PRIETENE FARA TITLU ( 18)
Raspunsuri - Pagina 15
Denisam spune:
Deea- pai si eu zic ca va veni surioara cand te agiti mai putin sau dc iei niste brinca din aia
Sa ai o zi frumoasa si sa ne aratzi tortul.
Anda-saru mina mult de mp3(adrese : denisam@rogers.com sau sdenisam@yahoo.com) si dc o sa faci o fetitza, musai al 2 lea nume sa fie Denisa sau Maria-glumesc
, eu imi doresc sa botezam un copil ASAP,asa ca astept sa ma anunti cand soseste.
Legat de vb romaneste, stiu ca e greu, dar treb sa te tzii tare cu romana, eu nu voi avea pretentii de la fii-mea sa si scrie,desi cred ca cumva o sa o invatz, dar sa vb, NU DISCUT-stiu ca sunt mama afurisita cum zic unii,dar asta e.
Sper in weekend sa lucram si noi la citit cuvinte simple, ca la colorat stam cel mai prost dintre totzi,dar asta e- ieri am tras o mare spaima si cu Alex- ca m-a sunat geta ca a vomat si e alb la fata si nu stiam dc are ecav sau nu, am aminat vacinul de gripa oricum.
Ingrid- bravo lui Dia

Ma cheama datoria, va pup si weekend palcut ca noi si maine si duminica avem vizite de facut si weekendul celalalt la fel,deci nu apuc sa intru.
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
monica70 spune:
Buna seara!
DENISA ce sa plangi mai,asta inseamna ca treaba merge bine la voi,la noi nu e ok! Vacanta asta prelungita arata clar o scadere a comenzilor in perioada asta.Altfel nu pupam mai mult de maxim doua saptamani,nici poveste.A fost colega-mea azi la ITM (camera de munca) si a zis ca de 12 ani de cand umbla ea pe-acolo nu a mai vazut asa ceva,puhoi de lichidari 
INGRID ar fi fain macar la Moneasa vreo doua-trei zile,daca ar fi zapada,evident
... De cand nu m-am mai dat cu sania 
ANDA vai ce imi place de Mark , va joaca pe degete
Ar trebui sa faceti o vacanta in tara,atunci sa vezi ca ar lua-o si pe romaneste.De un WE prelungit la Arad,ce ziceti? ![]()
DEEA hai ca nu stii de unde sare iepurele.Eu inca mai sper.
Pe Diana a luat-o mami la ei,i-am pus la pachet si vreo 6-7 carticele de povesti sa aiba ce sa ii citeasca seara,cum e obisnuita.Eu i-am comandat pe net niste carti azi,o sa am pentru ambii mosi si pentru ziua ei,ca i-am comandat 3 . Fugim pana la Metro acum ca nu cred ca am fost anul asta pe-acolo,m-a apucat la ora asta
...
La tobogane am planuit cu prietena-mea sa mergem maine,ca azi avea fata cea mica curs de carate.Uite o idee de curs
Am fugit,revin mai incolo.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Denisam spune:
Moni-idei de cursuri-sau ma rog, ce vom face noi- pe linga gymnastica si innot-care vor fi cam "obligatorii"- ia ianuarie ne gandim serios sa o dam la patinaj si si iarna asta sa faca doar cu tati scki ca apoi cand se apropie de 4 ani sa ia ceva lectii si cu profesor.Arde-revin!
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
Ingrid S spune:
Cica am revenit, acum a inceput serialul ala Haunting (Moni, daca vrei, e pe Discovery, cica sunt fapte reale
)
Anda, pai mai bine de atat nu se poate, tati in romana si tu in franceza. Asa se si recomanda, ce vrei? Eu zic ca va retine si isi va da drumul mai tarziu in romaneste, bine ar fi cum spune Moni sa-l aduci pe aici la o cura de vorbit. ![]()
Daca el vrea sa vorbeasca in franceza, inseamna ca se simte foarte sigur pe el, nu-l chinui pe micutz. Si eu ar trebui sa cumpar carti noi, le devoreaza Diana pe astea, plus ca eu ragusesc, pe mine nu ma doare gura, ci gatul de la citit. Dar, evident, ca nu de aia invata sa citeasca, totusi..
Mark intreaba de ce, Diana ce inseamna. Ea vrea sa stie cuvintele noi.
