LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (130)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

BB ce are IASMI?????

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata si de la noi....

mai fetelor, io is franta, nu stiu ce sa mai fac cu Eric sa doarma si el linistit... si sa dorm si eu, evident...

sa va spun cam cum decurge la noi ora de culcare: dam lapticul, Eric asezat in patut, se freaca la ochisori, nasuc, se trage de par, de ureche, semn ca i-i somn... evident e cu ochii inchisi... bea ce bea, dupa care brusc se intoarce pe burta, se ridica in 4 labe apoi in fund, cu ochii mari zambind se uita la mine...repetam figura cu pus in patut, la orizontala, dar nu mai vrea, incepe sa planga daca incerc din nou, asa ca-l iau in brate... uneori adoarme asa in brate, dar daca il pun in pat se trezeste rapid si incepe sa planga, nu inainte de a se ridica in fund sau in picioare tinandu-se de gratiile patutului...daca il las si ies din camera, striga dupa mine 'ma-ma-ma', cu lacrimi in ochi...si musai sa merg din nou la el sa-l calmez si sa incerc sa-l adorm...

intr-un final, dupa plansete si plimbari in brate, adoarme... dar noaptea se trezeste de multe ori, misuna prin pat, incepe sa planga si atunci e musai sa merg la el, sa-l asez in pozitia normala de somn si sa-i dau sa bea putin ceai...si chestia asta se repeta de 3-4-5 ori pe noapte...

nu stiu ce sa cred: fie ii e frica, fie nu-i mai place in patutul lui, fie vrea sa doarma cu mine(varianta 3 e cea mai plauzibila)...dar si cand doarme cu mine are somnul agitat, se foieste, se invarteste, se pune cu fundu in sus, se pune de pe o parte pe alta... nu stiu ce sa mai cred...

azi i-am dus proba de scaun la laborator, sa vad daca are cumva viermisori... am zis sa exclud tot ce ar putea sa-l deranjeze.. o sa-l duc si la o dr. homeopat, poate ne da ceva sa ne calmeze pe timpul noptii sa dormim linistiti, ca oamenii...

ceva sfaturi? recomandari? orice e binevenit... is la capatul puterilor si la rabdarii... (acu mancarea e pe locul 2...)

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

RAMO - noua sora-mea ne-a comandat de la bebelusul tau scaun inglesina moovie, 0-18, stia cam ce vreau, e vreo 400, pt mine e ok, macar de ar sta in el...si ni-l da sambata...asa ca noi am redus o cheltuiala

ANCUTA - imi pare rau ca nu mai papa bine cucoana ta, dar sigur isi revine ea; mie mi-ar fi frica sa ii fac ambele vaccine ca la prima doza de prevenar a facut brusc febra mare, la a doua nu a mai facut, dar totusi...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

ellis si noi avem Inglesina Moovie, sunt multumita de el, e confortabil, doarme bine in el, l-am pus cu fata la sensul de mers inca de azi vara, ii place mult sa se uite pe geam...

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

asa, in alta ordine d eidei, multumim fetelor pentru urarile de ziua noastra...

am fost la mall, la cumparaturi, asa cum ziceam, i-am luat mai multe jucarii..ca nu m-am abtinut...

i-am luat un pinguin haios pentru baie, de la TOMY, care canta si da din aripioare daca il invarti de cheita... e mortal... si i-am mai luat si niste pinguini care urca pe o rampa dupa care cad pe un tobogan in apa... tare draguti... i-am mai cumparat un telefon care canta, merge, ii sare receptorul daca apesi pe un anumit buton, i se misca ochii si limba... e haios tare si asta...si chiar ii place, mai ales cand merge...

a mai primit de la bunici un caine de plus, care daca il atingi latra si i se aprind niste beculete in ochi... e un husky dragut si mare...

si in sfarsit, ca sa-l laud, A FACUT 2 PASI SINGUREL!!! il tinea maica-mea, eu l-am chemat la mine, iar el a venit!!! a fost asa de dulce!!!!!

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Bravooooooooo Eric!!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Bravooooooooo Eric!!!!!!

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

multu' Anca...

am licitat pentru masuta de activitati de la Bazar pentru Sonia...cine da mai mult???

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andreea am vazut ca ai licitat si chiar vroiam sa iti multumesc ca este mare nevoie de bani si f repede

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna! Andreea,felicitari pentru primii pasi ai lui Eric!
Pinguin din ala avem si noi,Stefaniei ii place sa se joace cu el si in camera,nu numai la baie; se amuza enorm cand ii misti creasta si canta
De somn nu stiu ce sa zic, Stefania este si ea agitata in ultimul timp,suspina,scanceste prin somn si chiar plange uneori; imi este tare mila de ea, cel mai probabil sunt dintisorii de sus care se tot chinuie sa iasa de apeoape o luna si inca nu au reusit..Daca ii pun suzeta (si/sau ii dau apa) si o tin de manuta se culca la loc
Alina,va plimbati destul de des in tara, bravo pt. mobilitate!
Ellis,si eu stiu ca este RORul; noi am facut simultan Infanrix+Priorix saptamana trecuta,doar a doua zi spre seara a fost mai agitata (un fel de stare subfebrila), in rest super bine.
Ne-a dat dr. schema cu vaccinurile pe care le mai facem pana la doi ani, o am acasa.Eu i le fac pe toate, atat obligatorii cat si optionale.Asa am procedat la Sebastian si nu am avut probleme,desi a trecut prin tot felul de epidemii la gradinita (nu numai gripe...)
Ellis,multumesc pt. aprecieri; este "costumatia" de la Coccodrillo pe care am luat-o sambata (cu exceptia caciulii-o avea in cap pt. ca tocmai venisem de la bunici si mi-a fost lene sa ma duc sa ii pun o bentita care sa ii acopere chelia..).Vreau sa ma mai duc la mag. Unirii sa ii mai cumpar cateva chestii de la Coccodrillo, dar trebuie sa ma duc SINGURA..nu cu cei mici,nu cu tati, va inchipuiti de ce ..

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Silviuta a implinit 1 anisor

cristi, bb, andreea, alina -

andreea - felicitari pt. primii pasi. Despre somn ... e un sb la paintii intreaba, poate gasesti pe-acolo idei ... metode de adormi bb singurel.

bb - da' ce are Iasmi? Cum se manifesta?

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Cami, ce dulce e piticuta "certareata"!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput