LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (130)
Raspunsuri - Pagina 12
cristi07 spune:
Petro...super tare tinuta "cumnaticii" Paris Hilton Silviuta.

Cristina si Radu 3.12.2007
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika Silviuta a implinit 1 anisor cristi, bb, andreea, alina - ![]() andreea - felicitari pt. primii pasi. Despre somn ... e un sb la paintii intreaba, poate gasesti pe-acolo idei ... metode de adormi bb singurel. bb - da' ce are Iasmi? Cum se manifesta? o broscuta mica, mica ... |
Foarte frumoasa Paris

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
eladea2005 spune:
multumim pentru felicitari fetelor...
a fost tare dulce sa-l vad cum vine repede, reepde la mine... a fost incantat si el de realizare...![]()
Anca, sper sa se stranga banii necesari, doamne ajuta...
i-as ajuta pe toti copilasii care au nevoie, daca as putea... 
![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
anacami spune:
Cristina,merci!
Petro,m-ati omorat! este scumpa si dragalas chiar si cu boticutz! tati este italian?
AncaD,si eu am zis si mi s-a confirmat ca este considerata "surioara" de Eva. Mi s-ar parea interesant sa se intalneasca si sa se fotografieze impreuna!
Ce mai face Mariuca? tot cu gashca mare de copii?
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
abramburika spune:
Exact, pai de aia le si chemam surori gemene virtuale. Cine stie, s-or fi incrucisat genele
... sau de la faptul ca ai neamuri pe la Focsani ti se treage, adra?
Multumim, multumim de complimente
... revin!
o broscuta mica, mica ...
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
Foarte frumoasa Paris ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
taaaaaare dulcica printesa in roooooooz!!!!!!!!!!!!!!!!
pupici la frumusica!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
anacami spune:
Petro,tu mai stii ceva de Stefania (slimatei)??? sper sa nu fie din cauza discutiei avute cu mine sau sa aiba vreo problema de sanatate..
mami de Sebastian
si Stefania 
ancadragoman spune:
Cami multumim de intrebare,Mariuca este mai bine dar nu total refacuta si ma gandesc ca trebuie sa ii fac vaccinul maine si nu stiu daca e bine sau nu ...parca as mai amana putin.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
anacami spune:
daca nu este perfect sanatoasa,eu zic sa mai astepti..
mami de Sebastian
si Stefania 
abramburika spune:
Gata, am revenit!
ancaD - am incercat o intalnire asta-vara cu Eva si adra, dar nu a fost sa fie, nu ne-am nimerit cu timpii! DAr poate la vara ... Seamana intr-adevar fetele!
anacami - nu, tati e roman. A fost ff frumos la petrecere ... doar ca, asa cum spuneam, ea era scancita de oboseala, de raceala, ca nu e de fel prietenoasa cu altii ... de fapt, daca e in brate la unul din noi, e ok, dar daca incearca sa o ia altcineva, e bai! Cu copiii e mai prietenoasa, trage la ei, rade, intinde manutele, face ciao ... atat! Asta e, asta-i copilu', mergem mai departe. Pana la 18 ani sigur se schimba
! Si atunci cand m-o respinge o sa ma agat eu de gatul ei cum face ea acum
.
De stefania stiu de pe la alte fete, deci nu am vb direct cu ea, ca are comp. stricat, sau netul ... nu cred ca s-a suparat din vreo discutie ... nici nu stiu despre ce discutie era vorba. Oricum, nu are comp, asta stiu.
andreea - 
Azi ma duc sa schimb pediatrul ... si sa o vada asta nou cu raceala. Nu are febra, doar mucisori si tuseste putin ...
o broscuta mica, mica ...