PRIETENE FARA TITLU ( 18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID cum se numea cartea aia a ta cu povesti? Ca eu am cumparat azi una Tezaurul cu povesti si mi se pare ca seamana, dupa ce povesti contine.I-am citit acum seara din ea in premiera doua povesti Jack si vrejul de fasole si Peter Pan. Cartea are vreo 350 de pagini ,22 de povesti si imagini frumoase Vreo 10 dintre povesti le mai are sau ea in alte carti dar mai simplificate,sau in cartile mele vechi fara imagini.Aici sunt destul de lungi povestile si dupa ce i-am citit Peter Pan am vrut sa o culc,dar s-a lasat cu scandal.Asa ca i-am mai citit si cealalta.Na acum nici ca ii mai iau in graba altele,mai ales ca i-am comandat si pe net alea pentru cadourile de sarbatori.
DENISA hai mai filmeaz-o odata pe Emma si nu-l uita si pe Alex ca nu i-am auzit demult rasul !

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

fetele, multumesc pentru urari!

Deea, dau si doua Cola daca vrei.

Sabina e cam mucioasa de vreo saptamina; sper sa scapam de ei saptamina care vine.
Toata ziua ma intreaba "Oare ce mai face Caciun?"
Mai nou, isi doreste sa-i aduca o coronita de printesa, o pereche de pantofi rosii si cam atit. Vad ca nu mai zice nimik de print.
Moni, i-am zis si eu povestea aia cu cei trei pisoi si e incintata de-a dreptul.
Litere? Cunoaste si ea vreo 14, dar nu le scrie. Se mai joaca pe poissonrouge.com si e deja experta in manevratul mouse-ului.
Azi a lipit poze cu braduti, a lipit globulete in brad, cutii de cadouri dedesubt, reni si alte chestii. A iesit ceva f dragut. Miine o sa fac o poza sa vedeti si voi.
Eu n-am facut nimik deosebit azi, mai ales ca Sorin s-a intors acasa abia pe la 18.30; trebuia sa ma duc sa-mi cumpar cizmele si un paltonas pina la genunchi cu banii primiti cadou de la sotiorul meu, dar n-am reusit pt. ca n-am avut cu cine s-o las pe Sabi. Asta e, poate reusesc zilele viitoare.

Fetele, cind ajung dupa amiaza de la serviciu, mor de ris cind imi povesteste mama ce scoate din gura Sabi. Cica intr-o zi Raluca, nepoata mea, a impins-o pe Sabi , iar Sabi a inceput s-o certe" Promite ca nu ma mai impingi. Daca ma mai impingi ma supar si plec acasa! Promiteee!" Raluca statea si se uita cu gura cascata ca nu intelegea ce tot vrea Sabi de la ea. Pina i-a zis mama sa promita si Sabi s-a linistit.
Mai merge din cind in cind la mama si o intreaba " Buni , ai o problema ? "
Eu cind povestesc nu e amuzanta faza;cind o auzi pe ea spunind, cum poceste cuvintele si ce voce are, e de-a dreptul amuzant.
Despre Mosciun zice : " are haine rosii, barba lunga si alba si aduce cadouri, dar preferatele mele sunt jucariile" Asa ca jucarii tre sa-i aduca, numai ca n-am reusit sa iau nimik.
A, si cind o intreb cum o cheama zice " Sabina si sunt moasa (frumoasa ) si desteapta

Ma duc la somn ca de-a dreptul obosita.

va pup

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

http://www.pravaliacucarti.ro/-Tezaurul-cu-povesti-p-17068-c-330-p.html Asta e cartea.
IRINA hai ca iau si eu o cola si de la tine Vai, fa cumva si filmeaz-o si tu pe Sabina,ca tare m-as mai distra sa o aud! Ma bucur ca i-a placut povestea aia cu pisoii! Si bravo ca stie si ea litere si sa lucreze cu mouse-ul! Diana e codasa la ambele capitole,dar nu ma agit deloc,dealtfel nici sa ma agit n-am timp Ea deocamdata e regina toboganelor

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Moni, cred si eu ca Dia e regina topoganelor, caci se pare ca Aradul e regatul topoganelor. Eu n-am vazut urma de topogan gonflabil pe la noi. Ba nu, mint, am vazut unul in parcul central, dar cu scarile atat de rare, incat ii ajungeau Dariei pana la cap.