Denisa, a mea scrie doar literele A, T, I si O. Si ne distram cu B si P, i-am spus ca unul a mancat mult si a facut 2 burti, celalalt e mai slabanog, saracul. Iar D e cel mai gras dintre toti.
Cu desenul si ea iese din contur, dar n-o mai bazai cu asta. Totusi, de ce la pictat poate sa stea in contur? Naiba le mai stie..
Mergi la spectacol cu Mickey Mouse? Cred ca va fi super.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
Ingrid S spune:
Ioi, ca am trimis din greseala. Reiau.
Denisa, nu esti mama afurisita
, foarte bine faci, dar nici copilul nu trebuie stresat.
Ce a avut Alex pana la urma?
Moni, zau ca o sa facem cumva sa iesim din oras, c-o fi Baile Felix sau Moneasa sau Herculane, nici nu mai conteaza.
Ce bine de tine, iar singurica, fara copil. Ce n-as da sa pot s-o trimit macar o noapte si pe Diana undeva. O noapte, ce dracu, nu e mult...
S-ar putea ca pe masura ce creste, copilul tau sa preia de la tine tot mai multe, inclusiv timiditatea, daca ai spus ca erai asa. Dar, cred ca la serbare ii va placea totusi sa fie in centrul atentiei. Om vedea cine a avut dreptate pana la urma. ![]()
Deea, ai vrea si tu o fetitza ca si Anda? Pai sa dea Dumnezeu sa iti iasa si sa fie totul bine cu sarcina. Eu nu mai vreau alt copil, desi spun ca tine: daca se intampla, asta e, il las. Dar vreau baiat, na...![]()
Sa stii ca Diana nu primeste decat o bucatica de ciocolata zilnic. Orice ar face. Dar astazi, trebuie sa va spun ce text a bagat, ca am ramas cu gura cascata:
- Mami, stii ca Alice (din Tara Minunilor) a cazut intro fantana si a trecut pe langa un raft cu dulciuri? Stii mami? Vrei sa facem si noi ca ea? Vrei, vrei?
Pentru asa o exprimare a dorintei ca vrea ciocolata, m-am dus si i-am dat o bucata mare. Ca merita suta la suta.
Ma duc sa fac o baie, apoi la nani. Sper sa ma intorc, daca nu ne auzim pe maine.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
miraklucker spune:
buna dragelor
Deea "La multi ani" m,ulta sanatate si fericire!!
hai sa o iau cu sfarsitul![]()
De^nisa, ce bine ca aveti unde sao dati pe Emma. Aici nu prea sunt activitati pentru copilasi asa mici. abia de la scoala mai poti sa-i trimiti sa faca cate ceva. David mai merge, acum la cor, a vrut merga la ceva sport,d ar s-au inscirs atatti de multi copii ca nu a mai avut loc.
anda, nu-ti mai face pobleme de limba. Eu m-am consolat de mult
. Probabil ca tu ai vorbit mai mult franceza cu el,d e aceea nu vrea sa te auda romaneste. Ai mei vorbesc si nu prea. David e mare, stie, o intoarce automat de pe o limba pe alta, doar ca nu vorebeste corect romaneste si nici nu stie toate cuvintele dintr-o fraza. Daria nu vrea deloc. Mama a stat 2 luni aici, mai toata ziua singura cu ei, si nu a putut-o face pe Daria sa scoata un cuvant pe romaneste. Asa si ea, dispera ca nu o intelegea. II traducea Selin
..........iar Selin care nu vorbea mai deloc, dupa o saptamana cu mama o dadea tot pe romaneste. si acum o da...cand vrea.
Asta seara Selin " mama, eu tut Pingu frumos machen"
.....asa vorbeste adica eu fac frumos pingu (desena)
Se spune ca e bine sa nu amesteci limbile cu copilul............si eu le amestec. Am o vecina, nascuta aici din mama olandeza si tata elvetian. Si acum la 40 ani vorbeste numai olandeza cu mama ei, dar mama ei a vorbit numai olandeza. si o stie. Familii strine cu copii care in principiu vorbesc acasa doar limba materna, copii nascuti sau crescuti aici vorbesc germana intre ei, ca asa le e mai usor.
