Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (139)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Buna dimineata zuzulici !!!!
Si o saptamana minunata sa aveti !!!!

Mi-ati simtit lipsa ?
Ne-am intors din mini vacanta avuta la sinaia. A fost minunat. Vremea a fost superba pana vineri dupa amiaza si chiar dupa aceea, a fost frig dar macar nu a plouat!
Aerul acela a facut minuni pentru copii. Eleni a ajuns cu mucisori si tuse la sinaia iar de vineri nu mai avea nimic !!!!
ne-am distrat pe cinste.

uitati niste fotografii facute acolo:

http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/?saved=1

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

ce frumos v-ati distrat la munte!!!! se vede din pozute ca v-ati simtit tare bine! ati papat la restaurantul ala vanatoresc de langa peles? se mai mananca bine acolo? hai ca te-am asaltat cu intrebari!

ma bucur ca mucii lui eleni au disparut.

frumosii

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Daaaa! Se mananca super bine!!!! A luat iannis o friptura de mistret la tava de-ti lingeai degetele dupa ea!!!!
Mie imi plac la nebunie sarmalutele din vanat!
Iar taraful de lautari l-a incantat la nebunie pe dimitris... Care nu avea cu cine sa danseze asa ca l-a luat la dans un prieten din grup... Au dansat amandoi mai mult de o ora....

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

madalina28 multumesc, la toti clopotei le doresc multa sanatate. Ioanei daca ii pun supozitor nu se kkceste, inainte facea (la 4...7 luni) de atunci nu m face cand ii pun supozitor.

Sa va povestesc de Ioana. Cand am fost plecati la Ct, o noapte am dormit la socrii, initial am dormit cu Ioana in pat iar sotul intr-un fotoliu. Ioana nu vroia deloc sa doarma se punea pe burta si dupa aia in fundulet..a facut asa de cateva ori, dupa care m-am hotarat sa o pun pe ea in fotoliu iar sotul sa doarma cu mine in pat. Dupa ce am pus-o imediat a adormit. Pe la 4 dimineata se trezeste ca ii era foame, cand m-am trezit am vazut-o cu capul in jos, jumatate din corp era jos ( intre pat si fotoliu era o mica distanta) abia am putut sa o ridic, mai avea un pic si ajungea si cu picoarele in jos. Inainte de a se trezi sa pape , s-a mai trezit doar cateva secunde ( eu nu am auzit-o) sotul a auzit-o tot asa o gasise cu capul in jos la marginea fotoliului dar de data asta de partea cealalta a fotoliului. Nu stiu cum putea sa stea asa, nu zicea nimic..ii placea.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Am vazut fotografiile din capitolul trecut!
fetita frumoasa ca un ingeras!!!
Cum ii mai este ? A mai facut febra?

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!!
Laurici, bine ati revenit din excursie.Am vazut pozele.Ati fost multi vad ca.Ma bucur ca v-ati simtit bine si cu un drum ati rezolvat si problema mucisorilor.

Am vazut ca we asta a fost un we de petreceri si bebei expediati la bunici.
Si noi am expediat pruncu la mami si ne-am facut un pic de cap asa cum stim noi cu baie cu spuma cu lumanari, am fost la un restaurant, etc.Nu va spun pe sleau ce a urmat ca precis banuiti.
Da afost asa de bine cateva ore liberi in care sa facem ce vrem...

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Buna dimineata zuzulici !!!!
Si o saptamana minunata sa aveti !!!!

Mi-ati simtit lipsa ?
Ne-am intors din mini vacanta avuta la sinaia. A fost minunat. Vremea a fost superba pana vineri dupa amiaza si chiar dupa aceea, a fost frig dar macar nu a plouat!
Aerul acela a facut minuni pentru copii. Eleni a ajuns cu mucisori si tuse la sinaia iar de vineri nu mai avea nimic !!!!
ne-am distrat pe cinste.

uitati niste fotografii facute acolo:

http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/?saved=1

si Eleni - 05.02.2008

Laurici!!!! Bine ai revenit!!! Chiar ma gandeam cand/daca v-ati intors acasa. Am vazut poze! Ati fost foarte inspirati sa o luati si pe mama ta cu voi. Macar puteai respira si tu putin.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Nu plecam nicaieri fara "doamna ", "bona" alias mama mea
Se distreaza si ea saraca de ea.... si sunt si eu un pic mai relaxata... Noi am stat la hotel palace iar pe mama si eleni le-am cazat in garsoniera unei prietene asa ca am avut tot confortul fiecare!

Imi pare rau sa aud ca este bolnavioara micutza anita...
Dar de ce iarasi febra???
Este racita sau are - Doamne fereste !!!- iar probleme la stomacel...???

