PRIETENE FARA TITLU ( 18)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Nu am cum am de dat jos intai 30 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ursu-bafta multa, baga brinca si ce mai treb, iar kg le dai jos repede-dc Nicoleta Luciu a putut, poti si tu.
Moni- ardea aici la job ceva de facut,acum o tai acasa la kids is paote ajung is diseara la gym,dc nu maine.
Va pup si numai bine.

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Denisa schi, patinoar .. fain

Si noi am fost la Metro, sa mai bagam ceva in frigider, ca azi nu am avut nimic ce sa ii dau de mancare Dariei. Am vrut sa o scot sa mergem impreuna la piata, dar nu am reusit. I-am aratat ca nu avem nimic in frigider ca sa ii dau papa, si a vazut ketchup-ul. A vrut ketchup cu paine, si nu am putut de nici un fel sa o fac sa renunte la idee, asa ca ... azi am hranit copilul cu paine goala intinsa in ketchup. A mancat 3 felii, ea care de obicei mananca un sfert.

M-a trimis pe mine la cumparaturi, a zis ca ea vrea sa ma astepte acasa. Am plecat, am cumparat niste pateu vegetal si niste unt, si paine, si m-am intors. Ea nu avea nici o problema, cand m-a auzit ca intru s-a ascuns, sa ma sperie

Ma duc sa imi umplu canuta de Cola , ca doar e ziua mea , macar cu atat sa ma cinstesc. Aduceti canutele aici .. sa va torn si voua

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ursu, ce treaba au kg cu bebele ?

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID apropo de intalniri.I-am zis Dianei ca daca e cuminte maine mergem la tobogan cu Laura si fetele.Raspuns: DA' VINE SI DIANA? Ghita a zis ca vine si la noi,dar numai daca ii va da jucariile ei sa se joace.A zis ca i le da ...
Eu nu vreau sa fie timida cum eram eu ,eu am fost incantata ca era dezghetata si sper sa nu se schimbe prea mult.Eu foarte mult am pierdut din cauza asta,pai si la scoala nu ridicam mana sa raspund, nici daca stiam de 11 Si la extemporale luam intotdeauna note mai mari decat la oral.
Am pus pe Hounting ala,acum imi amintesc ca m-am mai uitat mai demult la el.
Apropo, te-ai mai gandit ce sa ii iei Dianei de sarbatori?
MIRA ma bucur ca mai ai si zile lejere,macar atat.Sorry de toanta ,asta e nasol.Eu am noroc cu colega asta ca e tare constiincioasa,serioasa si mai ales are viteza.Nu suport aia care se misca in relanti.Iar de italianca imi place la nebunie sa lucrez cu ea (desi colega tot zice ca "face pe sefa") ca e foarte organizata.Exista niste reguli in privinta personalului care insista sa fie respectate,reguli care mie imi usureaza foarte mult munca,dar peste care eu mai treceam cu vederea in alte firme,ca-s mai toleranta din fire si mai flexibila.Dar tot eu pierdeam - timp,nervi si multzamul la dracu', ca sa zic asa ... Acum e mai simplu,astea-s regulile ei si eu "n-am ce face" si basta. Are si o memorie beton.Doar nu-mi place ca nu vrea copii.Are 41 de ani dar n-arata mi mult de 35.E genul femeie de cariera.

ANDA si INGRID pe voi va doare gura sau gatul de la citit,pe mine ma ia somnul Diana rar mai intreaba ceva seara,ca e cu bibele de lapte.Eu tampesc cand o aud ca vorbeste cu el in gura si o tot somez sa il scoata din gura ca sa o inteleg ce zice si ea decat sa il scoata, de multe ori renunta sa mai zica ceva.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Deea la multi ani!

Pai la cate kg am eu daca mai pun 15 imi cedeaza inima. Si oricum tre sa dau jos ca nu mai pot face nimic.

Mergi la inceput

Moni pai Diana mai este cu biberon?

Mergi la inceput

Vrei sa ti-l dau pe Matrix sa ii pape si ei bibele cum a papat Raisei ??

Moama ce necajita a fost pacat ca nu am filmat...

Mergi la inceput

URSULINA hai mai ca tot iese ,tu macar ai vreme ca esti tanara,nu ca babornitza de mine Si daca te hotarasti sa dai jos niscaiva kile,nu ma uita,pune vreo 5 si pentru mine
Mai nu e musai sa pui pe tine.Eu imi amintesc ca Anasebe a plecat din start cu mai multe kg si a ajuns la termen cu mai putine kg! Dar a urmat strict regimul indicat de ginecolog!
DEEA mersi de COLA
Haideti la chef de ziua DEEI

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

URSULINA da,Diana mai vrea sa bea laptele din sticla cu biberon mai ales la culcare.

Mergi la inceput