PRIETENE FARA TITLU ( 18)
Raspunsuri - Pagina 13
LunaNoua spune:
Daca ii e frica de apa in cap, eu cred ca e chiar contraindicat sa o dai la innot. Poti sa o dai mai tarziu cand va invata sa isi invinga temerire.
blog
monica70 spune:
Eu m-am gandit la inot pentru ca e cel mai complex sport si formeaza un corp frumos
. Dar ai dreptate,in plus ii e frica de apa,ea care e foarte curajoasa in general.Nu se simte in siguranta defel in apa,am vazut asta si la mare si la strand.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
LunaNoua spune:
Eu pentru dansuri am alt pitic
De obicei sunt mai multe fete la dansuri. Mult mai multe. Si care prinde partener, prinde, care nu, danseaza ca un zombi, cu mainile intinse
. Doar daca ar fi altfel de dansuri, dar eu nu am vazut decat din acestea de societate.
blog
monica70 spune:
Pai era si ceva care se numea pe vremuri "dans modern" un fel de dans-aerobic asa
Eu la asta ma gandeam, ca nici la valsuri,rumba sau tango n-o prea vad pe Diana,sau mai stii?
Mai repede o vad la dansuri populare 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
LunaNoua spune:
Mie mi-ar place si dansuri populare
. Astea cred ca sunt cele mai usor de invatat la varsta mica. Sunt ritmate, se joaca in grup, nu necesita neaparat partener. Si cred ca sunt si distractive pentru pitici
Uite, chiar ... ca m-ai starnit acum sa caut si pe aici ![]()
blog
LunaNoua spune:
Hahaha, uite ca ne-am gandit amandoua in acelasi timp
N-am mai vazut dansuri moderne. Cred ca s-au demodat modernele de pe vremea noastra ![]()
blog
monica70 spune:
Cred ca in final mai bine o dau la curs de tobogan
.Maine daca nu vin lesinata acasa, am in plan sa o duc la un loc din ala de joaca cu tobogan gonflabil.Eu sper sa vina si prietena-mea macar cu una din fete,ea sa fie baby sitter si noi sa lenevim la povesti la o cafea ....
monica70 spune:
Pai da,ca astia din ziua de azi nu stiu sa danseze decat pe manele sau sa miste doar din urechi
si umeri pe muzica aia monotona si interminabila ,am uitat cum ii zice 
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Noi mai bine, Diana nu a mai tusit deloc, ori c-o fi de la ceaiul de ceapa, ori ca i-am scos Humex-ul, greseala mea ca i l-am dat, era pt tuse expectoranta si pediatra cu care am vb ieri mi-a spus ca are iritativa...so, m-am lecuit de diagnostice puse de mine. 
Am vazut ca ati vorbit de inot si balet. Cel mai bun e inotul, la balet nu as putea s-o dau pana nu stiu cum e cu picioarele, nu e indicat deloc pentru cei cu tendinta spre platfus. Chiar ca trebuie sa mergem din nou la medic, sa vedem daca s-a mai redresat din punctul asta de vedere, poate ii trebuie un nou talonet.
Deea, mersi frumos de link
, l-am apreciat, daaar...nu pune ea carioca pe perete cat traiesc eu. Daca se muta in casa ei, n-are decat sa-si mazgaleasca toti peretii, pana si in buda...daca o incearca asa de tare fiorul artistic. ![]()
Si cel cu plastelina e super, o sa cumpar din nou si ma pun sa lucrez cu ea.
Moni, eu spun ca inotul e foarte potrivit, dar nu iarna. O casca de baie iti rezolva problema, se gasesc modele foarte dragutze si n-o baga instructorul cu capul sub apa, mai ales pe cei asa mici. C-apoi nu mai are pe cine invata..![]()
Ca sa-si consume energia, mergeti la tobogane si gata. Sau sa alerge prin parcuri, sa va jucati de-a v-ati ascunselea. Dianei tare ii place sa ne ascundem dupa copaci, e jocul ei preferat cand mergem in parc.
Am vazut ce iute a facut puzzle
, si cat de concentrata era. Pai sigur ca poti sa-i iei mai mare. Mai ales ca ii si place. 
De dimineatza Diana s-a trezit plangand: vreau sa-mi citesti Motanul incaltat
, nici nu vedeam bine, a trebuit sa-i aprind lumina si sa-i citesc. Ca nu tacea deloc. Abia apoi s-a linistit.
Dupa aceea, statea pe perna, se uita la degete si spunea: unul cu unul fac doi, inca unul fac 3, cu unul 4, cu inca unul 5...s-a oprit la 8. Eu o urmaream cu ochii carpiti de somn, ea vioaie..
Cu cititul suntem la stadiul de cuvinte usoare: mor, apa, casa, balena, morsa, cuc, cal, castel, etc, cam pana in 6 litere. Dar ma enerveaza ca daca ne jucam de-a cititul, cere recompensa imediat. Am citit corect mami, acum vreau ciocolata. Fir-ar!
In rest, ce sa mai zic, ca nu prea am ce. Acum sta si numara margelele, in loc sa le insire pe ata.
Daniela, te mai intereseaza ceaiul ala? Hai ca pun modul de preparare, ca am promis.
Se ia o ceapa, se curata prima coaja, si se pune restul in apa cat s-o acopere de doua ori. Se lasa la fiert cam 20 de minute, apoi se strecoara si se pune la racit. Eu am bagat miere in el, are gust foarte bun. Iese o culoare maro inchis. Trebuie pus la foc mic, sa nu scada apa foarte mult. Atat!
Eu ii dau 2 lingurite de 3 ori pe zi, dupa masa.
Ma duc la ea, ca pune creioanele de colorat in trusa de margele.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2