...numai sa nu simta ca-l neglijez...si a fost bine.
de saraca ruxi ma ocupam fix de strictul necesar...papa, kk, nani(asta cand nu era mama) si o mai dragaleam impreuna cu el...si-l implicam in tot ce faceam pentru ea...hai sa-i schimbam scutecul, hai sa o luam in brate...nu a fost gelos pe ea ...si cand ii dadeam sa suga el o mangaia pe piciorushe si eu ii dadeam sa pape...si tot asa am facut ca ea se facuse maricica si stia ca e si el pe-acolo cand papa...il cauta ![]()
va
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post