Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 23
ginnette spune:
Ven, Shose
back to you!
In poza 'portret' eu zic ca seamana cel mai bine cu mine; in rest, e ta'su-'ntreaga.
Cat despre rupt, ea are 3 dinti doar jos, dar vreau sa spun ca rupe din mar niste bucati ... de 2 ori i-am bagat degetele pe gat.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ceska777 spune:
Shose,
Pipetu! Uite ca i-a trebuit cam mult Zinei Dintisor dar a ajuns si la Craiova!
Benjaminu a papat bine legumele cu carnita de vita (fripta) iar acuma molfaie la o mandarina iar bunica ii tot strecoara si cate o lingurita de suc proaspat stors de mandarine. Altfel el nu bea nimic si lapte ieri abia 420ml!!!!!!!
Si eu am emotii cand ia ceva la ros Benji ca mereu se inneaca fara exceptie.... Poate cand o avea mai multi dinti si invata sa mestece sa ne treaca spaima. Taica-su cel putin sa nu auda ca ii dau ceva la molfait!!! E sperios rau!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Monicaa,
maine seara vedem atunci poze cu Clara la Umzug! Ce fain! Astept si eu varsta cand incep sa aiba tot felul de activitati...
Tocmai m-a anuntat mama ca a "beut" baiatu 15 lingurite cu suc de mandarine! YES!
Eu merg la calcat!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ellenuta spune:
hellooo
am tras o fuga la ikea dupa cadouri .. jale fratilor ce aglomeratie infernala!!
moni tin pumnii sa iasa bine analizele!!! 
roxanici
ce frumoasaaaaaa e buburuza!! are niste ochisori superbi! 
ceska ce mocuta dulceee are benji! pupa mama pe el de baiat care o ajuta pe buni la crosetat!
shose
sa iasa dintocii aia odata fara durere!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ioanact spune:
Fetelor vreau sa intreb ceva, mi-a zis Dr sa ii fac frectie Ioanei cu spirt, sa ii pun si putina apa in spirt sau asa simplu?
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanact Fetelor vreau sa intreb ceva, mi-a zis Dr sa ii fac frectie Ioanei cu spirt, sa ii pun si putina apa in spirt sau asa simplu? ![]() ALBUM www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte Alte POZE www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
eu i-as pune daca ar fi sa-i fac frectie. spirtul mi se pare prea tare pentru pielicica lor fina ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva
ramonab spune:
Ceau zuzici!
Roxi am vazut-o in sfarsit pe Adelutza scumpa.Parca acum nu mai seamana chiar asa de izbitor cu Razvi.Totusi cand face o anumita mutra se mai vede asemanarea de ex http://good-times.webshots.com/photo/2537159380102763220OYEhhS
si asta: http://good-times.webshots.com/photo/2948726010102763220IphODG
E o frumoasa si jumatate.
L-am vazut si pe harnicutzu de Benji cum o ajuta el pe bunica
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
ramonab spune:
Alina, eu stiu ca se pune o parte apa, o parte spirt.
LauraI ti-am trimis castanele, pe joi vor ajunge.Ti-am trimis 4 kg.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
ramonab spune:
Mai fetelor, copchilu asta al meu nu se teme de straini absolut deloc.Il poate lua oricine in brate sa se duca cu el si nu are nici o treaba.Azi cand am fost la posta l-am lasat la sotia verisoului meu care lucreaza la un magazin chiar langa posta.Si l-au luat si colegele ei si l-au purtat prin tot magazinu.Nu a avut nici o treaba.
Nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma ingrijorez.Da e absolut fantastic cum nu-l deranjeaza nimeni.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
honey79 spune:
Hey zuzuline.
Raportez: prima noapte fara tati a decurs... ok.
Mister Andrew... a avut aceleasi tabieturi...adica... sculat la 11, imediat dupa ce v-am scris aseara.... si m-a tinut treaza pana pa 1, cand in sfarsit a adormit...vreo 30-45 minute.In momentula la l-am adus in pat cu mine si ne-am tot rasucit asa toata noaptea..el in stanga eu in dreata si invers.Normal... schimbam tzatzicile, ca sa se poata adapa baiatul..hehe.
Ieri, pentru prima data in viata lui, si am uitat sa mentionez aseara, mi-a vomitat. Era ora de papica, asa ca i-am dat o piersica si-o juma' de mar la blender, cu cereale... (ceea ce-i facusem si in ziua precedenta) si, a papat, a papat, iar la ultima lingurita si-a dat in petec, scumpul meu.A inceput sa faca ca si cand s-ar fi innecat.I-am bagat eu degetul in gurita, dar nu era nimic, caci inghitise tot piureul. Anyway, l-am luat din scaunul de la masa si .. bleah, pe mocheta, pe el, pe mine, tot ce papase.Mi-a stat inima in loc si-am imbatranit cu 5 ani, in 10 secunde.
In alta ordine de idei... fetele, daca vreti sa comandati de la Macy's .... comandati weekednul asta. Caci e "big sale" de Veteran's day.
O sa mai fie o big sale de.." black Friday" (ziua de dupa Thanksgiving ) , doar ca nus tiu daca toate cele vor fi la vanzare.
Eu v-as comanda si v-as trimite, dar ar costa mult shipping-ul aici si apoi de aici in Romania.(eu n-am magazin Macy's in zona)
Si, de trimis e foarte scump.Nu stiu daca se merita.
Ca exemplu,din Bucuresti-in Paris, pentru BB a platit 1 milion.
De aici, in Paris eu am platit 28$ doar pentru un set de lengerie intima..deci greutate aproape nula.
Daca e sa va strangeti mai multe si sa impartiti cheluielile de shipping, atunci, da..se merita.
Stiu ca si Old Navy are mare sale, parca 50% off.Dar nu stiu ce modele de rochite are.
Monica, imi pare rau sa aud de mami tau.Sper sa fie tratabil si sa nu aiba probleme .
Asa.... ma bate gandul sa aplic la day care-ul unde merge Andrew. Angajeaza.Nu pentru bebei, ci pentru copii de 2-3 anisori. N-am experienta.Dar cica, te invata ei ce si cum. Tu doar trebuie sa ai daruire, lots of love to give,rabdare si sa.. vrei sa fii acolo.
So..ce ziceti?????
Fetele profesoare... cum e? Ma sperie gandul ca, daca stau toata ziua cu copii... o sa mai am oare rabdare pentru Andrew?????
Mai vroiam sa mai zic cate ceva, dar am uitat.
Pup.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali