Pepenasi de iulie - august 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atb spune:

De acord si eu cu voi cu schimbatul parolelor.
Vazut pozele lu' Filip, un scumpic cu ochelarii de soare! Si ce bine ii sade in rosu! Si Alexandra e o papusa dulce, cu niste ochisori superbi!
Si eu am scos pozele de la semnatura.

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Revenim...
Ile, nu erau cu numele personal.Era altfel, dar au aflat pseudonimul de la Radio Vest.Dupa care au facut cateva masinatiuni si i-a dus direct la link-ul de la inceputul odiseei, de prin ianuarie anul asta unde le aratam la fete pozele de la nunta si alte poze cu mine.La semnatura.Cred ca au fost acolo cateva zile sau nu mai stiu...Oricum, iti dai seama in naivitatea sau in prostia mea ca inca nu stiu cum sa-i spun nu m-am gandit ca cineva ar fii interesat vreodata de viata mea.Nu m-am gandit si nu mi-am dorit.Ma rog, speram sa treaca repede si sa se nu mai aminteasca despre subiectul asta...Inteleg persoanele publice, care traiesc din asta, carora le creste adrenalina cand isi vad viata prin ziare...Dar eu??!!??Incercam sa ne vedem de viata noastra...
Am intentionat sa nu mai intru pe forum...Sa inchid contul sau ceva...Dar dupa aia ce fac fara voi?Nu merge...Si daca imi schimb contul nu stiu daca rezolv ceva...
Am trimit PM de dimineata la DC sa-i intreb daca iau vreo masura sau nu conform regulamentului.Inca n-am primit raspuns.Mai astept.

Va multumesc inca o data ca sunteti langa noi...Nu inteleg cum unii pot accepta sa iviata prin ziaresi vada dar in fine, fiecare isi traieste viata cum crede de cuviinta...

Ruxule, ai PM

Xeno, te-am intrebat de freza in scari, cum se face, pe par lung lung se poate sau trebuie taiat mai scurt parul?Se finalizeaza dupa ce il intinzi cu placa sau merge si dupa ce e intins cu peria ca astia de aici nu prea folosesc placa decat fffff rar...Daca vopsescnegru cu nuantator mai iese negrul ala sau ma chinui vre un an sa-l scot???

Mergem inainte...

Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Narcisa ma bucur ca ai luat decizia de a ramane alaturi de noi . sper ca cei de pe Dc vor lua totusi atitudine, asa ar fi corect.

GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Filip e tare dulce si mie mi se pare ca seamana cu amandoi parintii.
Alexandra e simpatica foc si comentariile pe masura.
Capri multumim, pupam Ilincuta frumusica gatita ptr Tudorelul ei.

eu bantui ptr ca am inceput mai serios sa ma preocup de diversificare, adica incerc sa-mi fac o schema (pt ca pe dr meu de fam nu ma bazez, adica nu vreu sa incep cum propune ea sau mai bine zis cum a propus deja) si adun info, dar mi-am cam prins urechile la cate scheme exista

GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

neatza!

o pt toata lumea!
narci, ma bucur ca esti mai bine si ca ramai alaturi de noi! Sunt curioasa ce masura va lua DC mai ales ca nu apare numele lor.

Noi suntem bine, o sa incerc sa pun si eu cateva poze noi.

capri, da, al meu este serios mai tot timpul cand vede aparatul foto...rar il prind razand.

Ma duc sa imi scald ochii la pepenasi.

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Auzi mai Narci, eu nu pot sa ma abtin si sa zic ca oricum au ales pozele pe spranceana, iar tu aratai fantastic acolo!
Sper sa ti se dea repede un raspuns de la DC, desi... daca ma gandesc.... la astfel de publicatii, astfel de stiri, vin si pleaca precum valul.... Am eu o teorie care merge adesea... se cheama "click ignore"... S-ar putea sa functioneze in cazul asta.
Asa ca va pup taaaareeeee

M-au sunat ca mi-a sosit aparatul cu aburi, dar le-am zis sa vina maine ca acuma trebuie sa ma duc pana la spital sa imi iau certificatul medical. Sa ma vedeti... ma duc cu tramvaiul pana in Pantelimon...

