Pepenasi de iulie - august 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

a.cicel este groaznic ceea ce ti se intampla.Sper sa aveti castig de cauza intr-un final.Of justitia din tara noastra....

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Neata

Narci si ma bucur ca ramai cu noi pe DC
mada nici eu nu am apucat sa-ti vad noul look ,dar sa-ti fie de bine schimbarea
urez si eu LA MULTI ANI cu intarziere tuturor cu numele de MIHAIL SI GAVRIL

legat de parola sunt de acord cu schimbarea ei

noi in weekend am fost cam busy,am fost cu buburuza la doctor ca are infectie la ambii ochi si dupa aceea am fost la sora mea sa imi vad si eu nepotul, dupa care am fost la botez
asa bine a fost fara bebe (desi eram cu gandul numai la ea)m-am abtinut sa sun aksa sa vad ce face, desi am vb numai de bebei,iar ieri odihna

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

Noi am avut un weekend plin..sambata dimineata am fost impreuna cu bebe la cununia civila a unor prieteni, apoi am avut musafiri pana seara tarziu. Ieri alt rand de musafiri, apoi am plecat noi la niste prieteni cu bebe dupa noi...pe la 12.00 noaptea am ajuns acasa...Parinti nebuni ce suntem!!! Mihaita s-a comportat exemplar, a ras si a gangurit intr-una...

Am vazut si eu pozici noi , nu am apucat sa ma uit la toate, promit ca o sa vad...David de Rontzy are o pozica tare interesanta, ultima,,,,nu am inteles ce se intampla , isi trage el buzita sau..???!!! Si are niste ochi albastrii!!!..

Thea e adorabila!!.. Si ce seamana cu tati!!!...Pe zi ce trece e din ce in ce mai mult tati intreaga...Sun, sa nu te superi...

Mada, eu nu am reusit sa deschid link-ul cu pozicile voastre!!!...

Irinuca cu mami Gabriela ...e o scumpa cum admira marea Neagra!!! Ochisorii sunt un albastru inchis ca nu imi dau seama foarte bine...

Ilinca , nu mai necesita niciun comantariu...

A pus si Morcoveatza pozici cu Nicholas, care a crescut mare si frumusel!!..SI ce frumos sta el pe burtica!!!...

Dara a sters pozicile cu Denisa, asa ca asteptam noi pozici...

S-a trezit Mihaita....

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

proba

[url=''http://b1.lilypie.com/fYyrp2.png"]buburuza mea[/url]

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza fetele!
Sper ca ati avut parte de un weekend frumos!

Narcisa imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asemenea momente.Bleacs pe capul alora!

Sunt total de acord sa se schimbe periodic parola de pe contul de poze!Sincer nu vreau sa se supere nimeni,dar eu ma cam oftic cand se pune link cu vreun album de pe contul nostru.Spuneti mai bine ca ati pus poze noi,ca se gasesc usor pozele.Si la faza cu parola data cui cere...acu eu nu ma prea bag,sincer nici nu am dat nimanui,chiar daca era cineva din cercu de prieteni,ca sa nu se supere careva.Nu din rautate,dar nu ma simteam eu destul de importanta...ma rog...ca sa dau parola.

Bujo ioiii ce mare s-a facut Filipanu,si ce frumooos eeee

Gabriela am vazut si pozele voastre frumoase de la malul marii.Scuuumpa Irina!

Oare ce poze am mai vazut?Hmm

Stati ca mai revin io
Aaa am vazut poze cu Westfield de la Mada...dar nu am apucat sa le vad pe cele cu achizitiile si cu noul look

Ups,s-a trezit comoara lu` mama

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetele!
Bubuleana mltumim pt pozele cu dedicatie speciala! Un pt Luca!

Multumin tuturor fetelor pt urarile de bine cu ocazia incuscrelii!

Mada ce faine sunt pozele cu Westfield! Mi-a placut tare mult locul ala de schimbat copilul, de alaptat, de incalzit mancarica! Civilizatie dom'le, ce mai! Pana sa ajungem si noi asa...Am o prietena care tocmai s-a intors de la Londra din luna de miere si abia astept sa-mi arate pozele si sa-mi povesteasca mai multe... Da pozele cu tine sa stii ca nu poy sa le vad, nu se deschide pagina de la link Si vroiam asa de mult sa vad cum iti sta cu noul look...

Dia filipas pt piele uscata e foarte buna crema Trixera de la Avene, o gasesti pe la Sensiblu, Centrofarm, farmacii din astea care au si dermatocosmetice. Noua ne prieste crema asta, o dau in fiecare zi pe fatzuca.

