LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (130)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ce scumpa si eleganta e Silviuta.Foarte frumoasa!Si tortul e super frumos!!!

bb ce are Iasmi???E racita???Pupam fetita!

Noi maine mergem la vaccin...

In legatura cu scaunul de masina...tre sa ma hotarasc intre Chicco,Inglesina si am vazut ceva de la Jane.Acuma sa vedem,mai studiem...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Silvia
Sorina Dana
sa fiti santoase si sa aveti o viata plina de realizari si impliniri!!

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui ellis

RAMO - noua sora-mea ne-a comandat de la bebelusul tau scaun inglesina moovie, 0-18, stia cam ce vreau, e vreo 400, pt mine e ok, macar de ar sta in el...si ni-l da sambata...asa ca noi am redus o cheltuiala

ANCUTA - imi pare rau ca nu mai papa bine cucoana ta, dar sigur isi revine ea; mie mi-ar fi frica sa ii fac ambele vaccine ca la prima doza de prevenar a facut brusc febra mare, la a doua nu a mai facut, dar totusi...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

ellis si noi avem Inglesina Moovie, sunt multumita de el, e confortabil, doarme bine in el, l-am pus cu fata la sensul de mers inca de azi vara, ii place mult sa se uite pe geam...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

mei, pai dc doarme bine in el, culca-l noaptea

nu stiu dc te ajuta, dar si noi am trecut prin fazele astea cu somnul, exact cum descrii tu...vreo 4 luni; acu se trezeste o data, plang, o iau cu mine, adoarme, o pun in patut si de cele mai multe ori doarme pana dimineata; o vreme ne-au ajutat cerealele somn usor, apoi nici astea, acum ii pun in lapte o mas de somn usor si 3 mas de cereale simple bebelac...acu vreo sapt vroiam sa trec pe lapte junior, crezand ca nu se mai satura...

POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

CAMI - am fost si noi vineri in Unirea, am vazut hainutele si stiam ca-s de acolo, super haine, cam scumpute pt buzunarul meu stramtorat, i-am luat de la cocodrillo insa un dres pt petrecere(30 ron). si eu ii fac toate vaccinele care au aparut.

OF DOAMNE, ce SILVIUTA roz, eleganta si care stie sa pozeze! Sa fie sanatoasa si sa va bucure sufletele!

ANCUTA - mai asteapta putin cu vaccinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Am tot citit din urma si am vazut trei fete cucuiete si frumoase foc:

Beiutza - chiar si cu botic a fost tare dulcica. Si a avut un costumas simpatic. Si tati era taaare mandru.... frumoasa mica
Cat despre scaun de masina noi am luat Bebeconfort si sunt foarte multumita, sta bine in el si se regleaza si pe latime. E o alegere buna pentru fotomodele

Stefania- pare rupta din catalogul de la Croccodillo . Frumoasa si cocheta. Si ce delicat atinge ea fotografiile..... Eu nu am curaj sa le dau pe mana lui Andrei inca.
Tare mult as vrea si eu sa ajung pe la Unirii ca n-am mai fost demult...

Silviuta, LA MULTI ANI ! - sa cresi mare si sanatoasa, ca frumoasa esti

Hehehe d-abia astept petrecerea bulgarasilor sa aiba si feciorul meu ce frumuseti sa admire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Adra, ce mai faceti? Mai spune-ne cate ceva de voi.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Vreu si eu reteta de brownie. E ca o negresa mai smechera, nu?

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui anka.san
Miha - astazi ai 'dezlegare', poti sa ne spui ce bunatati ai facut. N-o sa se supere fetele pofticioase

Multumesc!
Nu am facut decat 2 feluri de prajituri.Ma pastrez pentru zilele copiilor.
Am facut prajitura Brownie si niste motate cu frisca

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Ce ma bucur Adina ca dormiti mai bine!

Sa stii ca ai mare dreptate cu legatura dintre somnul copiilor si agitatia provocata de noile descoperiri. In somn se asimileaza cunostintele si de multe ori ei repeta in vis ce au facut in ziua respectiva (se ridica in fundulet sau in picioare, vorbesc...) si de aceea sunt agitati.

Plus ca e perioada cand organismul produce multa energie pentru a-si intari musculatura, pentru a devini mai puternici si mai mobili si de aceea sunt agitati.

Ei vor de multe ori sa faca mai multe decat sunt in stare si au si mici frustrari.... Dar trec toate ....

Mergi la inceput

Sanatate multa puiutilor bolnaviori

Ufff sezonul asta rece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Silviuta a implinit 1 anisor

cristi, bb, andreea, alina -

andreea - felicitari pt. primii pasi. Despre somn ... e un sb la paintii intreaba, poate gasesti pe-acolo idei ... metode de adormi bb singurel.

bb - da' ce are Iasmi? Cum se manifesta?

o broscuta mica, mica ...

La multi ani, Silvia!
Abramburika, Silvia e o dulceata de fata. Si mie mi se pare ca seamana tare cu Eva Adrei.

Anca si Alex 14 decembrie 2007

Mergi la inceput