Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (111)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

ddanagh, di ci??????????

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

cica din cauza de hormoni

Si Daria e iar ragusita , dupa doar 1 saptamana de la episodul trecut. As vrea sa-i fac mai multe analize pentru ca deja e a opta oara cand imi raguseste.

Ce mai fac bebeii vostri??? mai spuneti si de ei...
Eu ma bucur ca Daria a trecut de faza cand tipa. Vreo luna de zile, cand vroia ceva se ducea acolo si incepea sa tipe pana ii dadeam. Acum vad ca s-a mai domolit, a reinceput cu 'ata, ata, ata' pana ii dau.
In plus de ceva timp( de cand nu mai iesim asa mult afara ca in vara cand stateam si 4-5 ore), fata mea se plictiseste in casa si o cuprinde lenea. Pur si simplu se tavaleste pe jos asa a lene, prin colturi de camera. Din acest motiv ma gandesc sa o dau la cresa 4 ore pe zi de la un an juma.Printre copii cred ca va fi altfel. Eu ma joc cu ea da' mai fac si pauze. Mititica se joaca singura insa dupa 10-15 minute o vad intinsa pe jos prin camera sau daca nu cel mai frumos joc acum este sa se urce pe fotoliu si sa coboare cu fatza sau sa se urce pe masa de pe el. E o mare cataratoare si nici nu ma lasa sa o ajut, imi da mana la-o-parte.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si mandra de 7+ saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Am uitat sa zic.
Simo numa ce ne avertizasesi cu telefonul arucat la cos de Matei ca Daria mi-a aruncat tubul cu Centrum Materna. II placea ei ca zornaia asa tare, nu avea cum sa-l deschida.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si mandra de 7+ saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Dana mancarea gatita de tine nu mi se pare prea nesanatoasa, doar ca nu stiu daca va manca fasole, porumb, ciuperci ... eu de-astea inca nu i-am dat Marei ... oricum in ultimul timp Mara mananca foarte rau , ea care era o mancacioasa ... sper sa fie doar o faza trecatoare

cred ca Daria se plictiseste, ar fi o idee buna cu cresa, din pacate s-ar putea sa se imbolnaveasca des si sa aduca si acasa la bebe, lucru care nu e tocmai de dorit dar poate ai noroc si e rezistenta
eu nu am avut norocul asta cu David, de cand a inceput gradinita anul trecut a fost tot bolnav si de la el a mai "mucait" si Mara, noroc ca ea nu a facut complicatii
pe de alta parte la cresa se mai joaca cu alti copii si devine mai sociabila ... eu o vad pe Mara, cand David e plecat la gradinita nu prea are chef de joaca si e tot dupa mine si nimic nu-i e pe plac iar cand se trezeste din somnul de dupa-amiaza fuge la usa dormitorului unde doarme David, sa-l caute

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Monica, felicitari!

Dana, din felurile mentionate eu as opta pt orezul congelat. nu vad de ce sa nu pape fasole verde daca e doar fiarta. Am insa retineri la pestele congelat. Si eu am facut azi orez cu legume si ciuperci. Acum l-am pus putin la cuptor, cu niste cascaval ras deasupra. Si incerc ficat perpelit putin in unt, apoi fiert si usturoiat la final. Poate usturoiul il face mai placut. A! Sa stii ca si Victor al meu se tavaleste a lene. Sta perfect la orizontala, ba chiar si cu fata lipita de parchet sau covor. Iar uneori face asta si pe gresie Am zis ca i-o fi cald si se lipeste de gresie sa se racoreasca, dar ... Cat despre cresa...ioanaiub a spus fff bine si avantajele si dezavantajele.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

cris, m-am indragostit de strengarita ta. Aici ma topesc efectiv cand o vad.

Edit sa spun ca imi place teribil si modul in care-s facute pozele. Bravo fotografului!

Mergi la inceput

Declar pranzul de azi o reusita totala! Va dati seama din cele ce urmeaza

Va poftesc si pe voi. Hai, macar sa gustati (portia aia e a mea, dar mai am si pentru voi, daca veniti)

A! Dana cam asa se tavaleste Victor a lene prin casa.

Mergi la inceput

Azi eu centrez, eu dau cu capul. E asa urat la Iasi! Ceata si frig, nu iesim nici macar in jurul blocului. E clar ca m-am cam plictisit de monotonie, daca am ajus sa-mi pozez mancarea! hai, un dulce, un tort mai reusit, da' pilaful???!!! (si inca nu am baut nimic, da daca tot veni vorba, ma duc sa-mi pun un pahar de Martini)

Chiar, voua nu vi se par monotone zilele? Vesinic aceleasi chestii: strang paturi, strang jucarii, shmotru, vb cu Victor sau cu fiinte imaginare din mintea mea - cu astea vorbesc in gand, inca nu m-am dilit de tot - astept sa se faca 4, atunci vin baietii, le pun masa, le strang masa...de astea. Nu e monoton???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

ghinetz,tare monoton,la noi e la fel,m-am plictisit,ma rog de sot sa mai iesim printr-un mall sa imi clatesc ochii.cred ca tare buna ii manacarica aia,ma bag si eu la niste ficatei,sotu vrea gis cu lapte...no comment.
ddanagh,in afara de pestele congelat nici mie nu mi se pare nesanatos,din contra...pestele,in general, e mai periculos daca n- a fost tinut in anumite conditii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

monica, sa fiti sanatoase! m-am gasit si eu sa-ti urez nastere usoara cand probabil ca alaptai...

oana,musso multumim de aprecieri;
da, ioana are ochii negri(cica seamana cu mine)
fotograful va jubila, mai ales ca e tatal modelului, pasionat mai nou de fotografie pentru copii

acum e satenuta cu ochii negri, in conditiile in care acum un an era bruneta cu ochii albastri; ma gandesc ca blonda cu ochii verzi n-are cum sa se mai faca(deocamdata)

nu pot sa nu observ ca sunteti foarte harnicute, faceti papa bun si aratos; la noi in top sunt supa cu galuste,pilaful,fripturici,budinci etc.avand in vedere ca baiatul meu e carnivor declarat, e musai sa fie ceva carnita prin cratita, ca altfel e jale mare

dana, intrebai de preocupari ...fotbalul, scosul CD-urilor din suport, scotocit in dulapul cu oale, trantit cu castroane pe gresie(musai,ca acolo se aude cel mai bine, si la noi si la vecini) si nu in ultimul rand dansul(pe muzica house daca se poate)

am uitat de cititul pe carticele, dar nu oriunde ci chiar acolo unde stau cartile, in biblioteca....

cris_m

mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raton spune:

Salutari si de la noi!
Nu stiu daca ne mai tine minte cineva, ca n-am mai scris de o caruta de vreme si nici atunci nu eram chiar campioana.
Pana sa mai zic de altele, va zic cum m-am enervat in sens constructiv. Uite cum: Stiti, mai ales fetele din Bucuresti, ca in toate parcurile n-ai voie cica pe iarba sa n-o strici. Ba mai striga si cate un gardian dupa tine. E, Cristina mea nu stie sa citeasca :), deci intra hotarat cum vede un smoc de iarba. poate unde s-a obisnuit in curte la tara, unde, desigur, avem iarba. Iar io m-am gandit ca are fata dreptate si regula trebuie schimbata, sa se joace in voie copiii pe iarba! Si noi cu ei! Drept care am pus de=o petitie aici: www.petitieonline.ro/petitie-p55022040.html
Revin cu amanunte, ca tocmai s-a trezit de dupa-amiaza si e cam suparacioasa

Ana, mami a Cristinei

Mergi la inceput