Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (111)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Monica sa iti traiasca minunea, sa fie sanatoasa. Sper sa scapati de colici! Tie refacere rapida si mult laptic.
Raton eu te tin minte. Cand am timp semnez si eu petitia ca tare m-am enervat cand o batranica mi-a atras atentia ca sta fata pe iarba. I-am spus sa cheme gardianul sa imi dea amenda daca ea considera ca un copil care se joasa distruge tot.
Miki si Andra e ok (desi acum plange ca e prea obosita).

salvati-i inima lui Robert

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Nici a mea nu e racita, slava Domnului, a fost o singura data, la 7 luni si atunci am scapat fara antibiotice. Umbla o gripa urata, ziceau ieri la radio ca au izolat 3 tulpini de virus gripal si sa se duca lumea la vaccin... care e facut pe tulpinile de anul trecut, dar asta n-au mai zis.

Carla, s.9 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna.
Mihaela,eu ii dau Ketof,caci mi-a dat pediatra data trecuta,cand tot asa se prezenta Iosua.Este pentru raguseala si respiratia greoaie.ii mai dau si Rhinanitiol,vred ca am scris corect,tot pentru asta,si fluimucil 100,asa si biotics.Eu zic ca daca nu are febra,etc sa nu-l duci la medic,ca sigur ii da antibiotic.Eu astept exudat-ul,tu de ce nu-i faci?

Monicafelicitari pentru bebelina scumpa.

Carla merci pentru link-ul cu bazarul,dar nu am gasit geci,mai caut pe net.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

oana, merci. poate n-ar strica sa-i dau si lui andrei , ca prezinta aceleasi simptome. deocamdata mai las.
andrei tot cu muci, parca a inceput sa i se desprinda de pe piept, adica a tusit de vreo doo ori mai productiv. eu tot sper ca o sa treaca cu "babesti". a inghitit saracu la "siroape" azi, n-a protestat deloc. acu doarme, sper sa nu se trezeasca din motiv de nas infundat........nu are febra si asta ma bucura. e probabil o raceala.

brazuca, da ce ie draga nesanatos in ciorba de perisoare si chioftelele alea????????

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

prajitura care am facut-o
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Mihaela,cand e asa farnait,culca-l pe o perna mai inalta,mai ales noaptea,il ajuta mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

oaana,tare bine arata praji aia,chiar esti priceputeana...pui reteta???
raton,votez si eu,desi pe mine nu ma coafeaza caci e vorba de alt consiliu judetean,dar poate se aproba si se ia si la noi,aci in provence.

stiti ce am mancat,iepure,a vanat un prieten si desi nu sunt mare fan caci mi-e mila,am zis sa incerc caci sotu' i-a dat si lui mihnea care era in delir...foarte bun,asa moale...mmmm,mama lui il face,cunoaste caci si tatal vaneaza de ani buni,sa vedeti si mistretul...n-are nici o treaba cu porcul nostru.

o seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

gata, eu deja ma simt complexata cu atatea gospodine p-aci! la capitolul prajituri sunt nula. ar trebui sa ma pun la punct ca acusi imi cere fii'miu si nu stiu sa-i fac...

acu imi astept sotzu cu saorma. o fac atat de buna si mare......cred ca e singurul loc unde scrie ca gramajul e de 420 gr si ea cantareste peste 500 gr. se mai intampla si minuni, nu?

si acu bag un off-topic, ca tot doarme fiimiu in reprize:
am o intrebare pt fetele "de afara" : cum sunt la voi emisiunile TV ????? toat asa pline de pitzipoance si parasute ca la noi? ma uitam in seara asta Marutza, o avea invitata pe fosta amik a "luceafarului huilei".....jalnic. ma duc pe Antena, acolo era un nene care zicea ca Teo se lasa de televiziune. m-am gandit ca imi pare rau. o intervieveaza la telefon si declara ca nu-si mai gaseste locul si ca "publicul roman isi merita emisiunile pe care le are". m-am gandit : io-te si p-asata ce mare se da. si urmatoarea stire care e? "sexi braileanca" a facut nush ce la Euforia TV. curiozitatea ma face sa mai zabovesc un pic si vaz o patzachina de vreo shaishpce ani , care s-a dezbracat de sutien si s-a pus in .....poala unui arab care cica era acolo ca sa dea nush ce inel de diamant la cea mai cea. probabil la cea mai....."pocnitoare" dintre toate. si asta se intampla pe un post tv. de parca n-am avea destule Columbici amatoare de batranei potenti financiar. le mai da lectii si la TV.pai nu are Teo dreptate???????? ca sa nu mai pomenesc de Magda lui Ciumac sau de alte grozavii.........sory pt off topic da chiar m-am enervat.inafara de Animal Planet zau daca merita sa te uiti la ceva......

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mychy...sau la un film bun.

Mergi la inceput

Mihaela ,bravo,votez cu tine.Mai eu mai bine nu ma uit,mai bine ma uit pe Nat Geo Wild,macar acolo vad realitatea la ea acasa.

Musso,mai tarziu pun reteta,e buna tare,usor de facut,la rece toata,inafara de budinca de caramel care se face cu lapte.

Mergi la inceput