PRIETENE FARA TITLU ( 18)
Raspunsuri - Pagina 14
monica70 spune:
URAAA A VENIT NETUL,DECI POT SA II ZIC DEEI (SI PE ACEASTA CALE
)
LA MULTI ANI!
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
INGRID ma bucur ca e mai bine Diana! Si zici ca citeste atatea deja? Super 
Ce sa va mai zic eu cu lucru cat cuprinde,noroc ca e vineri.
La gradinita erau doar 12 copii azi!!! A zis educatoarea sa incercam sa nu ii tinem acasa de pe-acum decat daca e neaparat necesar pentru ca au inceput repetitiile pentru serbare
.Tare curioasa sunt ce vor face! Am cam auzit-o eu de vreo doua zile pe Diana tot blamajind mai des ceva versuri,dar nu le stiu,nici macar ce-s adica ,poezii,cantecele,habar nu am ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
Tocmai ne-au anuntat oficial: avem concediu din 23 decembrie pana in 11 ianuarie 2009 ,deci trei saptamani mari si late 
LunaNoua spune:
Moni, multu 
Eu m-am apucat sa spal frigiderul
.
Ingrid, super bravo. Raman uimita mereu cand povestesti ce face Dia. Bravo voua. Nu ne povestesti un pic cum ai procedat cu invatarea literelor ? Litere mmari sau mici ? Ce folositi voi ?
blog
Ingrid S spune:
LA MULTI ANI DEEA!! FERICIRE CAT CUPRINDE, DRAGOSTE PANA LA DOAMNE-DOAMNE SI MAI SUS, SANATATE CA-I MAI BUNA DECAT TOATE SI NOROC CU CARUL SA AI!! 

Deea, de ziua ta tu speli frigiderul? In loc sa lenevesti intro baie cu spuma?
Mersi de aprecieri, dar nu e meritul meu, doar al copilului. Sa stii ca eu gasesc firesti progresele ei, deoarece e foarte implicata in tot ce face. Efectiv mi se pare normal ca citeste. Sau ca aduna. Comparativ cu altii, mi se fac niste fiori pe sira spinarii cand realizez ca nu e tocmai ok sa citeasca, dar nu o mai pot opri. Parca e o avalansa ce merge si merge...
Litere mari si mici, dar pe alea mari le citeste deocamdata, desi le stie si pe celelalte. Citeste cu degetul urmarind conturul literelor uneori, alteori doar priveste si spune ce scrie. Dar pe litere, nu pe silabe. Mai e pana la silabe.
Trebuie sa-i placa, asta e esentialul.
O sa pun un film zilele astea, ca sa vedeti cum decurge operatiunea cititul. Sa va faceti o idee.
MOni, 3 saptamani de concediu? Super! Poate facem o iesire undeva, daca ai atata timp liber.
Vreau s-o vad pe Diana la serbare, cred ca va face figura frumoasa. Ca la cate poezii si cantecele stie...iuhuu..va fi vedeta pe acolo! 
Uf, s-a sculat si ma cheama.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
monica70 spune:
INGRID sa stii ca eu am emotii pentru serbarea asta, nu pentru ca nu ar stii poeziile,sau cantecele respective,ci pentru ca mi-e sa nu fie cumva timida.Eu si cand eram marisoara eram cu lacrimi in ochi pe scena de emotie,rusine etc.
Si chiar tu ai amintit in schimbarea ei ca e mai timida acum.Bine,inainte era si exagerat de bagareatza
In plus poate o apuca incapatanarea sa nu zica nimic,sau sa nu urce pe scena,nu stii niciodata ce-o apuca ... Se intampla mai nou chiar sa nu vrea sa salute sau sa bage in seama vecini,cunostinte etc. cand o apuca!!!
Denisam spune:
LA MULTI ANI DEEA!! MULTA SANATATE,NOROC,FERICIRE,COMENZI SI O SURIOARA DARIEI CA STIU CA NU VREI BAIETZEL![]()

