LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (130)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Felicitari, Eric !!
Petro, ai o domnisoara foarte eleganta!
Cami, nu suntem chiar asa mobili pt ca Mariei nu-i place prea tare in masina. Ar trebui sa ne limitam la drumuri de 2 ore distanta. In plus, Bogdan lucreaza si sambata, rar isi ia liber. Mi-a placut mult pozitia de fotografie a Stefaniei, zici ca-i model profesionist.:)

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

anacami - acum am vazut si eu cheliuta certareata ... hahahhahaa ... ce dulce e! Iar asta e fantastica! Na, ca am gasit-o si pe Paris varianta romaneasca ... dupa cum se aseaza in poza ...

alina -

Fetelor, un sfat, idei ... ce sa-i dau sa manance, ca nu vrea nimic ... apa, ceai, lichide atat! Stiu ca nu tre' sa ma stresez ca-i racita si nu-i arde de nimic ... da' chiar asa, greva foamei? Nu vrea nimic .. oofff ...

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

mancare la borcanel nu vrea?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

La borcanel nu i-am dat ca n-am in casa ... tre' sa ies sa cumpar. Da' i-am pasat eu legume cu carnita, sa le fac de consistenta mai lichida, da' nu vrea ...nici fructe ... doar lichide ... apa si ceai ... am sa incerc cand s-o trezi o supica, zeama ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pune-i in ceai miere si lamaie ca ii trece gatul mai repede.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

aha, am sa incerc ... merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Bianca, poate isi va reveni fata, si cred ca si plimbatul de ici colo io mai da peste cap.

Cami, ce frumoasa-i Stefania, parca ar face reclama pentru hainutele ei minunate!

SORINA DANA si SILVIA - LA MULTI ANI!!!

Anca, eu zic ca tocmai voi nu e cazul sa va faceti griji cu papica, oricum ea de felul ei e o papacioasa, poate e mai bine pentru refacerea organismului ei sa nu manance asa mult acuma...

Lavi, imi pare rau ca e bolnavioara printesa. Ce are? Nu mai fii suparata, asta-i anotimpul, asa se dezvolta sistemul lor imun. Stiu ca nu te ajuta asta acum, dar chiar e asa!

Alina, frumos dn partea voastra ca ati ajutat-o pe doamna in varsta cu nepotica. Noaptea asta a fost ok, nu asa buna ca cea anterioara, dar ok :-)

Andreea, felicitari pentru pasi! SI cu noptile, nu stu ce sa zic, multi sunt si foarte agitati cand invata ceva nou, si daca zici ca a inceput sa mearga, poate fi si asta un motiv. De cat timp face asa?

Petro, ce eleganta si frumoasa-i Silvia!!! Sa-ti creasca mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna!
E a doua oara cand ma loghez azi sa trimit un mesaj, sper sa am succes
Nu puteam sa ratez ziua de astazi, sa urez "La multi ani!", la implinirea primului anisor, frumoase Silvia, tare dulce si eleganta in fotografiile gen Paris Hilton. La multi ani Sorinuta, cea cu ochi albastri, mami Logam vrem poze proaspete cu minunea mica.
La multi ani tuturor bulgarasilor care si-au aniversat primul lor anisor!
N-am putu sa mai scriu, doar am citit din cand in cand, dar am vazut poze cu bulgarasi superbi si filmulete cu bulgarase nostime, bu-hu-hu, de am si ras dar m-am si speriat

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Adina, e tare frumos la Dürnstein. Are asa un aer romantic...
E fain ca mai iesiti in week-end, va ajuta si pe voi si pe copii.

Sper sa treaca cat mai repede perioada grea cu Floris si sa va reveniti. Jasmina e ok? E incantata de mutare sau inca mai suspina dupa colegii de gradinita?

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Ank.san, multumesc. Pozele alea sunt facute la Dürnstein, in Austria, uite aici: http://www.duernstein.at/
E o localitate foarte frumoasa, pe malul DUnarii, unde se face vin tare bun

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykidutza spune:

sa "strig" si eu nitel dupa fetele pe care nu le-am "vazut" de mult... JASMIN,ERIKA, KIVA, OANA R,GILL, IRINUSH,DARLEENA, PETRO, ENI, STEFANIA, FLORY, ANDRA BELL, SORINA, MYKYDUTZA,DANY 2007, ADRIANA LIXA,ROXX, VALI, IULIANA, LALA!!!!!!
Buna,
Raspund la apel.Samb am intrat sa salut sarbatoritii zilei...dupa care mi-am intrat in 'paine'...am avut doi sarb in casa...tati si Robert Gabriel,iar ieri...ca de fiecare data,am iesit cu niste f dragi prieteni.
In timp ce l-am lasat pe Robert in grija lui tati sa pot pregati ce mai era de facut pe ultimii 50 m...ca a fost part II ...uitetai cum l-a supravegheat...sper sa se vada filmuletul.Nu va spun cat plans a fost can d am luat decizia de a-l lua din cutie...deja statuse muult

Geta o mamica SUPER FERICITA!
http://entertainment.webshots.com/video/3024404820103443970XcdcXc?vhost=entertainment

Mergi la inceput