PRIETENE FARA TITLU ( 18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ma duc sa mai iau Cola, ca vad ca vreti si azi chef Sa cante muzicaaaaaa

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA ce idee buna! Oricum in 15 minute decolam spre locul de joaca de langa Kaufland si poate gasesc si eu.La ce raion aveau,pe la rechizite?

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

MONI, sa iti fie de bine mersul la cosmetica. Bine ca te-ai rasfatat si tu putin, repeta mai des experienta ca face bine.
DEEA, nu stiam ca a fost asa de rau in sarcina la tine, probabil la inceput ai avut disgravidie, imi imaginez. Offff, eu sper sa se intample cum e mai bine pentru tine, daca e bine sa fie bebe, daca nu, sa nu fie bebe, sa fii tu fericita e important.
Noi ne pregatim sa mergem la niste prieteni (care nu au copii), sunt curioasa daca nu se va plictisi piticul. Am luat carti si o cutie de lego cu noi, sa vedem cum reactioneaza.
Intru mai pe seara.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

DANI!!! http://www.dropshots.com/DIA4#date/2008-11-15/18:02:06
Noi abia acum plecam.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Moni .... am vazut filmuletul cu Diana. E ras cu plans. Diana e mortala, cum face ea pe educatoarea... dar ideea in sine e de plans. As fi vrut sa aiba altceva de imitat, ceva povesti, jocuri, activitati. In schimb, saracii copii vin acasa cu creierul imbuibat cu "Dani, sa nu-ti aud gura", "Dani te scot afara" etc ..

blog

Mergi la inceput

Anda, cum sa se plictiseasca ?? Prietenii aceia nu au carti ?

blog

Mergi la inceput

Ne-am intors si noi,dar nu am fost unde am planificat.In loc de locul de joaca de langa Kaufland,ne-am dus la ala de la Carrefour ca asa a avut chef prietena-mea.Sunt de vreo doua saptamani instalate tobogane,casute,saltele de sarit,tot tacamul.Si sunt gratis dar e coada si ii lasa doar cate 10 minute vreo 20 de copii odata,apoi altii si tot asa Ca norocul ca pe Diana fiind mica, au lasat-o de la inceput si cat a vrut,dar pe platforma pentru copii mici,buna si aia ca s-a toboganizat si a sarit pana s-a saturat.In schimb, fetele ei au prins doar o tura ... Ne-am mai plimbat,am intrat si in librarie,am mai baut cate un suc,cam atat. Diana n-a vrut sa mai mearga la mami in seara asta.
Mi-a facut si o criza de criza la plecarea din Carrefour ca voia ceva - sa ii cumpar bomboane de ciocolata si eu n-am vrut,i-am zis ca n-am bani .
Acum acasa i-a zis lui taica-su ca ea vrea sa mearga la serviciu acolo unde a lucrat mama,sa lucreze si ea si a luat un album din biblioteca,a cautat si mi-a aratat o poza unde eram eu cu o fosta colega,la firma unde lucram cand am ramas gravida. Mi-a zis ca si ea vrea sa lucreze acolo ca sa primeasca bani.Cred ca fata s-a hotarat sa isi castige singura banii de bomboane si ciocolata Si jucarii a mai zis ca vrea sa isi cumpere.
DEEA ce sa mai zic,cred ca daca nu era Dani ala asa de neascultator, nu prea avea altceva ce sa imite de pe-acolo.De fapt mai facea ea asa prefacandu-se ca vorbeste cu o fetita de la bloc de la mami.Si mai si inventeaza,ca nu cred ca zic educatoarele toate tampeniile ce le zice ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Irina- LA MULTZI ANI!
Moni-normal ca imita,sa o vezi pe Emma ceface, si cutasu-militarie,vb vine, dar nu ii tace gura si are o imaginatzie- ea nu cearta,canta ea le citeste povesti copiilor,numere,etc si de cand i-am scos literele si numerele printate, numai asta avrea,abia o mai pacalesc,deja stie cand nu le face corect-sper sa o filmezmaine ca acum astept sa se scoale sa mergem in vizita.
Deea-eu cred ca dc vine bb,va fi bine totul.
Anda-saru'mina si noi treb sa luam ceva jucarii,vb ta!
Ingrid,Mira-pupici!

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Offf, mai fetelor, nu e drept, nu e drept deloc. Cele care nu vor copii, ii fac si alte femei care si-i doresc nu-i pot avea.
....eu am fost o norocoasa si am realizat asta cand am ramas gravida cu Selin. I-am facut pe toti 3 fara sa clipescsi fara sa-i planific.Cum zicea Heinz "numai sa ma uit putin mai stramb la tine si esti gravida" Mi-am dorit intotdeauna copii 2-3, dar nu credeam ca voi ajunge la nr max dorit. David a venit repede la 2 luni de la nunta. Imi luasem din Ro pentru 3 luni AC, aici nu indrazneam sa merg la farmacie sa cer, ca stiam ca fara reteta nu se dau,nu aveam inca asigurarea medicala, asa ca am riscat 2 luni pana la urmatorul transport din Ro.........de fapt am ascutat de mama mea, care in nerabdarea ei sa se vada bunica cat mai repede ne tot batea la cap pe mine si sora_mea ( defapt pe ea , ea era de 1 an casatorita, eu...numai de 1 luna)sa-i facem urmasi ..."ca oricum copii nu vin asa de repede". Si uite cum s-a vazut deodata nu cu 1 ci cu 2 nepoti.
Iar la Daria tocmai dadusem sfoara in tara ca asteptam fetita....cand o vrea sa vina. Si se intampa sa se imbolnaveasca David chair in ziua cand sa plecam in romania, si de necaz ca a trebuit sa amanam plecare cu o saptamana, am pus-o intr-o duminica dupa masa...in ziua 9 de CM............si a iesit fetita. ..........iar la Selin stiti voi

....Moni cine-i Dani??? Pe cine-i asa de suparata diana??
auzi tu i-ai taiat asa bretonul sau a vrut si ea sa se faca "printesa" ca a mea?......da-i sta bine

....mai colega asta a mea e fata buna, silitoare, munceste cu spor dar are o guraaaaa frate care vorbeste fara cap....si cand lipseste ceva la mansarda n-ai ce mai face. a incercat si cu mine de niste ori, pana i-am reteza-o scurt si i-am spus vreo doua. Acum ma lasa in pace le ia la rost pe saracele fete care ne ajuta

hai ca m-am luuuungit ma duc la TV.
nopate buna si o duminica placuta

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

MIRA nu-mi mai aminti de bretonul ala ,ca inca nu mi-au trecut nervii pe maica-mea.Ea a dus-o intr-o seara la o coafeza ramolita de la ei din bloc sa ii scurteze bretonul si uite ce-a facut!!! Probabil nici nu mai vede bine femeia
Cat despre Dani e un coleg de gradinita cu Diana ,e tare neascultator,cam bruscheaza copiii,le darma constructiile etc. Eu ca si educatoarele il banuiam de sindromul ala hiperkinetic,pentru ca nu sta locului o clipa,nu asculta de nimeni,nu e atent deloc la activitati si ii mai si deranjeaza pe ceilalti etc. Pe urma am aflat ca provine dintr-o familie cu probleme,poate de-acolo si se trage comportamentul.Nu le pot nici acuza pe educatoare ca striga la el,pentru ca la sedinta cu parintii am avut neplacuta ocazie sa il vad si aud pe parcurs de o ora,ca era si el acolo cu inca vreo 3 copii.E ceva de groaza,credeti-ma nu vreti sa-l aveti acasa

Mergi la inceput