Moni-vrei sa pling si sa ma enervez de dimi, 3 sapt vacantza, are you sure
Eu dc apuc 23 liber si 31 si 2 ,e bine,off.
Am printat aseara lietrele si cifrele de pe site-uld at de tine, si a lucrat fata mea cateva litere-le-a scris, plus ca deja le stie pe cateva sa le faca singrua, ca M< O,I E, U.
Apoi s-a jucat ca Dia de Ingrid- a numarat si ales numerele din stinga si a tars sageata unde trebuie. Si Vroia si cifre dar am aoprit-o de dimi s-a dus la ele, ca ea [ian nu face uan nu merge la montesori-asa ca diseara avem distractie.
Am o sedintza ,revin-dar o duc la spectacol pe gehata cu Mickey Mouse ep 19 dc, abia asteapta.
VA pup!
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
pisoi3 spune:
Buna fetele,
In primul rand: DEEA
, La multi ani, sa fii santoasa, fericita si sa te bucuri de minunata ta familie. Si eu ca si Denisa, iti urez sa ai inca o fetita care sa iti aduca numai bucurii si sa fie sanatoasa si norocoasa!
DENISA, asa facem atunci, ma apuc eu si fac mp3-uri si iti trimit pe mail, sa imi dai si mie mailul tau, please.
M-ati distrat cu discutiile voastre referitoare la inot, balet etc.
Eu pe al meu nu il dau inca nicaieri, ba da, de fapt il dam la cursuri de engleza de la anul din septembrie, ca atunci incepe anul scolar. La sport o sa il dam mai incolo, momentan cred ca trebuie sa il dam la cursuri de lectura si palavragit, ca ne-a innebunit, week-endul asta trebuie sa mergem sa mai cumparam carti, ca deja le-a epuizat pe cele pe care le avem. Eu cred ca incep ca Ingrid, il invat sa citeasca, ca m-am saturat, serios, ma doare gura de la citit, si pe mine si pe tati. SA-si citeasca singur!!!! Si vine la noi si ne zice cu ochii aia mari ai lui: 'Maman/Papa (pe care prinde), lis ça, s'il te plaît!' (adica 'citeste asta, te rog'). Ei, si cand il auzi cu 'te rog' ti se rupe inima de mila lui, asa are o fata de victima, doar doar sa nu il refuzi. Si inca o carte, si inca una si tot asa. Aaaaa, si a inceput cu pourquoi, adice de ce-uri, ehe, acolo e complicat rau, ca de ce doarme matza, ca de ce sa aprinda lumina, ca de ce lucreaza tati si mami etc. Asa ca intelegeti voi, suntem chiauniti, ma, si in plus de asta nu ii tace gura, vorbeste in continuu, in continuu, la masa, in cada, la toaleta etc. Adoarme vorbind. In franceza, normal.
A, ca imi spuneati sa ii vorbesc eu in romana, pai voi credeti ca am cu cine? Se agata de mine, se uita adanc in ochii mei si incepe cu te rogul ala al lui de milog, adica ma roaga sa ii vorbesc in franceza. Eu ma tin tare, nu cedez, el la fel si pana la urma incepe sa urle si sa scoata lungi 's'il te plaît' de ma lasa nervii si fac ca el. 
Ii vorbeste tati in romana, nu o fi oare de ajuns? Si cand au venit socrii ii vorbeau in romana si asta in franceza, au invatat aia saracii franceza cat au stat la noi, adica il intelegeau pe pitic.
Da, Denisa, ii zic cum se zice la obiecte in diverse limbi, el repeta, zice oui, dar pe urma nu mai foloseste cuvantul, adica fraze in romana nu face, dar in franceza vorbeste super bine. Ce ma fac eu cu el, spuneti-mi voi mie!
Gata, hai ca m-am plans destul, v-am innebunit, scuze
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
LunaNoua spune:
Ingrid, Deni, Anda, multumesc mult pentru urari. 

Ingrid, hahaha... poi tu aveai impresia ca scapi fara plata ? Ce crezi ca e pe datorie ?
Stie fata sa isi ceara rasplata, si la cat de multe face, cred ca iei cu baxul ciocolata ![]()
Deni si Anda, multumesc de urarea cu fetita. Eu tare mult as vrea, dar zau ca mi-e frica de nu mai pot. Nu cred ca mai incerc
Am incercat catva timp, cu toate ca imi era frica, dar daca nu a venit, acum mi-am cam pierdut curajul. Ma gandesc numai la scenariul sumbru ca ... Doamne fereste .. patesc ceva ... Daria sa ramana fara mama...mai bine nu. Ii multumesc nespus lui Dumnezeu pentru Daria, si m-am potolit cu surioara. Daca e sa fie, e binevenita, dar .. eu nu mai tin cu tot dinadinsul.
blog
LunaNoua spune:
Anda, 

e un dulce frantuzelul cu te rogul lui. Cred si eu ca nu rezistati
Nu iti mai fa griji, ca el inregistraza tot si in romaneste, doar ca din cauza ca nu ii e la indemana, prefera sa vb in franceza. O sa isi dea drumul la un moment dat, de o sa te miri cat de multe a retinut.
blog