Pepenasi de iulie - august 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 20
maitreyi spune:
eu activez si poe alte forumuri, pe unul fiind moderator, si numai aici am vazut faza cu semnatura care nu se actualizeaza si in arhiva. odata schimbata semnatura ar trebui sa se schimbe automat si in mesajele vechi. asa stau si caut ca bleaga in 300 si de mesaje, in cazul meu, unde am semnatura si sa o editez? 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ileanna spune:
narcis nu te potzi numi nici naiva nici proasta ca doar nu era sa prevezi viatza secsuala a lui Dani
. Singura solutie ca sa fim protejate in orice situatie ar fi sa fim paranoice ori pe mine ma oboseste tare un asemenea stil ...
Daca pe tine te-au gasit asha inseamna ca si eu pot fi gasita la orice ora.
Si ai ales bine ca nu te-ai retras din DC pt ca asta ar fi culmea ... dupa ce ca te-ai trezit ... "istorisita", ar mai lipsi sa iti limitezi viatza de frica.
Kimmy ... denumirea de sub user are o ... iexplicatzie pt ca exista un proverb cum ca "apele linistite ... ascund nush'ce shi de fapt e tzeapa" 
Tecky spune:
Fetelor voi cum va descurcati cu taiatul unghiutelor bebelusilor?Raluca isi trage manutele,da din ele si mi-e teama sa nu o ciupesc.Am incercat sa i le tai cand doarme dar din nefericire s-a trezit.Si ma oftic si pt ca ii cresc foarte repede.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
AnnaBaby spune:
Ioana si-a descoperit piciorusele, ce ma bucur!!! Am sa pun o poza s-o vedeti, pe picasa.
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
printesa noastra povestea nasterii
jos kg!!!
M&M spune:
Mina, spor la treburi!!! Ce mai face Andreea???
Iza, multumim ...
Am vazut si eu pozicile noi cu Filip de Bujo...da ce seamana cu tati!!! Si ce ochi albastrii are!!!..
Maitreyi, Alexandra e o papusica..
Bai, eu am mai dat parola de la contul comun..chiar ma simt vinovata...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
bubuleana spune:
adriana: multumim! 
ana: si Luca a avut mucisori galbui iar dr mi-a spus clar ca trebuie sa fie albi asa ca i-a facut analize la laborator si a reiesit ca avea un streptococ drept urmare a primit tratament cu Ophtamesone N timp de 5 zile si i-a trecut. Eu zic sa mergi la un control cu el 
biri: si al nostru se trezea noaptea dar dr ne-a spus ca daca ii facem program de mancat la 4 ore ziua iar noaptea cand se trezeste sa nu-i dam sa manance ci sa-l pacalim cu suzeta sau ceai se dezvata de trezit noaptea. Si a avut dreptate! de cand i-am facut programul asa nu se mai trezeste deloc noaptea. ma rog se mai trezeste pe la 5-6 dim dar il las sa scanceasca si adoarme la loc sau ii dau suzeta.
pica: ce cuminte e Sebi! Felicitari!
Narci: o sa treaca, nu-i bai
noi suntem alaturi de tine si tare ma bucur ca si tu ramai aici cu noi 
AnnaBaby spune:
gata, am pus pozele pe picasa
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
printesa noastra povestea nasterii
jos kg!!!