PRIETENE FARA TITLU ( 18)
Raspunsuri - Pagina 17
Ursoaica spune:
Deci odata cu kilogramele ti-l dau si pe Matrix ... ca si lui ii place laptele seara
pisoi3 spune:
Buna fetele,
Apar si eu ca de obicei la ore tarzii, de, am fost la cumparaturi, am cumparat si carti si cateva jucarii ca de, tati e mai rau decat fi-miu, nu are minte mai multa.
Vreau si eu la chef la Deea.
DENISA, am notat adresele, sigur ca te anunt cand vine bebe doi, normal
. Week-end placut si multi pupici de la noi.
Chiar asa, ce a avut Alex?
MONI, am vazut pozele, super frumoasa carticica si joculetul. Iar cu week-endul la Arad, saru mana de invitatie, pai poate la anul cand venim in tara.
Asa e, poate in tara ar vorbi Mark mai mult, sigur ar invata.
INGRID, aia e, vorba ta, nu-l fortez. Vad ca si Diana e disperata dupa citit si dupa cuvinte noi. Mi-a placut de Diana la faza cu Alice, tare scumpa a fost. Chiar ca merita ciocolata. 
MIRA, hai ca m-am linistit acum cand mi-ai povestit si tu de copilasii tai. Scumpa foc Selin cu machen al ei, si al meu mai zice faire somnic, cand vorbeste cu tati, mie imi zice cu faire dodo. Bine ca s-au mai potolit lucrurile la tine la servici, iar cu toanta de asistenta te inteleg, si eu am avut una de imi venea sa o arunc pe fereastra numai cand o vedeam, pana la urma si-a luat concediu medical prelungit din motive de depresie si am scapat de ea (oi fi contribuit si eu la depresia ei?).![]()
Vad ca aparu URSULICA care vrea bebe. Cuscra, vezi ca eu am slabit 12 kile cu ala danez da' nu ma intreba ce agresiva devenisem de foame, imi venea sa ii beau si bibele lui fi-miu, sa musc din ziduri etc. Nasol regim, infometare crunta. Iar acum curg apele pe mine cu Wii fit si am mai slabit vreo 5, o sa o tot tin asa pana ajung la alea 62 de kile ale mele la care ma simt eu bine.
Uite ca nu ma gandisem la faza cu bebele si kg, stiu ca prea multe kg influenteaza ovulatia si ca poti avea probleme in a ramane gravi, plus apoi riscurile de genul diabet gestational si altele.
Vad ca si DEEA vrea un bebe si ii e frica, pai de ce? Acum suntem in sec. 21, fereasca Dzeu, nu se mai moare la nastere foarte des, adica. Adevarul este ca si eu m-am cam speriat la nastere, am facut hipotensiune si am zis ca acolo mor, acum o sa incerc sa nasc normal, poate bebe doi o fi mai intelept ca piticul meu care nu mai voia sa iasa.
DEEA
, hai curaj si cu Dzeu inainte, si tu si Dariuta aveti ingerasul vostru care va apara si nu se va intampla nimic rau
.
Eu am ajuns la concluzia ca faza cu ramasul gravi e de la creier, asta in conditiile in care nu ai probleme grave de genul trompe cu probleme, endometrioze etc. Serios acum. Pai noi am ramas gravi cu fi-miu cand deja ne hotarasem sa adoptam, ca nu mai venea si nu mai venea, tratamente de fetilitate nu voiam sa facem, investigatii nici atat si ne gandeam noi ca daca bebe e al nostru sau nu e acelasi lucru. Ei, si in prima luna dupa ce ne luasem gandul a venit bebe, deci clar e de la cap. Eu chiar cred in ce zic astia cu stresul care influenteaza fertilitatea. Fac eu misto de sotior si ii zic ca na, acum nu mai avem de unde adopta, ca nu ne mai da nimeni bebe, deci hai la munca la greu, poate poate. Asta pe langa trei doze de branca si un pumn de vitamine luate zilnic.
Eu nu ma mai stresez cu bebe doi, gata, sa vina cand o vrea, m-am stresat destul la fi-miu. Acum cand stau sa ma gandesc, nu stiu in ce masura am eu chef de inca o nastere, alaptat, plansete, colici etc., daca n-ar fi vrut sotul eu cred ca nu ma hotaram sa o iau de la capat. Bine, nici acum nu stiu daca sunt eu prea hotarata sau doar influentata de jumatatea mea iubita care m-a convins si pentru bebe 1, de altfel
.
Hai ca iar am scris o gramada, e 12 noaptea iar eu bantui pe net, dar e asa o liniste in casa, toti dorm...
O placere, bantui si eu in liniste pe net. Si maine e week-end!!!!!![]()
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
LunaNoua spune:
Haideti, haideti.. ca mai am Cola. 

Anda, poi cui ii e frica de nastere ? Iar de colici si plansete si alaptat, nici atat. Eu am adorat fiecare clipa de dupa nastere. Cu sarcina insa ... eu am tras-o nasol. Nici nu mai vreau sa imi amintesc. A fost cea mai sumbra si crunta perioada. Daca imi amintesc ce mi-a zis dr dupa o saptamana cand mi-a scos atele, si anume "nici nu stiti cat de aproape de moarte ati fost" ... nu mai am curajul ... Am avut o perioada, cand imi doream tare tare inca o ingerica, dar acum .... mi-a trecut. O iubesc prea tare pe Daria.
blog
monica70 spune:
Buna dimineata,eu la micul dejun urgent si o cafea si mai urgenta ca in 15 minute trebuie sa fiu la cosmetica.
