Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 17
Laura Ioana spune:
'Neatza, zuzici
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
ramonab spune:

Ana Maria (shobo)
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
ramonab spune:
Neata si tie LauraI.
Azi ma duc sa iti cumpar castanele daca nu ploua si sper sa nu ca nu am chef.
Si sper sa reusesc sa le trimit tot azi.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
alina023 spune:
Danutza
sa ne mai spui ce face piticuta ta. Pana la urma de la ce a facut febra?
Laurici
nu stiu de la ce poate fi febra asta. Nu are alt simptom decat febra si faptul ca e moale. Nu mai este atat de vioaie ca de obicei. Eu suspectez un rosu in gat. Ma mai gandesc si la febra asociata eruptiei dentare pentru ca are gingiutele umflate si sus si jos in ambele parti.
Elenitei i-au iesit dintzocii?
Dimitrakis dansator!!!
LalaD,
scoti puiutii afara asa devreme dimineata? Ce curajoasa esti! Si dupa raceala pe care au avut-o... Jos palaria!
Ramonici
azi noapte a dormit destul de bine. Evident ca a avut ora de fatzaiala prin pat insa a fost mai bine decat ma asteptam. Nu stiu de la ce o fi febra asta...:((
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stoisor Laura super vacanta ati avut am o intrebare ...cate zile i-ai dat fier? Sara Ioana 15.02.2008************************** POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE 22.10.2008![]() 7.11.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA ************************** |
Ca si calciu... 10 zile pe luna timp de trei luni!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui gattasalvaje Poze noi : http://good-times.webshots.com/photo/2680246590101722542qoUkTB Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 ) POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta |
Ce gasca vesela aveti voi acolo !!!!!
Doua domnisoare frumoase ca niste printese si doi cavaleri mandri si frumosi si ei !!!
Laura saratzica pe buba de pe frunte ca sa treaca repede !!!!Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
kalosalina spune:
Buna zuzici!
Am petrecut si noi in we. Cum va mai spuneam am fost la nashi, la verisorul Dariei si la niste prieteni. Aseara Daria a cazut lata pe la 19 (cand inca eram in deplasare), asa ca am ratat baitza. Abia a mai avut putere sa bea lapticul ![]()
LauraD am vazut pozele. Cred ca a fost suuuper! Ma bucur ca Eleni a scapat de mucisori 
Alina iar are Anita febra?
Offf... bafta la doctor si sa ne ti la curent! Sanatate!
Ramona bravo Razvanelului! 800 g!!! Chiar ca recupereaza...s-o tineti tot asa!
Danonique cum mai e Vanessa? Sper ca sunteti bine cu totii!
Lala20 ma bucur ca ai intrat sa ne dai de veste si ca sunteti bine, sanatoase. 
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
alina023 spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta ia uitati ce minunatii de rochii .. tare as vrea sa iau evei ptr petrecerea de 1 an .. din pacate nu livreaza in ro .. si ce preturi superrr .. http://www1.macys.com/catalog/index.ognc?CategoryID=17431&PageID=74867002743855&kw=Dresses Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
Vaaaaaiiii....Elle, ce frumuseti!!! Vreau si euuuu!!!!
Putem indrazni sa rugam vreo fata din State sa ne ajute si noi sa comandam impreuna??? Fetele...s-ar putea?
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui kalosalina Buna zuzici! Am petrecut si noi in we. Cum va mai spuneam am fost la nashi, la verisorul Dariei si la niste prieteni. Aseara Daria a cazut lata pe la 19 (cand inca eram in deplasare), asa ca am ratat baitza. Abia a mai avut putere sa bea lapticul LauraD am vazut pozele. Cred ca a fost suuuper! Ma bucur ca Eleni a scapat de mucisori ![]() Alina iar are Anita febra? Offf... bafta la doctor si sa ne ti la curent! Sanatate!Ramona bravo Razvanelului! 800 g!!! Chiar ca recupereaza...s-o tineti tot asa! Danonique cum mai e Vanessa? Sper ca sunteti bine cu totii! Lala20 ma bucur ca ai intrat sa ne dai de veste si ca sunteti bine, sanatoase. ![]() Poze Poze Daria Poze botez Cum creste Daria www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |
Si dariutza a dormit de la ora 19.00 pana dimineata ???
si eu!Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
kalosalina spune:
| citat din mesajul lui laura_dimitris Se pare ca a fost un week-end plin de petreceri ! Si dariutza a dormit de la ora 19.00 pana dimineata ??? si eu!Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
Eeee as fi vrut eu
Si eu am ramas cu gandul la rochitele de pe site-ul dat de Elle
Si ce preturi...Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

22.10.2008
si ce preturi superrr ..