LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (130)
Raspunsuri - Pagina 10
ellis spune:
RAMO - noua sora-mea ne-a comandat de la bebelusul tau scaun inglesina moovie, 0-18, stia cam ce vreau, e vreo 400, pt mine e ok, macar de ar sta in el...si ni-l da sambata...asa ca noi am redus o cheltuiala![]()
ANCUTA - imi pare rau ca nu mai papa bine cucoana ta
, dar sigur isi revine ea; mie mi-ar fi frica sa ii fac ambele vaccine ca la prima doza de prevenar a facut brusc febra mare, la a doua nu a mai facut, dar totusi...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
abramburika spune:
Neata!!!
ramonella, jasmin, anacami, ancaD, bianca, ellis - multumim
LA MULTI ANI, Sorina Dana! Sanatate si numai bine la implinirea primului anisor!
Noi am sarbatorit-o ieri pe Silvia ... a fost ff frumos, cum ne-am dorit, cadouri multe si frumoase. Printesa insa a facut ca Bea, scancita, maraita, plangacioasa, nu-i intra nimeni in voie ... nu stiu de ce ... aglomeratie, program dat peste cap ... plus ca s-a pricopsit cu ceva virusi de la mine, iar acum e mucioasa si ea. Se vede ca astea-s fite de sezon ori erau suparate fetele ca "imbatranesc"? ![]()
Cu nimeni nu vroia sa stea, nici cu mine, doar cu tati ... ieri a fost tata cangur el, ca statea numai in brate la el
.
De pe tava, ati mai auzit copil sa nu vrea nimic??? Silvia da ... cu mare greu si dupa ce s-a potolit din plans a ales bani si cercei ... hotarata fata! Nu v-am spus, fite! ![]()
Acu' se incarca si pozele sa ne vedeti ...
Revin!
o broscuta mica, mica ...
ancadragoman spune:
si eu ma gandesc sa nu fie cam mult totusi,dar ea nu a a vut nimic pana acum si daca pediatrul a zis ca se poate ...si la 13-14 luni a zis sa ii fac Priorix,asta ce mai e?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
ellis spune:
priorix il facem si noi la 13luni, nu e ror? ca doarme pui si nu pot sa merg sa ma uit in agenda...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis LA MULTI ANI, SILVIA(PETRO) SI SORINA(LOGAM)! Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1] |
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
SUNT ASA DE SUPARATA.....IASMI E BOLNAVIOARA!!! NICIODATA NU AM VAZUT-O SA FIE ASA......

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
eladea2005 spune:
LA MULTI ANISORI SILVIUTA SI SORINA!!! SA CRESTETI MARI , SA FITI SANATOASE SI SA VA OFERE VIATA TOT CE-I MAI BUN!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Vasari spune:
La multi ani Silvia si Sorina!! Sa cresteti mari, sanatoase si sa aveti mult noroc in viata!
bb, imi pare tare rau! Ce a patit Iasmi? E racita?
Adina, ieri nu am fost chiar la plimbare, am dus o prietena in varsta (cam 85 de ani) sa-si vada nepotica (e cu un an mai mare decat Maria). Dar per total a fost o zi placuta. Voi ce fel de noapte ati avut?
Noi facem priorix/ror la 1 an si o luna. Asa ne-a programat pediatra. Am vazut ca vaccin e obligatoriu, sau cel putin in lista de vaccinare.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
adinag spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SufletDInger Va rog sa-mi spuneti orarul de masa al copilasilor si cantitatile pe care le papa. Ati inceput sa puneti sare in mancarea copiilor? www.Satmarean-Alexiss.piczo.com http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png |
Eu ma gandesc ca poate te stresezi degeaba, si amcitit undeva ca de multe ori vitaminele in exces taie pofta de mancare, in loc sa-ti provoace pofta. Nu incerca mereu sa imbii copilul cu mancare, ca tocmai atunci nu vrea, si iti vor confirma si fetele, ca unii mananca mai mult altii mai putin si au faze si faze. Si noi am trecut prin perioade cand nu manca aproape nimic, adica 5 lingurite la pranz si 5 lingurite seara, dimineata nimic, intre nimic... Stiu ce greu e, dar nu poti forta pe nimeni sa manance daca nu vrea. Trebuies sa avem si incredere in instinctele lor!
Inchipuie-ti ca tie nu ti-e foame si cineva tot vrea sa te "indoape" ;-)
Oricum, iti doresc multa rabdare si energie, stiu ca e greu!