ANDA felicitari pentru kilele date jos,ia pune tu poze sa te vad,n-ai zis nimic
pana acum!
DEEA hai mai, ca o sa continuam cheful azi.Cola mai ai? ![]()
Am fugit 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
LunaNoua spune:
Mai am Cola, ca n-am putut bea 2 litrii singura ![]()
Mi-am cumparat aseara un cadou
Il cautam de mult, dar au tot fost rafturile goale. Ia priviti ce cadou mi-am facut: http://www.dropshots.com/oitabarsana#date/2008-11-15/00:51:31
blog
pisoi3 spune:
Buna fetele,
DEEA, superbe filmuletele, vai ce scumpa e Daria si cum deseneaza ea litera A. Frumos cadou ti-ai facut.
Iar cu nasterea nu stiam ca a fost rau, habar nu am avut, acum inteleg eu de ce ti-a fost frica, oricum, nu stii daca aceeasi problema o sa apara si la a doua sarcina, nu? Cred ca mi-am amintit ca la tine parca era cu tensiunea, nu? Sau nu mai tin eu minte bine?
MONI, pai lasa ca poze o sa pun eu, totul e sa aiba si cine sa ma pozeze, intelegi tu, trebuie sa ma rog de George sa ma pozeze.
Deci continuam cheful de ziua Deei, buuuun.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
monica70 spune:
DEEA tabla sau dulapul e cadoul
? Uite ca si Daria stie litere si sa le si scrie!
Eu m-am intors aproape la 15 ,cand Diana deja dormea.Azi a fost cam cu toane asa mi-a zis mami si tare mi-e ca o supara dintii.Luni trebuie sa o duc iar la dentist ca si eu mai am de mers oricum.Au fost pe-afara cu bicicleta,pe urma pe la hinte cu taica-meu,inainte de a o aduce Ghita la culcare.
Cand am iesit de la cosmetica m-am intalnit cu o prietena si m-am spart de ras.Fusese la coaforul de peste sosea pentru vopsit + freza si arata fain ce-i drept,dar ii ceruse aia 170 lei si ea avea doar 80 de lei la ea , deci fuga la bancomat.Inca era socata
Pai asa preturi sunt pe la unele dintre coafurile din centru,nu p-aci prin cartier ... Si eu cu 60 de lei am rezolvat azi asa: tratament cosmetic,pensat,epilat inghinal si subrat,plus un tuns rapid. Am zacut azi pe-acolo doua ore jumate ,nu ma mai prinde in graba asa ceva ... Cel putin la tratament cosmetic peste inca alti 15 ani cel mai probabil 
Chestia e ca si eu as putea face acasa,dar eu n-am rabdare sa stau jumate de ora cu nasu-n aburi de musetel,iar acolo am stat,ce sa fac
Dar a fost fain ca m-am relaxaaaaat cat cuprinde.
Acum am pus a doua tura la spalat pe ziua de azi.Si ieri am mai pus una.Mancare am facut aseara ceva,mi-a mai trimis si mami,deci in continuare astept sa se trezeasca Diana sa vedem ce program avem,probabil toboganizarea ... Mie mi-e o lene,cred ca ma pun sa citesc un pic,ca n-am chef de conta,nu de alta dar daca ma apuc,pe cand prind gustul, se trezeste Diana.
Ah era sa uit IRINA la multi ani! Ce mai face Sabina?
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
Ah, ca fapt divers comentau coafeza si cometiciana ca si-a pus una (la alt coafor) extensii de par pana la genunchi in valoare de 1600 lei (16 mil vechi ...) Te doare mintea 
LunaNoua spune:
Waaa.. ce de te-ai tratat Moni. Sa iti fie de bine, sau sa iti prinda bine, sau cum se zice ? ![]()
E ziua Irinei ??? LA multi ani Irina !!!!!
Dai o Cola ? ca mi s-a cam terminat 
![]()
Anda, sarcina a fost la mine problema, nu nasterea, cu toate ca nici la nastere mi s-a cam rupt filmul de vre-o 2, 3 ori. Eu am avut si rau (nu mai stiu cum mi-a scris pe hartia de la spital, cand vomam incontinuu), si apoi tensiune, si am dat la urma si in preclamsie. Nu e garantat ca la a doua sarcina nu se intampla la fel. Daca nu as avea ce sa pierd, m-as risca, dar ... nu ma mai tine curajul cand ma gandesc la Daria.
Moni, am luat hartie, mai. Dulap aveam, hartie neagra imi trebuia, si .. iaca tabla
. E la Kaufland, autocolant special pentru tabla de scris. Si .. la cat a costat... imi umplu toti peretii cu table
. Eh... da.. stie si Daria vre-o 7 litere, si sa scrie vre-o 3. Mai e pana sa zic ca stie literele ![]()
blog

Nu-i nimic, imi ramane mie mai mult