Moni, suntem bine, obisnuit. La servici parca s-au mai asezat lucrurile. sunt zile, luni si marti cand e dezastru, si zile asa ca azi cand am plecat la 4
. Daca n-as avea o toanta de asistenta care imi mananca cateodata nervii ar fi si mai bine.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
monica70 spune:
DENISA ce arde mai? Bune idei ai tu,dar astea voiam sa le invat io mai intai
Uite, de doi ani deja avem patinoar fain in Arad si n-am apucat sa merg!!! Cu schiul nu mai zic,mor de ciuda de cate ori merge frate-meu .Din pacate tot intr-o fuga am tinut-o intotdeauna in perioada decembrie-ianuarie si nici acum nu o fi prea diferit,cu concediul ala cu tot!.
De la Metro am luat printre altele si o cutie cu jocuri. Sunt descrise in regulament mai multe variante la cateva jocuri clasice: moara,nu te supara frate,sus-jos,piticot etc. Sunt 3 table cu cate doua fete,deci 6 table plus punga cu pioni si vreo 5-6 zaruri . Si tablele sunt tare dragute,cu personaje din povesti,cred ca ii vor placea.Acum sa vedem daca am rabdare pana cel putin de Mos Nicolae cu el,ca ma mananca degetele sa incepem sa jucam nu te supara frate - cel mai simplu,ca de fapt ala voiam sa il cumpar.Dar unul simplu era la acelasi pret ca astea la pachet,asa ca macar am moara acum - preferata mea.Poate conving husbandu' sa jucam cateva ture sa il bat mar
Si restul sunt bune pentru mai incolo ,5-6 ani+ .
Saptamana viitoare se deschide si in Arad Real-ul ,e ceva de capul lui? Nu ma refer la alimente, ca nu ma intereseaza
.Ghita zice ca-s preturi mai bune decat la altele,dar el precis la mancare se gandeste
Mai intereseaza daca au jucarii,carti si haine interesante si la preturi bune.In Metro preturi de mori la jucarii.M-am uitat la papusi-bebe sub 60-70 lei niciuna si nici nu aveau cine stie ce dotari.Are doua,dar astea ii plac tare si daca as gasi ceva deosebit mai ca i-as mai lua una,mai ales daca ar avea si carucior mai superdecat are ea,sau port bebe,chestii d-astea ...
Azi la gradi era treaza cand s-a dus Ghita dupa ea si plimba de zor un carucior in care era un ursulet
,iar vestitul Dani manevra ceva pe la ceva bucatarioara d-aia mare.
Cand am ajuns acasa,Diana era cu ochii la desene (pe MINIMAX,ca e greu sa pui un DVD fain
) ,nu a vrut sa ma salute,nu ma baga in seama si cand am intrebat-o daca e suparata si pe cine, mi-a raspuns ca pe Dani.De ce? Pentru ca nu a venit.Unde? Azi la gradinita! Pai numai ce-mi zisese taica-su ca l-a vazut! Deci fabuleaza mandra
Si cand a aparut reclama la ceva papusa bebe mi-a strigat ca vrea din aia! Pai eu nu vreau reclame in casa mea,nu le suport,nu ma uit niciodata,schimb canalul urgent.Si taica-su ii pune TV si gata,a scapat de ea.Culmea ca si se uita cand e cu el.Cum vin eu,cum e calare pe mine,nici sa mananc nu ma lasa linistita.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
miraklucker spune:
Ingrid ce totala a fost Diana. Trebuia sa-i dai o tabla intreaga doar ai o fetita asa cuminte.
..........vrei sa stii cum face piticotu meu??? Se agata de dulap ca cioco e sus si nu ajunge la ea si incepe "cioco, ciocoooooo, ciocooooooooooooooooo, si urla , si da din picoare, se mai tranteste si pe jos sa fie teatru complet...........si-i dau ca altfel n-am scapare.![]()
Poze noi.....cu noi
Ursoaica spune:
Buna seara
Moni eu iar nu pot ramane gravida.
Se pare ca o iau de la inceput ... poate paan la Paste (ca si la Raisa) oi ramane gravida din nou.
Miercuri ma duc la spital sa vedem de unde este problema.
miraklucker spune:
Ursulino poate -i dai de capat ma repede si vine bebele pana la Craciun!!
Poze noi.....cu noi