Casnicute sexy (186)
Raspunsuri - Pagina 6
doinabita spune:
Buna fetelor!

pentru voi!!!si un ceiut pentru cine nu vrea cafeluta.
Monica , inca nu am racit, Dan are iar infectie urinara 

Miky , am citit ce mi-ai scris, speram sa raspunda!!!!
Danelutza, cum mai e cu raceala?sper ca mai bine!!!
Si la toate fetele pupici!!!!

Merg sa iau tratamentul pentru Dan si apoi trec la oale 

Doina Bita
Simo78 spune:

Doina sar`mana de cafea 
Sanatate multa va doresc la toate 
Noi suntem bine, nu am nici de ce ma plange, nici de ce ma lauda ![]()
Simo
mami de Matei
Poze noi
mhldvrc spune:
, buna dimineata!!!
Doina, multumesc pentru cafea,
sanatate multa lui Dan!!!
Danelutza, cum mai esti, ti-a trecut gripa?
Alina, ce faci, e cuminte
Cipri si Alexa ce zice de fratior? Inca nu am vazut pozicile, nu mai pot intra
.
Miha, ce-ai mai facut bun
?
Monica, nasoala treaba cu maselele, dar daca altfel nu se putea,
sa treaca. Asa am patit si eu zilele trecute cu forumul, ma puteam loga dar trebuia sa astept foarte mult sa se-ncarce pagina.
Va
pe toate.
Inca sunt obosita dupa smotruiala de luni si marti, mi-au facut casa varza cei de la GAZE
(a trebuit sa iau totul la mana, de la pahare pana la pereti si-am inghitit la praf cat pentr-un an
), dar macar au terminat(la vecinii din bloc tre' sa mai sparga odata pentru senzor si electrovalva). Acum mai am o tura in primavara cand voi pune centrala, ca radet-ul nu face debransari iarna
, cei de la distrigaz fiind mai intelegatori, o fac
.
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008
alexa si mami spune:
hellooo!
brrr, ce frig, vine iarna.
noi suntem bine, vb simonei, nici nu ne plingem, da' nici nu ne laudam![]()
cipri presteaza tzitzi la greu, deocamdata nu are program, sa mai crestem si apoi avem pretentii. alexa e o ras-fa-ta-ta
incerc sa ma tin tare, sa nu ma enervez ca-mi face rau.
alexa, cipri si mami
mhldvrc spune:
Alina-ti trimit un pui de vara si-o raza de soare, sa fie mai cald.
si 
Mihaela
Tatiana
Mihaipoze
mhldvrc
mariussimiuc spune:
Helau! 
Eu ma laud cu o durere de sale de merg cocosata.
Tre sa mai bag o tura de ca+mg+zn...Si una de rachiu. 
Si ma mai doare si maxilarul...urechea...nu stiu ce mama ma-sii e acolo...
Amira tot mucoasa...
Si Robert tot cu bazdaci in
dar macar a mancat un mar. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
Buna sexoaselor
ma simt ceva mai bine, noaptea a trecut relativ ok, fara dureri prea mari, insa sunt umflata la fata ca un buldog
sper sa-mi revin...
Mihaela, daca te duci in audienta paote reusesti sa te debransezi si acum...eu asa am facut acum cativa ani era iarna ziceau ca nu mai fac si totusi se face...te pune sa platesti apa de pe partea ta si cu asta basta...asta in cazul in care face scurgerea apei pe toata partea pe care stai tu ca la mine au venit niste tipi super de treaba care au zis ca nu e nevoie nici macar sa opreasca apa...au taiat tevile cu un lighean langa ei si au pus dop special...ei stiu cum au facut dar a curs cred ca mai putin de 1 l de apa...bafta!
Doina
imi pare rau, sanatate multa lui Dan
va
pe toate sa aveti o zi buna
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
mhldvrc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Helau! Eu ma laud cu o durere de sale de merg cocosata. Tre sa mai bag o tura de ca+mg+zn...Si una de rachiu. Si ma mai doare si maxilarul...urechea...nu stiu ce mama ma-sii e acolo... ![]() Amira tot mucoasa... Si Robert tot cu bazdaci in dar macar a mancat un mar. |
Miha,
sa-ti fie bine si zi-mi, te rog, cum merge rachiul
cu restu'(ca+mg+zn)
??
Amirei, sa-i treca mucii si lui Robert sa fie cuminte si ascultator | Citat: |
| citat din mesajul lui monica-elizabet Buna sexoaselor ma simt ceva mai bine, noaptea a trecut relativ ok, fara dureri prea mari, insa sunt umflata la fata ca un buldog Mihaela, daca te duci in audienta paote reusesti sa te debransezi si acum...eu asa am facut acum cativa ani era iarna ziceau ca nu mai fac si totusi se face...te pune sa platesti apa de pe partea ta si cu asta basta...asta in cazul in care face scurgerea apei pe toata partea pe care stai tu ca la mine au venit niste tipi super de treaba care au zis ca nu e nevoie nici macar sa opreasca apa...au taiat tevile cu un lighean langa ei si au pus dop special...ei stiu cum au facut dar a curs cred ca mai putin de 1 l de apa...bafta! Doina imi pare rau, sanatate multa lui Danva pe toate sa aveti o zi bunamonica |
Monica, mersi de informatie, am sa-ncerc.
si
poze
mhldvrcMihaela ,
Tatiana si
Mihai
monica-elizabet spune:
miho, sanatate multa tie si amirutei
si felicitari robertelului pentru mar ![]()
Mihaela, zii si tu ca trebuie sa pleci din tara a aparut ceva urgent si sa nu mai platesti degeaba
la mine chiar asa era...si a fost de inteles
mi-a acordat debransarea
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post