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ellenutza multumesc.
Eu am VI-sol Ca.Din ala i-am mai dat acu vreo 2 luni.Oare din ala tot 5 ml?

RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cynthia_

Salutare zuzici!!!
Raportam o zi tare naspa, Dupa o noapte agitata Octi s-a trezit a tusit de doua ori dupa care a vomat, l-am schimbat i-am dat laptele de dimineata a adormit 10 min s-a trezitsi a vomat din nou tot. I-am dat 2 pic de metoclopramid s-a linistit si a facut nani, cand s-a trezit i-am dat papa (pireuas de fructe) jumatate din cantitatea care i-o dadeam de obicei, pentru ca m-am gandit ca are stomacelul gol, dupa care am mers la medic nu avem nimic in gat si nici la plamani, nu a facut febra se pare ca ori nu i-a priit ceva ori de la maselute, cica ar fi umflate doua maselute sus. Ne-am intors a papat nu ca de obicei ci un pic mai prost dar nu a mai vomat dar c tot moftoros a fost si este. OFF de-ar iesi odata...

OCTI

mamica de octavian- 31.12.2007

Offf! Bine ca te-ai linistit ca nu are nimic la plamani sau la gat!
Inseamna ca dintisorii sunt de vina...
Sa iasa cat mai repede sa scape baiatul de dureri !!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:

Trebuie sa ma corectez musai ce am spus mai devreme intr-un post cand ziceam ca Razvi are 7.700 kg, de fapt acum l-am cantarit nemancat si are 7.800.Deci luna asta mi-a luat 800 de gr. Recupereaza scumpu eu.

RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU

Ce s-a intamplat cu Razvi de a scazut in greutate? Ca sa se incadreze in grafic, la 10 luni tb sa aibe 8,700, dar e bine ca a luat 800 g luna asta.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Alina, asa a crescut el mai greu decat ceilalti, nu stim precis din ce cauza dar a avut si cateva probleme si a luat antibiotice.
Si nu stiu daca e coincidenta sau nu dar parce de cand am inceput sa ii dau supliment de fier parca a inceput sa o ia la deal.
Oricum ieri am oprit adiministrarea de fier pt ca i-am dat deja 6 saptamani.
Acuma vreau sa ii dau Ca, da nu stiu cat.

RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU

Eu i-am dat 10 zile pe luna (timp de 3 luni) cate 2,5 ml calciu de la pharco. si tot in acest timp - 4 picaturi de fier hausman

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Eliza

Buna si de la noi.
Am vazut ca sunt cativa puiuti bolnavei, pupam puitii si mamicile sa fie bine din nou.
Cati ma bucur ca esti mai bine si sper sa nu mai ai probleme de acum. Matei vad ca e nazdravan tare, dar daca nu exploreaza nu au cum sa invete si cu asta vin si buff-urile aferente.
Am vazut ca de Halloween Andrew a fost un chipes astronaut si Isabelle un pumpkin dragalas.
Si noi am fost tot dovlecel, puteti sa ne vedeti AICI
Am mai vazut un ingeras de Sofia, un Razvanel tare bucuros de apa si vad ca baia "in trei" e la moda la clopotei pentru ca si Matei al Ereenei face la fel si la noi e mare distractie la baie. Am mai vazut multe, multe poze cu Stoisor si buburuza mica si frumusica foc, care am inteles ca e si tare cumintica si nu a bazait cand i-a iesit dintisorul(ce mi-as dori si eu asta, la noi se lasa cu cateva nopti de maraiala pentru fiecare dintisor) si un Milan frumos ca si mamica lui.
Sper ca Lala sa fie bine si Bibi la fel si sa ne dea vesti cat mai curand.

Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii

Wow ce dovlecel frumos ai tu acolo !!!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:

Neata!!!
Laurici, bine ati revenit din excursie.Am vazut pozele.Ati fost multi vad ca.Ma bucur ca v-ati simtit bine si cu un drum ati rezolvat si problema mucisorilor.

Am vazut ca we asta a fost un we de petreceri si bebei expediati la bunici.
Si noi am expediat pruncu la mami si ne-am facut un pic de cap asa cum stim noi cu baie cu spuma cu lumanari, am fost la un restaurant, etc.Nu va spun pe sleau ce a urmat ca precis banuiti.
Da afost asa de bine cateva ore liberi in care sa facem ce vrem...

RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU

super program ati avut !!!!
relaxati si voi si razvanelul vostru!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Neatza si de la noi
Acum ne-am intors de afara, e soare dar e frig frate , ne-au inghetat nasurile.
L-am pus pe Andrei in patut si a adormit in 3 secunde

Laura bine ati revenit , superbe poze

Alinush bafta la doctor diseara

Ramo chiar ca recupereaza si manechinul tau

Pup restul zuzelor, profit ca doarme pisoiul sa strang prin casa

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput