Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 22
gattasalvaje spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Cate-o si un tuturor fetelor care mi-au felicitat buburuza.Pozele noi incep de-aici - nu vreau sa va stresez, dar ca sa se vada 'anuntul' - cine doreste si are timp.. enjoy! Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Roxana , La multi ani Buburuzei si din partea noastra...cu intarziere , ca ieri n-am intrat pe forum .

Ce domnisoara mare s-a facut ! si e din ce in ce mai frumoasa , are niste ochi ...

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
ginnette spune:
Ceska,
pt vizionare - numai obrajii sunt de ea, ca la cantar "atarna" 9600 gr la 11 luni!
Subscriu la ce-a spus Ali: se vede ca e mami tau si te-ajuta!
Succes cu casa!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
gattasalvaje spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Stoisor, .Da, cred ca ma ajuta ca e mama aici. Momentan trag sa pun casa la punct apoi incepe relaxarea... somn mai mult (mama deja vine sa il ia dimineata pe Benji la primul cirip-cirip al lui), mai o iesire cu tati sau singurica la shopping poate. Daca ma indur sa plec fara Mr. B! ... de aici http://good-times.webshots.com/album/568324775dSBMQi?start=24 incep poze cu bunica si nepotul.... LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007) Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Ceska ...mai , mai ce ajutor de nadejdie are buni la tricotatul pullover-ului. Imi place ca mama ta ii vorbeste in romana .
Felicitari pentr "DA"-ul proprietarului ...sper sa va mutati repede si sa iasa totul asa cum iti doresti.
Despre fiertul carnii de vita...eu am fiert si 3 ore la ea si tot tare era, asa ca am renuntat sa-i mai dau Sarei ca tot nu era mare fan.
Ma pregatesc si eu sa plec acasa ca mi-e dor de pitikutza mea.
Pupici
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
ginnette spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gattasalvaje
Roxana , La multi ani Buburuzei si din partea noastra...cu intarziere , ca ieri n-am intrat pe forum . ![]() ![]() ![]() Ce domnisoara mare s-a facut ! si e din ce in ce mai frumoasa , are niste ochi ... ![]() Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 ) POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta |
; si eu am admirat-o pe Sara (de dimineata, dar am vazut mai multe printzese si cavaleri si n-am nominalizat sa nu ratez pe cineva).Chiar dak e 'manechin', tot o bombomica e
!Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
monicaa spune:
Fetelor multumesc mult de tot.
Ce sa va spun..pana in week-end mama a fost foarte bine. Daca o raceala pe an si in rest nimic. Tensiunea o avea mica si fara cafea dimineatza nu se dezmeticea toata ziua. Nu are surplus de greutate dar e drept ca fumeaza. Si brusc sambata i s-a facut rau si a spus ca simtea cum i se intinde fatza si parca o manca asa pielea. Si-a luat tensiunea si era mare, la fel si ieri.
Astazi s-a dus direct la medic la Sanador(e chiar langa serviciul ei) si rezultatele cum v-am spus.
Elle corect..uite asta am uitat sa precizez..asa i-a spus si doctoritza..ca e inima orientata ca la un obez ceea ce o mira rau.
A primit pastile pentru tensiune, trebuie regim de hipertensiune, nu are voie efort. Maine isi face analizele de sange si peste 10 zile merge iar la control si in functie de cum se simte, ce spun analizele primeste in continuare tratament.Plus ca va face si un test de efort.
Uff...poate nu disperam asa daca nu avem experienta cu tata. Acum e bine si maine in coma.
De tratament se va tine ca s-a speriat rau si vrea sa fie sanatoasa pentru Clara in mod special.
Cat despre doctori..dupa rezultatele preliminarii din 10 zile o sa o duca sora mea la un cardiolog foarte bun (relatie de-a iei de pe la banca).
Ceska multa sanatate mamei tale. Mai..pe mine initial m-a umflat rasul la telefon cand mi-a zis mama de inima ei pe orizontala. Nici nu auzisem de asa ceva
. Ce ma bucur ca a venit mami tau si ca va rasfatza culinar. Si ma bucur mult ca ati rezolvat cu apartamentul.
