Casnicute sexy (186)
Raspunsuri - Pagina 9
CRISMIR spune:
si de la noi la toata gasca de sexoase!!
DANELUTZA
,sanatate multa!...dar stiu ca tu cand esti racita ne dai si noua mei
...si fi'miu e cu gatul varza de ragusit si tuseste,ufffffff!!!
MIHA
,am vazut dansatoarea,scumpa tare
...ce a crescut!!!
MONICUTZA
...cum mai este Rxita ta,mai sunt probleme cu astmul?
Fug in parc cu copilul...chiar daca tuseste eu il duc ca e o umiditate la noi si cald
de ii face bine
..cica 2 zile in weekend va fi mai rece si aici..Doamne ajuta!!!![]()
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
monica-elizabet spune:
Mirela, sanatate multa piticului 
ruxi acum este ok avem 23 de zile de cand luam singulair si multumesc lui Dumnezeu vad ca nu a mai tusit decat asa...ca s-a innecat cu apa sau mai stiu eu ce...insa alex e racit si nu-i trece de vreo 10 zile tot behaie pe langa ea si cu siguranta nu scapa fara sa i-o dea si ei 
sa va distrati fain in parc...la noi a plouat cu galeata
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
mhldvrc spune:
Buna dimineata!!

calda, sau o cana cu ceai ca tot a venit iarna, brrr ce frig e, nu mai fac fata caloriferele, daca stau sa ma gandesc, ar merge-o tuica fiarta, dar n-am voie
.
Miha,
dansatoarei, e tare dulce
.
Danelutza, mi-ai dat o idee grozava cu hartia-n dulapuri 
.
Monica, sanatate si
lui Alex si domnisoarei Ruxi.
Mirela, sanatate multa lui Robert.
Doina, Alina, Bia, Georgy, Simo ce mai spuneti, unde sunteti?
si
poze
Mihaela ,
Tatiana si
Mihai
Danelutza spune:
Buna dimineata ![]()
Multumesc de cafea, Mihaela. Pai ce sa fac, mai inventez si eu, ca decit sa spal toata ziua, mai bine schimb hirtia ![]()
Mirela si Isabella a inceput sa tuseasca asta noapte, o tusa din aia magareasca pe care sigur a colectionat-o la gradinita
. Ii curgea nasul si tot imi spunea ca o doare limba, ca nu pricepe sa zica gitul, i-am dat siropel si aseara si dimineata, macar ma bucur ca nu a facut febra. Sanatate multa lui Robert, trimite si la mine niste caldura, ca de umiditate nu ducem lipsa 
Va tuc pe toate in ordine analfabetica, ma duc sa-mi pun manusile si sa ma bag in dulapuri 

Elvetia in miniatura
alexa si mami spune:
neata si de la noi!
fetelor
, multumesc mult de sfaturi, dar zau daca alexa e neglijata. nu s-a modificat nik in programul ei de joaca, plimbari... tati e dedicat numai ei, la prinz ies in parc, seara fac aprovizionarea pt casa, ea e omul meu de baza la schimbatul lui cipri. aduce pampersul, crema, prosopul, imi da drumul la apa la baie... numai ca... a luat-o rau pe aratura
tipa, face numai lucruri interzise. basca de ieri e mucioasa si i-am separat, dar ai cu cine sa te intelegi! degeaba ii explic 
hai ca m-am descarcat...
alexa, cipri si mami
mhldvrc spune:
Cred asta Alina,dar poti sa sti ce-o fi in capsorul Alexei, asa a patit cumnatamea si coana soacramea cu Tatiana, nu-i intrai in voie cu nimic. Magda avea cezariana, nu putea s-o ia in brate, Irina urla vesnic, iar Tina se simtea neglijata probabil, sau chiar era, de unde sa stiu eu, v-am spus ca-mi facusem flotant la maternitate
.
Sanatate si
Alexei, banui prin ce treci, nici nu vreau sa ma gandesc, apropo care-i diferenta intre ea si Cipri?
si
poze
Mihaela ,
Tatiana si
Mihai
mhldvrc spune:
Trebui sa plec la scoala, ii duc Tinei caietele si manualele de engleza si-i car ghiozdanul acasa
. M-am saturat de asta in fiecare vineri, dar nici pe ea n-o pot lasa sa care tone 
.
Ange, ii spun de pe-acum puiului tau
La Multi Ani, sanatate si fericire!!!
Nu cred c-am sa mai pot intra pana luni, au copiii proiecte-n grup si deci nevoie de mess, va spun de-acum sa aveti parte de ce-i mai bun zilele astea.
Weekend placut!!
si
poze
Mihaela ,
Tatiana si
Mihai
monica-elizabet spune:
pe toate sa aveti un we placut
in mod psecial printesa de Daneluta sa nu mai tuseasca delok
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
doinabita spune:
Buna fetelor!eu sunt bine, dar ieri nu am avut lumina de la 9 la 20

, iar azi am avut lumina dar nu am avut net pana acum o ora 

Danelutza , maine ma apuc si eu de regulat bucataria, sper sa am ajutoare....
Acum ma gandesc ce sa mai papam pe seara, caci sunt in pana de inspiratie...
Va puppppppppppppppppppppppppp!!!!!
Doina Bita
monica-elizabet spune:
doina, ma bucur ca esti bine 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post