Irina, e haioasa tare Sabinuca Hahaha, mai pune repede cate o perla cand o zice, sa ne mai distram si noi

Daria nu e prea vorbareata. Trebuie sa ii scoti cu clestele vorba din gura, dar cuvintele le rosteste corect, cu tot cu r si cu toata gura. Mai nou, daca nu aud si o pun sa repete, imi zice toata fraza pe silabe. Ca sa inteleaga si baba

blog

Mergi la inceput

DEEA asta am observat si eu cand ne-am intalnit ca nu vorbeste Daria prea mult ,dar cand vorbea, vorbea corect! Diana mea n-are taine,ii da inainte de-i corect sau incorect ,n-o intereseaza
Apropo de tobogane,fetele de la Carrefour nu i-au lasat pe copiii mici la toboganul gonflabil,adica nici pe un baietel de 4 ani nu l-au lasat Pai Diana mea anul trecut in decembrie cand inca nu implinise doi ani se dadea de zor si inca pe din alea mult mai inalte si abrupte decat toboganul ce-l aveau astia adus acum ...
La noi sunt doua locuri de joaca ce au tobogane din alea mari gonflabile,dar periodic mai sunt aduse din astea la targuri,sau la diferite evenimente si se pot da pe gratis copiii.Asta vara erau in parcul copiiilor la Festivalul vinului de exemplu,acum sunt la Carrefour.Dar cel mai beton a fost la mare ca era un parc din asta in aer liber chiar langa hotel si aveau multe feluri de tobogane si alte chestii gonflabile,deci si-a facut Diana mea de cap pe-acolo! Si era intrarea doar 5 lei pentru cei din hotel si stateau cat voiau de banii aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Asaaaa.. mai da La noi topoganul ala e de marime normala, cum am mai vazut, dar scarile erau foarte rare. Chiar numai copii mari se puteau urca. Si .. costa 3 lei 3 minute.

blog

Mergi la inceput

Buna dimineata la o cafea!
Am dormit pana pe la vreo 9 si dupa aia m-a mai lasat Diana sa stau in pat vreo ora si ceva,dar venea periodic sa ma intrebe daca nu ma scol ... Acum ca sa imi beau cafeaua linistita i-am dat de lucru,sa decupeze si sa lipeasca,i-am dat niste reviste cu oferte sa le sfartece cat vrea E fericita mai ales ca i-am dat o foarfeca de birou normala,de marime mai mica, dar care taie ok,nu ca aia "creativa" cu zimtzi care mai mult agatza.Chiar s-a laudat lui taica-su mai devreme ,ca ea e acum mare,ca uite,are voie sa taie cu foarfeca aia
DEEA nasol daca numai asa tobogan aveti,ocazional si scump.Am prins si noi odata cand eram la Bihor asa ceva,intr-o padure unde fusese targ,costa 6 lei 10 minute parca .Pai intr-un loc de joaca era 8 lei ora,sau 15 lei 2 ore si pe langa toboganul mare gonflabil sunt si labirinturi,plase de sarit si tot felul de jucarii! Cel mai mult se merge acolo pentru onomastici,dar nu numai,mai ales iarna ca unde sa ii duci cand e frig?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
IRINA, LA MULTI ANI, ITI DORESC MULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI!!