Am citit ca sunt poze noi..ma duc sa ma intind putin ca parca am imbatranit azi 10 ani si revin sa vad pozici.
Pupici
PS Clara a mai bifat o zi fara probleme la cresa. Mi-au spus educatoarele ca e super activa si curioasa. Nu sta o clipa locului si isi baga nasul peste tot.
Maine avem petrecere de Sf Martin. Cred ca o sa ii placa la nebunie.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
Ioanact spune:
Am venit de la Dr, ne-a schimbat siropul pt tuse cu Ketof-ul - 10 zile , 2 ml, sper sa ii treaca tusea cu siropul asta.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Shose spune:
S'a intors Lauici de la munte!!! Ce frumoase poze am vazut, cu o familie de plimbareti veseli si frumosi.
dragutza mea. Mi'ai dat veste buna cu ochii mostenitzi nu numai de la parintzi. Sper sa nu se mai schimbe acum.
Am vazut Buburuza frumoasa a lui Ginette
. E minunata poza 'portret', are o fatzica asa angelica de ma topesc.
L'am vazut si pe Benji mik rasfatzat de buni. Ceska ce bine iti e cu ajutor! Tine'o cat mai mult pe Buni pe la voi.
Am revazut'o pe Saratzica de Gatta la fel de frumoasa, cum ma si asteptam. Ce gashca dragutza au colpotzeii. Ii
pe toti 4 si pe mamici la fel.
Ereenusha ufff.... e ce sa fie Mateiashu maraicios? Il
si sper sa nu se repete.
Alinusha sanatate pt Ana mika. Fir'ar sa fie de febra. Sa ne aduci vesti bune de la control.
Monica sanatate mamicii tale
!
Eheeee.... si acum petrecaretzele Elle, Roli si Ramo.... frumos asa! Sa va mai facetzi de cap cat de des simtziti. Ca meritatzi, stiu io
!
Roli se pare ca i'a priit si puiutzului nu numai parintzilor. Au bunicii astia niste metode de ii fac copii cumintzi intr'o clipa.
Fetelor cred ca apar dintzii si pe la noi. Jos nu mai sunt doua umflaturi decat, ci sunt 4. Iar la incisivul stanga jos e ca o bashicutza. Zici ca se sparge din clipa in clipa. Azi m'a speriat cat a mancat. Cred ca din cauza asta. Si'a mancat legumele cu vita date de mine cu linguritza si in tot timpul asta isi baga singura paine in gura....coaja. Nu aveam cum sa i'o iau din mana ca urla dupa ea si altfel nu deschidea gura pt. linguritza.
A mancat un coltz mare....adica coaja!!??!! Oare pot rupe asa bine numai cu gingiile? Asa frica imi era sa nu se inece... . E a 2a oara cand gusta painea, de acum cred ca o sa o tzin ascunsa. daca o vede nu mai e chip sa se dezlipeasca de ea.
Jucariile pt dentitie nu vrea sa le roada, nu vrea nicio jucarie decat degetul ei si mai nou...painea.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
ceska777 spune:
Monicaa,
sa stii ca mamei i-au descoperit inima orizontala cam acum 10ani. Ea isi cam neglijeaza sanatatea dar sper ca de acuma incolo sa aiba motiv serios: Benji si nepotii care o sa mai vina!
Si aveti Laterne? pt Martinsumzug? Poate la anu, nu?
Mie imi frig degetele sa ma apuc de ornat, sa incep sa coc prajituri, sa pregatesc cadouri. Sambata a ajuns si ce comandasem pt Benji: un set de rame, vopsea sa ii iau amprentele si sa i le afisez la fel si forma ghipsul si rama pt mulajul unei manute sau piciorus.
Luna viitoare incepem sa sarmabtorim clopotei! HUUUURRRRRRRRRA!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
monicaa spune:
Ptiu ce de poze faine!!!
mama pe ei de clopotzei dulci si frumosi.
Ceska avem Laterne cum nu
. Normal facuta la gradi de educatoare. Noi parintii a trebuit sa cumparam doar batzul cu beculetz.Maine vom si canta iar copii din grupa > 3 ani vor face sceneta cu Sf Martin.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi