Pepenasi de iulie - august 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Neatza si de la noi!

Fac ce fac si tot la somn trag! Da' nu e loc...

Asa..back to our sheeps...

Narcisule big hug si ma bucur ca nu dispari! Mi-ar fi dor de tine!

Ina_C Imi pare rau ca te simti vizata, dar ai fi putut face si tu cum face Mada, pozele available doar o perioada limitata de timp, apoi le sterge. Io inteleg ca fiecare are piticul lui, dar, din ce ai spus tu, reiese ca iti e frica si de noi! Si-apoi e drept ca daca tu nu vrei sa pui poze, sa nu ai dreptul sa le vezi pe ale noastre. Nu-s rea aici, spun doar cum e drept, iarta-ma daca par rautacioasa.

In rest, perfect de acord. Si eu cred ca parola s-a dat poate prea usor. Dar, cum aceasta situatie nu a fost creeata de noi, zic eu ca nu trebuie sa devenim drastice! Io oricum mi-am sters albumele, prefer sa va pun poze pe site-ul meu. Cine vrea se uita, cine nu, nu! Asa ca, daca nu vreti sa imi dati parola noua, nu ma supar, desi mi-ar place sa va vad chiar daca nu mai am album.

Si cum veni vorba de poze...am vazut Filipanu mi-a placut tare mult body-ul ala rosu! Alexandra de maytreyi am mai zis, frumoase poze faceti! si Irina care m-a dat gata cu cat de frumoasa e!

Azi mergem la cantarit, daca nu apar pana diseara inseamna ca iar mi-am stricat ziua...

V-am pupicit!

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

AnnaBaby, nu trebuie sa stergi conturile de poze, e suficient sa te loghezi acolo unde ai poze si sa faci albumele private, cam toate site-urile care gazduiesc albume foto au aceasta optiune ... in acest caz nu mai conteaza pe unde ai dat link-uri, vor da eroare. Sau poti schimba numele albumelor sau muta pozele in alt album, si in acest caz vor da eroare link-urile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Bai, acum am citit despre articolul cu Narci..Doamneeeee!!!! Cum naiba au ajuns aici???? Ce se intampla cu DC?? De ce nu ia masuri??? Gata...imi sterg pozele...

Stiu ca a mai fost un scandal acum 3 ani cu o membra Dc...pozele de la nunta ei au aparut intr-o revista despre nunti, fara acordul ei...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

cred ca am reusit

Kimmy

ma duc sa pap pana nu se trezeste buburuza

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Laremi sper sa nu fie probleme hormonale!Pup si Bumpi scump sa-i treaca agitatia!
Uff cu analizele astea...stau si eu cu biletl de trimitere si nu ma mobilizez sa le fac,desi poate e naspa...V-am mai spus ca am palpitatii ciudate si de vreo cateva ori mi s-a facut rau de rau.Am fost la cardiologie si pare sa fie ok,oricum mai sunt de facut investigatii,numai ca sunt prea neserioasa,si parca nu ma pun pe prim plan ,desi daca eu nu am grija de mine...cine s-o faca?

Intrebare intrebatoare : Daca vreau sa-i dau combinatie de fruct cu leguma...cum sa fac,ca am inteles ca legumele se fierb dar fructele nu...le mixez asa?Adica fructul crud si leguma fiarta?De exemplu azi vreau sa-i dau morcov cu para,i-as fi facut para cu dovlecel,dar am uiatat sa cumpar,deci ramane pe maine

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Kimmy, fructele poti sa i le dai la fel de bine fierte ca si crude.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui AnnaBaby

Gata, am scos si eu pozele de la semnatura, cu toate ca oricum raman la mesajele postate pana acum, practic trebuie inchise conturile de tot ca sa dispara...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
printesa noastra povestea nasterii
jos kg!!!

conturile mele sunt private si trimit invitatie cui vreau sa le vada.
Iar la mesajele vechi in momentul cand sunt accesate linkurile de la semnatura nu mai duc nicaieri daca albumele sunt private

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

multumim pt aprecieri tati are o pasiune pt fotografie si mi-a transmis-o si mie mi-ar fi placut sa fac arta fotografica in loc de medicina

sunt f curioasa cum se va termina povestea cu pozele...in coada de peste sau...

sanatate piticilor bolnaviori

citisem undeva de olynth aromaterapy pt bebelusi incepand de la 3 luni in cazuri cu nas infundat etc. stiti ceva de genul asta? a folosit careva? ca am citit ca are si canfor si mi-e sa nu fie un miros prea puternic si oi imputi casa

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

apropo de pozele de pe net A mai fost un scandal pe aici, nu mai stiu cand. O membra DC si-a gasit poza atasata la un articol de revista, era un fel de sondaj si ea era la "nu sunt de acord cu..." nu mai stiu cu ce.Era o reviste despre femei sau despre copii gen "mami" Oricum, femeia respectiva habar nu a avut de acel sondaj, si poza a fost luata de pe albumele DC cele care apar in dreptul nick-ului. Aveam si eu pe vremea aia ceva poze cu Stefan acolo si le-am sters. Desi o buna perioada de timp o data ce puneai o poza acolo nu se mai putea sterge.Acum sa modificat si exista si optiunea de stergere.

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

deja am facut modificarile in conturi, adica am sters pozele in care apaream eu, tati, alti membri ai familiei, prieteni, etc. Le-am lasat pe cele cu Ioana, dar nu in care e dezbracata...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
printesa noastra povestea nasterii
jos kg!!!

Mergi la inceput