LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (130)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Andreea...si eu sunt cam in aceeasi situatie...cu diferenta ca Alex nu a avut de la nastere nicio noapte in care sa doarma mai mult de 3 ore legat.
Si el se trezeste de nenumarate ori si, cam o data la 2-3 nopti sta treaz cate o ora - doua...asa pe la ora 3-4 si exact cum spui si tu, se intoarce pe burta, se ridica in 4 labe si incepe sa exploreze patul...si se roteste ca un elicopter cu fundul in sus..rade, chicoteste...eu il iau, il pun la loc si o luam de la capat.
Am vazut si eu poze cu Eric. E tare scump. Asta imi place tare mult
http://picasaweb.google.com/eric.rusu/Eric10Luni#5264750387681606546

Anca si Alex 14 decembrie 2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anka.san

Eu inca ii mai dau mancarea ca de bebelus.
Am incercat pe la opt luni sa-i dau bucati mai mari si a vomitat de vreo 2-3 ori si n-am mai insistat.

Eu zic ca nu e problema, macar sa manance
Piscot Nestle papa bine, dar nu-i dau asa des ca am senzatia ca-i taie pofta de mancare si banana. Nu i-am dat altceva inca.

Fiecare lucru la timpul sau. Il las sa vrea f mult sa primeasca bucati mari.

avem pozici si www.fotografulmeu.com/index.php?option=com_oziogallery&Itemid=3" target="_blank"> aici

Anka, asa-i...fiecare copil are ritmul lui...doar ca vazand atatia copii care papa mancare "de oameni mari" mai ca vreau si eu...
Am vazut si pozele lui Andrei. Sunteti o familie frumoasa si Andrei e un scump. Sunt tare artistic realizate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SufletDInger

Am uitat sa va spun ce era cel mai important.
Alexiss merge singur de vreo saptamana, fara sustinere , fara sprijin.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Felicitari! Sunt niste momente tare emotionante.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

ANCA - Alessia papa pulpe la cuptor, dar nu musca din ea, poate Mariuca sau Iasmi sa muste din pulpita, eu o maruntesc cu furculita.

Bine ati revenit, Cristina! si a mea papa seara 270-300 lapte, are 9100gr, 79-80cm.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Ellis,
Despre Maria si Iasmina azi maine aflu ca mananca cu furculita si cutit. Oricum trebuie sa recunosc ca amandoua au mame tare curajoase si hotarate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Multumim frumos

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

Citat:
citat din mesajul lui anka.san

Eu inca ii mai dau mancarea ca de bebelus.
Am incercat pe la opt luni sa-i dau bucati mai mari si a vomitat de vreo 2-3 ori si n-am mai insistat.

Eu zic ca nu e problema, macar sa manance
Piscot Nestle papa bine, dar nu-i dau asa des ca am senzatia ca-i taie pofta de mancare si banana. Nu i-am dat altceva inca.

Fiecare lucru la timpul sau. Il las sa vrea f mult sa primeasca bucati mari.

avem pozici si www.fotografulmeu.com/index.php?option=com_oziogallery&Itemid=3" target="_blank"> aici

Anka, asa-i...fiecare copil are ritmul lui...doar ca vazand atatia copii care papa mancare "de oameni mari" mai ca vreau si eu...
Am vazut si pozele lui Andrei. Sunteti o familie frumoasa si Andrei e un scump. Sunt tare artistic realizate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

felicatri celor care merg singurei.
mai fetelor eu nu prea am curaj sa iid au ucati mari de mancare, ii pasez cu furculita dar se ineaca si mi asa frica.II mai dau pufuleti, branza in cuburi, fructe da parca nu am curaj, desi are 7 dint si al 8-lea pe punctul sa iasa.

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Adra, ce mai faceti? Mai spune-ne cate ceva de voi.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Alina, Eva este foarte bine, i-au mai iesit doi dintisori, acum doarme mai bine noaptea, ii place sa se joace cu cartile de povesti, ca si Stefania, le descanta si le povesteste de toate, ii plac lamaile (cred ca pe Bea am mai vazut-o mancand cu pofta o lamaie), nu merge singura in picioare, dar nici nu ma astept ca eu am mers la 1 an si 2 luni si pare la fel de lenesa ca mine:D

Eu stau naspa de tot, tatal Evei munceste si sambata si duminica (pe toata luna noiembrie) iar 2-3 zile pe sapt pleaca dimineata si vine la 11 noaptea. In plus am o gastrita-ulcer ce-o fi, am ajuns a doua oara la Urgenta, problema este ca nu pot sa iau medicamente ca nu vreau sa o intarc pe Eva, asa ca incerc sa ma tratez cu ceva antispatice permise si regim. Mi-am recoltat pentru Helycobacter pilori, cam asta banuiesc ca este, si o sa incerc sa gasesc un medic homeopat.

Petro, eu o admir tare pe Silvia in poza aia, mai ce frumoasa este, imi place ca sta cu manusi in maini, o sa incerc sa-i pun si eu Evei, ca azi cand am venit de afara avea mainile rosii si inghetate.

Cateva poze noi de aici

Anca nu te ingrijora ca ii blenduiesti inca mancarea, va manca el si bucatele, Eva a inceput brusc sa manance asa, adica cu o sapt inainte vomita la cea mai mica bucatica si apoi manca felii de cartof fiert si cubulete de piept de pui. Eu ii tai carnita cu cutitul.

Ce le mai dati puilor la masa de ora 17? Ca n-am nici o idee ce sa-i mai dau in afara de iaurt cu banana, iaurt cu biscuite, covrig+iaurt...

Hai ca am scris pentru toata perioada cat am lipsit ma duc sa conving fata sa doarma un picut

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Adra, Maria AncaiD mai manca pe vremuri lamai, tot asa cu pofta.
Eva e o minunatie. Asa bucalata si carliontata, iti vine sa o mananci. In poza Murdarici e absolut delicioasa.
Am vazut azi muuuulte poze de-ale fetelor cu pitici care de care mai frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Fetelor va multumesc mult pentru raspunsurile date in legatura cu candidoza... dar surpriza azi am mers la o farmacie ...No NAME si a reaparut gynozol de 200 .. Ce bineee ..yuhuu.Acum stau linistita ..fara mancarimi prin zone rusinoase

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 5 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Eu nu am prea apucat sa citesc din urma... sper sa recuperez zilele astea...ca am ceva cam mult de invatat.
Bianca... imi faceam griji pentru ca in ultimele 3 sapt a pus 800 gr si daca mai sunt 5 sapt si sta pana la termen si ia tot in ritmul asta... pai trece sigur peste 3500(cat a fost Raul)

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 5 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput