Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (111)
Raspunsuri - Pagina 20
CarlaV spune:
Ohooo, deci asta se intampla la TV, noroc ca nu mai am demult timp sa ma uit. Cand prind un moment prefer filmele pe PC, alea n-au ora fixa si se pot intrerupe cand e nevoie.
Carla,
s.9 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
oaana spune:
Mihaela,nu te simti complexata,iti dau eu retete cand vrei sa faci.
Eu nu gasesc nici pe net geci,ba da ,am gasit unele,dar au frate niste scoruri
,mai stiti site-uri cu geci de copii?
M-as duce pana la Iasi,dar nu pot acum.Dar cand merg vreau neaparat sa ma intalnesc cu Ghinetz si Simo...
Oana,mami celor doi nazdravani:
Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
mychydutza spune:
oaana
. am incercat sa-l pun pe o pernuta. dar el migreaza noaptea, asa ca ar trebui sa-i leg pernuta de el. il gasesc dormind pe plapuma , dezvelit....daca ma trezesc de 20 , de tot atatea ori il gasesc dezvelit. vad ca a inceput sa tuseasca. ......cred ca maine ma duc la dr, ca e vineri si daca nu ma duc maine, abia luni o mai gasesc
apropos de "un film bun" sa va uitati la "Alex si veveritele", e super dragut!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
ddanagh spune:
Carla draga, ce ai tu acolo la semnatura? Sa fiti sanatosi. Hi, hi, hoata mica. Poate nasti pe 09.06.09 daca nu a fost sa fie 09.09.09
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si mandra
de 7+ saptamani.
mi_a spune:
Mai sa fie, ploua cu gravidutze!![]()
Felicitari CarlaV, stiu ca iti doreai si multa sanatate! Cum te simti? Iti doresc o sarcina usoara si bebe sanatos!
Monicabo, multa sanatate si sa-ti traiasca fetita!
Ddanagh,
Cafera
, ma bucur ca v-a placut de noi si va multumim pentru cuvintele frumoase!
Mihai si mami
xerxe2005 spune:
Abia am vazut si eu semnatura ta, Carla. Felicitari, sa fii sanatoasa si te dragaleasca non stop fericitul tatic!
Razvan e sanatos, nu are nimic, de fapt, de la enterocolita din septembrie se pare ca o duce foarte bine. Tocmai i-am refacut analizele la scaun si doua probe deja au dat rezultat negativ la paraziti, azi merg sa iau rezultatul celei de a treia.
Are o pofta de mancare fff buna. Si e descurcaret, dom'le, cum i sa face fomica, indiferent ce facea in momentul ala, se ridica imediat si merge la masa sau spre usa si striga "papa-papa" si rapid ne excutam cu ceva papica buna la baietel. Cand ii e sete iarasi ne da de veste cu "p-p-p".
Se cam plictiseste in casa, il mai scoate bona in reprize scurte pe terasa, cat sa nu ii inghete manutele. Si eu am ajuns mai tarziu zilele astea si nu l-am mai putu scoate afara, ca deja era intuneric. Recuperam in week-end.
Mergand la serviciu, nu ma pot plange de monotonie, desi am si eu deja o rutina care uneori ma exaspereaza, mi-as dori sa mai fac si altceva, sa am treburi mai interesante de facut la serviciu care sa ma stimuleze sau sa mai ies cu prieteni la o pizza, etc. Asa ca si eu casa-serviciu, iarasi casa si cam atat.Aaaa, noi acum ne mai ocupam si de constructia casei, deci avem un oarece spor de activitati, dar eu mai putin si mai mult sotul. Eu mai mult cu vizita si inspectia santierului.
Oana, arata super prajitura ta. Cand ne dai reteta?
Razvan Gabriel
oaana spune:
Carla,felicitari mamico,ne-ai lasat sa descoperim noi.![]()

Sanatate multa si o sarcina usoara.
Oana,mami celor doi nazdravani:
Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
xerxe2005 spune:
Si noi ne uitam ff mult la filme luate de pe torrent. Deci sprijinim piratarea, nu?
Razvan Gabriel
musso17 spune:
neatza.
carlav,felicitari,sarcina usoara si bb sanatos.
oaana,saru'mana,cand ai timp pui reteta.
xerxe,tot de pe torent vedem si noi filme...hi,hi...daaaar,cand e de luat un cd il iau original,deci sprijinim pirateria pe jumatate![]()
apropo de iesit la piza cu prietenii,am iesit acu cateva zile cu o prietena tare draga si trei ore cat am stat impreuna am discutat despre...tanana...copii
...
noi suntem singuri acasica,sotu e plecat la fetesti face un comision pentru o ruda....tare m-am saturat,dupa ce ca stam putin cu el,acu trebuie sa-l impart cu rubedeniile..ntz,ntz
o zi buna.