Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 18
grati.ela spune:
neatza! dupa o noapte nedormita din motive de dinti intru si eu sa zic ca Tudor nu cantareste decat 8kg...e slabutz desi in poze nu pare.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
monicaa spune:

Fetelor care va pricepeti sa imi spuneti si mie termenul medical pentru inima in pozitie orizontala? Sau unde gasesc informatii despre asa ceva?? Ca am tot rascolit google-ul cautand asa cu termenii astia dar nu gasesc nimic conludent.
Mersi frumos.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
rroxette spune:
Neata fetelor,
Ramo,
- aici sunt; m-am uitat la poze - Doamne, ce clopotzei frumosii avem (nu nominalizez ca uit pe cineva, precis)
Ieri a fost fantastic; am cumparat prajituri (ca n-aveau tort la PITICOT) si au venit nasii si 2 perechi (care vor veni si la turta) si am facut gratar si am stat in curte; ce mai, frumos!
Pitik s-a plimbat pe la toti.
Dak asa va fi si la turta (nu cred ca vom sta afara
) o sa fie bine.
I-am facut cateva poze (le pun imediat).
N-am retinut decat ca a fost super in mini-vacanta pt Laurici si ca Ana are febra -off!
emabucuresti spune:
buna fetelor,
urez si eu la multi ani cu un pic de intarziere sarbatoritilor de ieri
Eric
Adela
Yasmin-Elena
Daciana Medeea
Eric Alexandru
Razvan
sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
Irlandeza da acela e. Si silver cross pop salsa ma mai tenteaza...
fetelor multumim iar de vizionarea pozelor si de aprecieri la adresa lui Milan al meu, va multumim tare frumos!!
Eu urmaresc poze cu clopotei dar nu prea mai am timp sa scriu despre ce vad, desi sunt la curent cu pozele recente..
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
roli25 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ramonab
Alina, asa a crescut el mai greu decat ceilalti, nu stim precis din ce cauza dar a avut si cateva probleme si a luat antibiotice. Si nu stiu daca e coincidenta sau nu dar parce de cand am inceput sa ii dau supliment de fier parca a inceput sa o ia la deal. Oricum ieri am oprit adiministrarea de fier pt ca i-am dat deja 6 saptamani. Acuma vreau sa ii dau Ca, da nu stiu cat. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL |
Ioanact te contrazic, conform graficelor de crestere limita minima pt. un bebe de 10 luni e 7.800 kg. Deci Razvan al Ramonei se incadreaza in grafic.
Ramona nu te panica, Razvan e f. bine, nu e un gras, dar e in grafic, ceea ce e foarte important. Sa nu uitam ca fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare si nu sunt niste roboti programati aiba anumite dimensiuni cum nici noi adultii nu avem aceeasi grutate la aceeasi varsta.
Ca si Fe ii dai la recom. medicului? Ai facut analize?
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela neatza! dupa o noapte nedormita din motive de dinti intru si eu sa zic ca Tudor nu cantareste decat 8kg...e slabutz desi in poze nu pare. mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Off!
I-ai dat cu ceva gel de dintisori ? Si nurofen?
Tu il mai alaptezi pe tudor?
Am o prietena a carei fetita are deja 11 luni si are tot 8 kg. A fost cu noi la siania si am vazut cum mananca fetita... mai bine spus cum NU mananca nimic
Problema la ea este ca alapteaza iar puiutul ei nu vrea sa mannace nimic special ca sa plnga atunci cand ii este foame si sa o traga de bluza....Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui monicaa![]() Fetelor care va pricepeti sa imi spuneti si mie termenul medical pentru inima in pozitie orizontala? Sau unde gasesc informatii despre asa ceva?? Ca am tot rascolit google-ul cautand asa cu termenii astia dar nu gasesc nimic conludent.Mersi frumos. Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi |
nu stiu.....
sa nu-mi spui ca este micuta clara suspecta de asa ceva....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
emabucuresti spune:
De vreo doua nopti baby saliveaza, e marait mai ales noaptea in somn, se trezeste tipand,baga orice in gura si degetele non stop, are deci semne clare ca vor sa iasa niste dintisori. Gingia in fata sus in dreptul celor doi lopatari care vor sa iasa e inflamata iar intr-o parte este vinetie - pt asta sunt ingrijorata. E posibil sa fi atins dintele in crestere un vasulet de sange? O voi suna si pe dr sa o intreb. A mai experimentat cineva?
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
ramonab spune:
Roli 
Fier i-am dat in urma unor analize de unde a iesit ca e anemic, ca are lipsa de fier.Si doct mi-a recomandat FeHausman 2 ml de 2 ori/zi timp de 6 sapt.
Acuma cu Ca inca nu am intrebat-o pe doct da o voi intreba deseara.Ma gandeam sa ii dau pt ca eu nu i-am dat pana acum decat o cura de 10 zile.
Si ma gandeam ca poate ar trebui.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui emabucuresti De vreo doua nopti baby saliveaza, e marait mai ales noaptea in somn, se trezeste tipand,baga orice in gura si degetele non stop, are deci semne clare ca vor sa iasa niste dintisori. Gingia in fata sus in dreptul celor doi lopatari care vor sa iasa e inflamata iar intr-o parte este vinetie - pt asta sunt ingrijorata. E posibil sa fi atins dintele in crestere un vasulet de sange? O voi suna si pe dr sa o intreb. A mai experimentat cineva? Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
E normal.
Si Andrei o are la fel .Are ambii lopatari care se chinuie sa sparga dar nu au reusit inca. Unul mai are doar un pic, se vede bine albul smaltului la marginea gingiei dar nu a spart.
La celalalt e vanat si unflat.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze

Recupereaza scumpu eu.
IOANA (11 Ianuarie 2008)