Adelais
da ariciul meu nu prea mai are "spini", a chelit...bine, mai are un ciuf in varful capului, da' nu mai sta in sus...cred ca trebuie sa-mi schimb titulatura

Bufi si Ioana mea sta aproape tot timpul cu manuta in gurita, degeaba i-o tot scot si degeaba ii dau suzeta, ca baga degetelul pe sub ea si tot ajunge cu manuta...sigur se apropie momentul iesirii unui dintisor...

Anka ai dreptate, o sa sterg si eu linkurile, chiar daca eu nu cunosc pe nimeni celebru si teoretic nu are nimeni nici un motiv sa-mi faca pozele publice, totusi e mai sigur asa...

Cu schimbatul parolei eu sunt total de acord Mada.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Neata buna,
MI-e o ciuda ca am pierdut un ditamai mesajul.
Narci,fruntea sus si bucura-te de familie ,nu lasa supararea sa te cuprinda din cauza unui ziar...
Multumim de aprecieri
Mihaita esti dulce ,dulce si ne bucuram ca te-ai distrat de ziua ta.
Ilinca ,super cu coronita.
Nicolas,esti mortal cu freza noua.
Mada,vreau si eu poze cu noul tau look ,n-am reusit sa deschid link-ul ce l-ai dat.Ms
Fug sa ma apuc si eu de sortat la hainite desi imi pare rau dupa ele e musai sa le scot ca nu mai am loc.Am tot amanat momentul dar acum tre` sa ne despartim de ele.
Sa aveti o zi frumoasa.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Am mai vazut poze cu Ilincuta dragalasa cu floricele in par si steluta prinsa si pozici cu Alexandra de Maitreyi care s-a facut mare si scumpa si expresiva tare si apropo super ideea cu pusul pozelor noi pe coperta...de mult vroiam sa propun

Ileana tot vreau sa scriu ca ma amuza tare "apa linistita" de la user

Astept pozici noi cu Matei frumos si dolofan!

A.cicel imi pare rau ca aveti asemenea probleme!Sper sa se rezolve cu bine pana la urma,si ma rog sa ai multa putere

kamelya imi pare rau ca beblina are probleme la ochisori. sa treaca repede

Cristina sa va fie de bine plimbarile si chefuitul cu bebe Mihaita.Ma bucur ca nu protesteaza

Anna si Timi a mea cheleste incet dar sigur Si cand ma gandesc ce pleata neagra a avut.Acu paraca se face blondina

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Gata, am scos si eu pozele de la semnatura, cu toate ca oricum raman la mesajele postate pana acum, practic trebuie inchise conturile de tot ca sa dispara...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
printesa noastra povestea nasterii
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

'Neata fetele si un mare pentru Narcisa.

Referitor la poze: sunt de acord sa schimbati parola si sunt de acord cu orice alte idei care ne protejeaza intimitatea (bine, fara exagerari ca nici sa ajungem paranoice nu ar fi de dorit)

De aici raportam o iarna (cica ar fi iarna la noi, la ei un fel de toamna mai calduta asa) atipica, temperaturile inca nu scad sub 30 de grade, desi ar fi cazul de acum ... anul trecut pe vremea asta era asa racoare si bine ... oh si mai raportam si Bumpi tare agitat care se deplaseaza tot patul si se cearta cu toate jucariile ce-i stau in cale si mami care trebuie sa faca ceva operatiuni cosmetice si nu are deloc chef ... offf tare greu de facut manichiuri cu agitatul asta mic ...

Maine mergem la cina la consulatul Romaniei de aici. Si eu inca nu incap in hainutele de inainte ... adica exact in alea frumoase si potrivite pentru asa ocazie ... de dimineata ma probez intr-una poate oi gasi ceva care sa-mi placa cum sta ... in fine, la urma urmei pot purta si hainute indiene, sanatosi sa fim ca oi rezolva eu si greutatea ... desi se pare ca va trebui sa merg la analize, ca doc suspecteaza o dereglare hormonala. Eu nu mai stiu ce sa zic, ma simt ok, doar ca nu slabesc deloc, desi tin dieta destul de stricta si fac si miscare si fara rezultate ... sau dupa incurajarile de la sor-mea, cica rezultatele sunt ca ma mentin

Hai ca am scris cat pentru o saptamana, ca nu prea sunt eu vorbareata de felul meu, dar si cand ma apuca, greu ma opresc .

toti pepenasii scumpi si pe mamicile lor.

Mergi la inceput