Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (111)
Raspunsuri - Pagina 16
Timi07 spune:
Felicitari Monica!!!! Bun venit pe lume printesei tale, ii doresc o viata minunata si sa va unple zilele de fericire fetitele voastre.
Gata ca inund tastatura ....
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
musso17 spune:
monica,felicitari si multa sanatate bb-linei.
supa de legume,am facuta cu ce aveam in casa:cartof,morcov,fasole pastai,telina,ceapa,rosie,dovlecel...le-am pus dupa ochi,oricum mai putina telina cam o felie caci imi pare prea aromata si nu ma dau in vant,am pus apa sa acopere bine,au fiert,sare,am bagat la blender,am pus unt si am facut crutoanele in tigaia unsa cu unt.yummmy...fii-miu a fost in delir.
iar am uitat sa va salut..neatza,ma grabesc sa raspund si iata!!!
brazuca25 spune:
Felicitari Monica!!!
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
xerxe2005 spune:
Sa fiti sanatoase, Monica!
Abia astept sa ne povestesti in amanunt cum a fost.
Razvan Gabriel
musso17 spune:
cris m,tare dragalasa ioana,are ochii negri?
mychy,pentru tuse sau raguseala mai stiam de doua nuci in coaja cu doua cepe,apa sa le acoepere,cam 500ml,lasat la fiert pana scade apa si ramane mai gros maglavaisul..pentru nasuc la noi a mers colargol,iar pentru muci fluimucil sau ambroxol,cel romanesc.
o zi buna!
ddanagh spune:
Felicitari Monica, printesica Ana sa creasca mare, frumoasa si desteapta alaturi de surioara ei mai mare
Andreea.
Cand am citit mesajul Carlei mi s-au umezit ochii. Este a doua oara in sarcina cand mi se intampla sa ma cuprinda asa emotii. Prima data a fost cand a ieist Obama presedinte. Nu ma intrebati de ce?
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si mandra
de 7+ saptamani.
mamii spune:
Felicitari Monica!M-au cuprins nishte emotii.....
Ghinetz depinde de care supa crema de legume vrei sa faci.Exista de mai multe feluri,verde,portocalie sau ''ce legume ai in casa''.Aia verde se face din mazare,fasole,brocoli,spanac,laptuca etc.Aia portocalie din bostan,cartofi dulci si morcov.si mai e aia de toate legumele din casa...Si ca un plus de gust
bati 2 galbenushuri maxim 3 (in functie de cate portii de supa ai facut)si le amesteci cu nishte smantana (kta consideri tu ca ti-ar place in supa) tragi oala de pe foc adaugi smantana cu galbenushurile invartzi si apoi mai dai intr-un clocot(2 3 minute).La supa crema de legume de verdeata se poate adauga dupa preferinta o lingura de ulei de masline si parmezan.![]()
mychydutza spune:
felicitari monik!
multumesc de sfaturi......
ghinetz, depare de mine gandul de a-l privi pe dr ca pe bau-bau, dar am zis macar sa incerc sa-l pun pe picioare, daca oi vedea ca se ingroasa gluma o sa ma duc cu el la policlinica. mi-e si greu sa ma duc ca andrei urla de cum o vede pe doctora si pana iesim din cabinet.nu va zic cum face cand i se uita in gat. zici ca mai are un pic si-si da duhu

raguseala mie mi se pare ca e de la mucii colectati in gat.of, of ,mai ,mai.......
ddanagh, di ci??????????
eu nu ma stresez prea tare cu supa crema, pun conopida, mult morcov, ardei gras, ceapa, albitura, fierb un pic, bag blenderu, mai dau cateva clocote,pun neste fidea, pun verdeatza si cand o servesc pun smantana 

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
ddanagh spune:
Apropos de mancare, eu astazi am facut ceva mai nesanatos pt bebe. Nu stiu daca sa-i dau sau nu, oscilez spre nu:
- peste macrou (congelat) la cuptor cu ciuperci, morcovi si fasole verde + patrunjel.
- orez cu legume (fasole boabe rosii, fasole verde, porumb) la punga, congelat. L-am pus la foc cu putin ulei si sare, +patrunjel.
Au iesit f bune.
Pan acum congelat nu i-am facut decat spanac.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si mandra
de 7+ saptamani.

mami de Matei