LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (130)
Raspunsuri - Pagina 15
anca_a spune:
Vreau sa va intreb...mai este cineva care inca blenduieste mancarea?
Alex s-a inecat o data rau de tot ...si de atunci am ramas cu o teama...nu stiu...nu am tupeu sa ii dau altfel...iar cand vad pe aici ce mananca ai vostri copii (pulpe la cuptor, cascaval samd)...chiar, cum le dati pulpa? O zdrobiti cu furculita? Numai sa nu imi spuneti ca le-o dati in mana cu os cu tot si ei musca din ea 
Aaaaaaa ii dau si eu pufuleti ca sa invete sa mestece...dar maxim 10-15 pe zi ca sunt cam sarati. Si tot rar piscoturi nestle.
Anca si Alex 14 decembrie 2007
uberbax spune:
Buna ziua si de la noi!
Bine v-am regasit!
Nu stiu daca ne-a simtit cineva lipsa..dar poate cine stie...noi am fost plecati in Italia la soacra mea aproape o luna de zile,timp in care nu am mai folosit calculatorul,nu am avut cand,ne-am plimbat de dimineata pana seara!
Despre Maria pot spune ca merge singurica de acum 2 saptamani,mai timid la inceput iar azi a mers destul de mult,bine asta in casa ca afara o tin ,mi-e frica sa nu cada!De mancat mananca aproape orice,nu face figuri,cand zic aproape orice adica mancare permisa,doarme bine noaptea,nu o mai adorm in brate ,o pun in patut si adoarme singurica!LApte mai bea dimineata si seara!Seara bea 270 si dimineata 250!Mai bea cineva 270 de ml de lapte?Ca mi se pare cam mult...
Vreau sa urez un sincer LA MULTI ANI tuturor piticilor care au implinit deja frumoasa varsta de un anisor,multa sanatate si noroc in viata!Va pupam cu drag!
Sper ca toata lumea e ok nu am cum sa citesc din urma...ATI SCRIS PREA MULT!!!!!!!!!!!!!!!!!
anka.san spune:
Eu inca ii mai dau mancarea ca de bebelus.
Am incercat pe la opt luni sa-i dau bucati mai mari si a vomitat de vreo 2-3 ori si n-am mai insistat.
Eu zic ca nu e problema, macar sa manance ![]()
Piscot Nestle papa bine, dar nu-i dau asa des ca am senzatia ca-i taie pofta de mancare si banana. Nu i-am dat altceva inca.
Fiecare lucru la timpul sau. Il las sa vrea f mult sa primeasca bucati mari.
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_a Vreau sa va intreb...mai este cineva care inca blenduieste mancarea? Alex s-a inecat o data rau de tot ...si de atunci am ramas cu o teama...nu stiu...nu am tupeu sa ii dau altfel...iar cand vad pe aici ce mananca ai vostri copii (pulpe la cuptor, cascaval samd)...chiar, cum le dati pulpa? O zdrobiti cu furculita? Numai sa nu imi spuneti ca le-o dati in mana cu os cu tot si ei musca din ea ![]() Aaaaaaa ii dau si eu pufuleti ca sa invete sa mestece...dar maxim 10-15 pe zi ca sunt cam sarati. Si tot rar piscoturi nestle. Anca si Alex 14 decembrie 2007 |
ellis spune:
ANCA - Alessia papa pulpe la cuptor, dar nu musca din ea, poate Mariuca sau Iasmi sa muste din pulpita, eu o maruntesc cu furculita.
Bine ati revenit, Cristina! si a mea papa seara 270-300 lapte, are 9100gr, 79-80cm.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui adinag Andreea, felicitari pentru pasi! SI cu noptile, nu stu ce sa zic, multi sunt si foarte agitati cand invata ceva nou, si daca zici ca a inceput sa mearga, poate fi si asta un motiv. De cat timp face asa? Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Adina, sa-ti spun drept Eric n-a avut decat cteva nopti de dormit bine(adica in jur de 6-7 ore legat)de cand s-a nascut... asa ca nu pot asocia trezirile astea ale lui cu mersul de-a busilea(ca inca nu umbla singurel, doar tinut de manute)...
a avut si el zile in care se trezea o data, de doua ori, ceea ce pt. mine era ok... dar acum...

e tare agitat, doarme o ora, o ora si ceva si se trezeste si plange, stand in fundic sau in 4 labe, pana ma duc la el sa-l pun in pozitia de somn, sa-i dau un pic de ceai si sa adoarma la loc...iti dai seama c anoaptea mea e compromisa, nu apuc sa inchid si eu ochii bine ca urla din nou...
nu stiu cat mai rezist...voi v-ati revenit???
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
SufletDInger spune:
ellis, wooow, pai astea da cantitati.
Alexiss, cam asa a papat azi:
-7 - 180 lapte + 2 masuri cereale
- 10 - 11 - s-a incercat cu fructe cu biscuiti sau piscoturi, almette, unt, dulceata , mama mea a ramas cu incercatul.
- 12-12,30 - 120 lapte
- 14.30 - era obosit si am sarit peste pranz, asa ca 240 lapte
- la trezire - urmeaza pranzul. Eu nu i-am dat niciodata 2 feluri de mancare. Supa ( cea cu zeama)n-ar avea rabdare sa stea sa o pape.
- un iaurt, daca ne mai ajunge ziua.
-seara 180 lapte cu cereale in prima tura si dupa jumate de ora inca 120 ml.
Am incercat sa-i dau orez cu lapte sau iaurt dimineata, sa schimb cu fructele, esec. Sambata i-am facut cus cus cu almette, doamne fereste, am crezut ca acu vomita tot din el, de parca era cine stie ce. I-am facut orez cu lapte, nu i-a placut, i-am cumparat de la tot felul de firme, diverse sortimente, nimic. Nici fructe nu mananca, nici sucuri, am baut atata suc natural de mi s-a pus.
popbianca, si noi decalam in fiecare zi mesele. Oricum, ori avem 4 de lapte din 5, ori 3 din 4, sigur.
adina, as vrea sa pape si el, ma gandesc ca acusi face un anisor si el bea doar lapte. Cand era bebelus nu vroia lapte. Disperata fiind, m-am gandit sa-i dau mancare gatita pentru noi, cu de toate. Nu i-am dat. Intr-o zi vroia sa muste dintr-o felie de salam foarte foarte condimentata. Poate o sa avem si zilele mai cu succese.
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
SufletDInger spune:
Am uitat sa va spun ce era cel mai important.
Alexiss merge singur de vreo saptamana, fara sustinere , fara sprijin.
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
anca_a spune:
| citat din mesajul lui uberbax Am uitat sa va zic ca are 9,500 si 78 de cm! 19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo |
Cristina, imi place mult poza asta
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria#5246230649956338098
Foarte frumoasa si vesela Maria.
Anca si Alex 14 decembrie 2007