Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (111)
Raspunsuri - Pagina 18
mychydutza spune:
ghinetz, imi place la nebunie despre tine. cand te dai la fund si tre sa strige omu dupe tine o saptamana ca sa apari, cand.....faci poze la pilaf! esti super, super , tare. imi pare rau ca esti asa departe. am impresia ca ne-am intelege foarte bine. ![]()
. intrebai de monotonie.........MONOTONIA ESTE VIATA MEA........daca m-am saturat de facut pat, schimbat bebe, spalat bebe, facut mancare, spalat vase, hranit bebe, calcat , spalat, curatenie...............???????pana mea, mi-a ajuns pana peste cap.si parca nu se mai termina.ai baut martini??????te invit la un bitter de la Zarea. super bun, cu lamaie.
ref la mancare, am facut asa: am tocat carne de vita, ceapa, cartofi, gogosari sau ardei, usturoi, verdeatza, am batut 2 oua, am amestecat totu, am pus in vas yena si...la cuptor. super bun! e ca o chioftea pe care nu o prajesti ci o pui la cuptor. e si mai sanatos si mai rapid........
andrei tot mucos, stranuta, ragusit.......eu il tot asaltez cu leacuri babesti. musso am facut si siropul, thanks!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
stefania_97 spune:
Felicitari Monica, sa iti traiasca fetitele, sa fie sanatoase si sa ai putere sa le creti!!! Multa sanatate si recuperare rapida

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
ddanagh spune:
Oana f frumosi baietii tai, au niste sprancene asa conturate, zici ca- s pensate. Ai surprins exact tolonitul pe jos. Am observat si mocasinii lui Victor ca- s exact ca ai Dariei. Ce- ai facut, i- ai luat baiatului roz? Vrei si tu o fata? ![]()
Am fost pe afara. Daria nu poate pleca din casa fara sa ia ceva cu ea. Astazi i- a picat pe olitza. Sa vezi urlete pe casa scarii ca de ce am bagat olitza in casa. Mai mult am tarat- o pana la lift.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si mandra
de 7+ saptamani.
cafera spune:
Monica, FELICITARI si o mie de flori!
Ma bucur mult pentru tine, Dumezeu sa va aibe in paza pe toti patru!
Mi_a, e bestial Mihaita si tu ...nu mai vorbesc. Cu camera...felicitarile mele! E tare frumoasa, dulce... imi place
Cris_m, frumoasa Ioana ta. tare mult mi-ar placea sa scrii mai des.
Dana, super tare faza cu olita. Si Ilinca s-a jucat aseara cu ea: i-o tot pune lui taca-su in cap.![]()
Ghinetz, maica, vrei sa cad pe spate. o fi pilaf, dar iar esti bestiala.
Si...ce monotonie? Fuga, fuga dupa un azurel, sau ceva pentru voi si vedeti ce se duce monotonia

.
Oana, eu ieri am luat o geaca pt Ilinca superfrumoasa de la croccodillo. Am scris bine? E superfrumoasa, pare calduroasa, mai lunguta, de fas captusita cu tricot, dar am dat pe ea mai mult decat ar fi costat o geaca pt mine
.
Vroiam sa va spun ca ilinca se joaca de o saptamana cu un bebe care mananca cu biberonul, face pipi, stiti voi de care. Ce ma surprinde ca se joaca extrem de frumos cu el, il iubeste si il pune sa faca de toate. Isi pierde cu el jumatate de ora de cel putin 4 ori pe zi. Pentru ea e record, deoarece nu vroia sa se joace singura prea mult timp. V-am spus asta, ca sa va dau idei de jucarii pt copii
.
Timi07 spune:
Azi a fost ziua curateniei si a sanatatii la noi la lucru. Dupa ce ne-am curatat calculatoarele si telefoanele am avut o prezentare de la compania de asig de sanatate iar apoi masa festiva. Ne-au adus o tipa sa ne faca masaj, 15 minute sedinta....vai niciodata nu mi s-au parut 15 minute mai scurte.
Si eu si Soph suntem racite. Saraca de ea dupa ce ca o chinuie dintii a si racit. Ii curge nasucul si tuseste de-i vine sa vomite, nu prea are pofta de mancare dar macar sper sa bea suficienta apa.
Tare mi-e ca o sa fim tot intr-o raceala amandoua toata iarna, o sa o pasam de la una la alta 
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
mychydutza spune:
mai e vreun copil sanatos? ca vaz ca numai raceli raportam.....oare ne-o tine asa toata iarna?
timi, se vede ca traiesti intr-o tara civilizata, nu bananiera ca a noastra.....probabil peste vreo 200 de ani va ajungem din urma. 

sunt super ofticata ca mi-a dat un bulangiu oglinda de la masina peste cap........adica a rasucit-o........
asta e, noi sa fim sanatosi........
Timi07 spune:
sunt super ofticata ca mi-a dat un bulangiu oglinda de la masina peste cap........adica a rasucit-o........
asta e, noi sa fim sanatosi........
[/quote]
Pura rautate, e revoltator!
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
brazuca25 spune:
mychy eu raportez o bucata copil fara nici urma de raceala. Sper sa nu cobesc. Adevaru' e ca nici nu prea am iesit pe frig, pentru ca racita sunt eu, dar ea e super ok. Maine imi fac curaj si ne avantam si noi macar pe langa bloc ca m-a cam bazait azi.
Eu azi am bucatarit mancarica mai nesanatoasa: ciorbica de perisoare si chiftelute cu sos. I-am dat si la pitik niste zeama de la ciorbica, dar nu a fost prea incantata. Iaurtu' sa traiasca!
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
mamii spune:
mychydutza nici noi nu suntem raciti
Aici a plouat toata ziua s-a oprit putin si mi-am facut curaj si am ieshit afara...Alex super fericit ca e apa pestetot..
eu fericita ca am scapat de gura lui...Tre sa gasesc cozmonaut deala de care a aratat Luna![]()