Un lucru bun - de ieri m-am apucat din nou de tradus. Si am si calcat rufe. Sper sa ma tin de amandoua (astea sunt activitatile mele principale pe langa alea legate de copii, mancare,....)...

Gata, miauna un copilas dincolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna, fetelor!

Nu vreau sa ma justific, dar m-am recunoscut in postarea lui Sun si as vrea sa-mi cer scuze.Daca stiam ca deranjeaza nu mai ceream parola.

Eu am fost sincera si am recunoscut ca mi-e frica de net.Va citesc zilnic si am intervenit doar cind am avut nelamuriri sau ceva de completat.Imi pare rau pentru situatia creata...

ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

si o completare: nu de voi imi este frica...daca nu mi-ati fi dragi nu v-as urmari cu sufletul la gura zilnic.

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Neata!
Narcisa ma bucur mult ca ai decis sa nu te retragi de pe DC.
Bujo cat de mult s-a schimbat Filip,are niste ochisori superbi.Este un scumpel.
Anaxena maine vin si eu la intalnire,ramane doar sa stabilim locul.
Ankalaura sa ne spui ce parere ai despre mopul cu aburi ca tare sunt tentata sa-mi iau si eu unul.
Sotul meu are treaba prin oras si dupa ora 11 se intalneste cu sotul Carmenelei sa ia boucerul.Abia astept sa o pun pe Ralu in el,sper sa-i placa.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Nu, nu este vorba de divort. Ci de un alt proces foarte urat in care din pacate va fi implicat si un copil din cauza mamei lui. Ideea e ca si mie si sotului ne-a ajuns cutitul la os si nu ai putem din cauza acestei "duamne". Am ajuns la capatul rabdarii si acum mergem pe toate pistele pentru a o "desfiinta" pentru ca prin comportamentul ei incearca sa ne aduca la disperare pe amandoi si din aceste motive am foste pe peunctul de a divorta, nu odata. Dar acum ne-am mobilizat si sper sa reusim sa o infruntam. Oricum, justitia e la pamant, dar la noi e undeva la 3-4 metri sub pamant. E jale ce se poate intampla pe aici. Si mai ales cand nu ai pile, asa cum suntem noi. Oricum, am facut sesizare si la CSM depsre neregulile de aici. Si toate se pot proba cu acte. Sunt curioasa daca se va lua vreo masura, sau sunt si aia corupti. Cum va suna faptul ca neau disparut acte de la dosar? Ca nu ni se i-au in considerare doveile depuse ca probe si nici nu ni se explica de ce, desi solicitam mai multe relatii nu ni se accepta, nu ni se aduc la cunostinta intampinarile depuse la dosar, primim hotararile dupa 90 de zile, n loc de 30 care e termenul legal, neglijenta in sericiu din partea judecatorilor si grefierilor, fapt ce se putea solda cu pierderea Denisei cand avea numai 10 saptamani in burtica (daca va aduceti aminte am fost si la Bucuresti din cauza hematomului). Si uite asa lista abateriloroate continua (si culmea, toate astea sunt considerate abateri de catre CSM prin regulamentul de ordine interioara a instantelor judecatoresti). Iar eu doar banuiam ca ceva nu e in regula pana am citit regulamentul. Va spun, sunt doxa de in materie de cod de procedura civila. Si asta pentru ca nu ne permitem un avocat. Deaceea va solicitam relatii despre un avocat. Pana la urma am mai sunat pe ici, pe colo si incet incet am mai adunat informatii. Oricum, am primit raspuns de la o avocata care si-a inceput mail-ul "m-a ingrozit cazul dumneavoastra". Toti cu care am vb au spus ca trebuie sa castigam. Din pacate nu prea areda sta si riscam sa pierdem mai mult decat un proces Chiar locuinta, ca efect al deciziilor date de instantele judecatoresti.
Ma scuzati ca m-am intins atat, off topi, dar nu mai puteam sa tin in mine si a trebuit sa ma descarc.

Andreea Denisa Ioana 29.06.2008 si Bianca Maria 30.07.2006

Mergi la inceput