Am vazut ca ati scris o groaza, am citit, dar nu mai stiu ce mi-a ramas in cap, ca am avut doua nopti in care nu puteam dormi, iar dimineatza Diana imi dadea desteptarea la ore imposibile, cum ar fi 7. Azi-nopate m-am culcat la 3 si la 7 m-a trezit Diana plangand sa-i citesc o poveste....i-am citit si a adormit la loc. Am ochii umflati, mi-am pregatit un ceai de musetel, ca sa pot sa-mi pun plicuri pe ei.
Deea, foarte buna ideea cu autocolantul, iar Daria e dulce foc cum scrie ea la tabla literele...chiar le scrie foarte bine. Are dexteritate.
Ursu, si eu stiam ca trebuie sa slabesti daca vrei sa ramai gravida, nu e obligatoriu, dar cica ajuta. Plus ca in sarcina e mai greu sa pleci cu multe kg, iti doresc sa slabesti cat mai repede si sa ai un alt bebelus. Incearca sa nu mananci dupa ora 18 si sa bei macar 2 l de apa pe zi. Alte idei nu am, n-am tinut cure de slabire, nici cand se impunea, ma plictiseam repede.
Mira, e o dulceata Selin cum vorbeste. Mai greu e cand nu vor sa vorbeasca in alta limba, te cred ca maica-ta era nervoasa ca nu spunea Daria nimic in romaneste. Si tu ai tot fost in Romania, deci auzea la greu romana. Nici eu nu vorbesc ungureste, desi am crescut printre unguri, mama, bunica si matusile trancaneau la greu in maghiara. Dar macar o inteleg.
Diana a depasit faza aia cand zbiera dupa ciocolata, cand se atarna de usa de la dulap sa-i deschid...acum e mai intelegatoare. O sa creasca si Selin si o sa-i treaca nervii.
Cu serviciul asta e, sunt persoane si persoane, unele mai grele de cap si mai enervante, altele de treaba. Si la mine la servici sunt cateva exemplare, pe care le-as pune la punct cateodata, dar sunt atat de proaste ca ma bufneste si rasul. Ma salveaza umorul...Ma si gandesc cum o fi cand ma intorc...
Moni, regina toboganelor? Poti sa stii ca asa e. Un copil foarte energic. Iacata, la noi sta toboganul in camera si Diana il ocoleste zile intregi. Alta fire...
Acum Diana e la Buzias, a dus-o sotul pe o matusa acolo si vroia sa mearga si ea. Asa ca, mi-am facut manichiura cat am apucat, m-am dat cu vreo 2 creme pe corp...baie cu spuma, rasfat, na! Si eu m-am duce la salon, dar dupa max. o ora incepe sa zbiere Diana dupa mine, unde mai e placerea?
Cartea ei se numeste tot Tezaurul cu povesti si are 41 de bucati.
Anda, noi cand mergem in vizita luam ceva jucarii, carti nu. De regula, daca ii dai ceva de scris si o foaie, gaseste ea ceva de facut. Dar si asa, dupa 5 minute vine la mine: hai sa vezi ce am facut, hai sa stai cu mine...of, nu scap deloc de ea, e ca scaiul.
Denisa, te-ai laudat ca ai pus poze, dar n-am vazut niciun link. Mai pune-l odata, ca nu l-am salvat. Nu ai zis ce a avut Alex atunci, de te-o sunat Geta.
Irinatuntza, ce de replici baga Sabina , e scumpa tare fetita ta. S-a mai acomodat fara tine acasa? Ca eu nu prevad o intoarcere la servici prea curand, ori rup pisica si nu ma intereseaza ca plange dupa mine, ori raman o vesnicie cu ea. Ultima perspectiva nu ma incanta deloc, ce-i drept.
Noi am inceput cu grupul de cuvinte ce, ci si ghe, ghi. Sa vad daca poate. Si in engleza a retinut cateva expresii, noroc cu desenele animate. Plus ca i-a cumparat tata-su mouse mic si acum e mare mestera la calculator, se descurca perfect.
Ma duc sa citesc pana vine de la Buzias, am o carte faina.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

INGRID inseamna ca tu pe asta o ai: http://www.time-services.ro/catalog/tezaurul-cu-povesti-format-a4-p-5630.html
Va sa zica esti in vacanta azi.Dar asa nu plange dupa tine? Ca presupun ca stau mai mult de-o ora la Buzias.
Uau i-a luat mouse din ala mic cu 60 lei,sau cat era? Eu nu ma grabesc,nu vreau sa devina experta in PC de pe-acum si sa vrea numai la el,are vreme berechet.I-am pus si eu un pic pe poisson ca mai mult de 15 minute n-a stat la decupat si lipit.N-a mai vrut cifrele in engleza a zis ca nu ii place,in schimb le-a vrut in ... franceza.Mark pazea ca venim Acum se uita la DVD ala cu pisicile, Parisul vesel si eu m-am apucat sa imi sistematizez ce-am de lucru pe-aici si cand se culca incep in forta.Sa vedem daca n-o scoate taica-su la aer un pic,desi e soare cu ceatza afara.Diana zice ca merge,dar numai dupa ce se termina filmul,ha ha daaa, ca precis si va sta pana la final .

Mergi la inceput

Ce va spuneam,deja s-a dat jos de pe canapea ... N-are ea rabdare sa stea sa vada un film intreg decat rar de tot,daca e obosita eventual.Energica ,ce mai ... Acum e calare pe calutz si recita poezii

Mergi la inceput