Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (139)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Alinusha cand ma gandesc ca mai e putin si facetzi anul....parca imi amintesc ce emotzii am trait cand s'a nascut Ana a ta. Imi amintesc si acum ca eram pe mess si vbeam cu Nemary si m'a intrebat: 'ai intrat pe forum'? Ii zic:' nu, acum intru'. Ea imi zice ' o sa ai o surpriza'... si nu stiu ce mi'a trecut prin cap sa o intreb : ' A NASCUT ALINA?'
Desi nu era timpul, am avut asa o presimtire chiar in momentul ala.
Eram asa fericita ca a aparut primul clopotzel de imi venea sa plang.
Si uite acum ce fata mare si frumoasa avem. Mai e putin si zicem primul 'la multi ani' adevarat.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Shose m-ai emotionat... Si eu imi amintesc cu atata intensitate momentele acelea...si faptul ca va simteam aproape de mine mi-a dat asa de multa putere..(Cretuleeeee!!!!!)

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Neata zuzici,

Noi am avut un w/e plin, sambata am fost toti trei la Ikea, distractie mare desi cam aglomerat, iar ieri la o petrecere de piticei, cel mai mare avea 4 ani iar cel mai mic 15 saptamani...in burtica. A fost ok, Sofiuta s-a comportat exemplar in ambele zile, a papat tot, a dormit la locul faptei si s-a jucat de zor.

Tocmai imi aminteam cu ocazia asta ce stresata eram cand era ea mica si plecam cu ea undeva, aproape intotdeauna plangea...Ce bine e acum ca nu mai sunt plangaciosi piticii!!!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

he hehe .. si noi avem party de pitici, marti. baietelul prietenei mele face 4 ani. eva o sa fie cea mai mica si sper sa fie si cea mai cuminte. sper sa se joace ceilalti copii cu ea si sa nu ma maraie. data trecuta (la ziua nasei mici) nu prea au bagat-o in seama ..

azi ajung si eu la ikea sa-i iau cadou baietelului dar si surioarei lui, care are 2 ani jumate .. ca nu pot sa nu-i duc nimic fetitei.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineata zuzulici !!!!
Si o saptamana minunata sa aveti !!!!

Mi-ati simtit lipsa ?
Ne-am intors din mini vacanta avuta la sinaia. A fost minunat. Vremea a fost superba pana vineri dupa amiaza si chiar dupa aceea, a fost frig dar macar nu a plouat!
Aerul acela a facut minuni pentru copii. Eleni a ajuns cu mucisori si tuse la sinaia iar de vineri nu mai avea nimic !!!!
ne-am distrat pe cinste.

uitati niste fotografii facute acolo:

http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/?saved=1

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

he hehe .. si noi avem party de pitici, marti. baietelul prietenei mele face 4 ani. eva o sa fie cea mai mica si sper sa fie si cea mai cuminte. sper sa se joace ceilalti copii cu ea si sa nu ma maraie. data trecuta (la ziua nasei mici) nu prea au bagat-o in seama ..

azi ajung si eu la ikea sa-i iau cadou baietelului dar si surioarei lui, care are 2 ani jumate .. ca nu pot sa nu-i duc nimic fetitei.

Eva creste mare
Eva

Sigur o sa fie cuminte...cu conditia sa aiba alte jucarii decat ale ei de-acasa. :-)Sofia era asa absorbita de jucariile baietelului la care am fost, incat nici ea nu-i baga in seama pe ceilalti. Oricum, se spune ca pana pe la 3 ani copiii nu se joaca unul cu altul, ci individual...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Mi-ati simtit lipsa ?
Ne-am intors din mini vacanta avuta la sinaia. A fost minunat. Vremea a fost superba pana vineri dupa amiaza si chiar dupa aceea, a fost frig dar macar nu a plouat!
Aerul acela a facut minuni pentru copii. Eleni a ajuns cu mucisori si tuse la sinaia iar de vineri nu mai avea nimic !!!!
ne-am distrat pe cinste.

si Eleni - 05.02.2008

ce frumos v-ati distrat la munte!!!! se vede din pozute ca v-ati simtit tare bine! ati papat la restaurantul ala vanatoresc de langa peles? se mai mananca bine acolo? hai ca te-am asaltat cu intrebari!

ma bucur ca mucii lui eleni au disparut.

frumosii

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Mi-ati simtit lipsa ?
ne-am distrat pe cinste.

si Eleni - 05.02.2008

Laurici!!!! Bine ai revenit!!! Chiar ma gandeam cand/daca v-ati intors acasa. Am vazut poze! Ati fost foarte inspirati sa o luati si pe mama ta cu voi. Macar puteai respira si tu putin.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Alina multumim de capitol!

mada al meu cca 2 sapt a avut mofturi, si nu i-au iesit dintii cum credeam. pus si simplu i-a revenit pofta. sper sa fie la fel si in cazul vostru.

ginette chiar acum cateva zile a fost la noi, pt controlul de rutina de 9 luni am chemat-o.

sunt gata pozele! de aici sunt acelea mai noi

http://community.webshots.com/album/567811069bKmKFR?start=24

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Dragul el ce mare s-a facut !!!! Nu mai este rotofei cu era cand era bebe mic dar este la fel de frumos!
Super fotografia asta:
http://good-times.webshots.com/photo/2601418240103950812HcoTAE
Parca tu spuneai in capitolul trecut ca merge pe varfuri de cand l-ai pus in premergator ??? Vreau sa-ti spun ca eu nu cred ca are premergatorul vreo vina... Dimitris a mers cu premergatorul de la 6 luni la 1 an si a calcat intotdeauna cu toata talpa. In schimb eleni merge realmente in poante.... Mi-a trimis soacra-mea din grecia niste ghetute speciale care sa o oblige sa calce cu toata talpa ... acum sa vedem daca o va face!

pentru urarile de la multi ani adresate lui eleni !

toate fetele care mi-au felicitat-o pe eleni pe ziua de 5 !!!!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Trebuie sa ma corectez musai ce am spus mai devreme intr-un post cand ziceam ca Razvi are 7.700 kg, de fapt acum l-am cantarit nemancat si are 7.800.Deci luna asta mi-a luat 800 de gr. Recupereaza scumpu eu.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Ce s-a intamplat cu Razvi de a scazut in greutate? Ca sa se incadreze in grafic, la 10 luni tb sa aibe 8,700, dar e bine ca a luat 800 g luna asta.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Alina, asa a crescut el mai greu decat ceilalti, nu stim precis din ce cauza dar a avut si cateva probleme si a luat antibiotice.
Si nu stiu daca e coincidenta sau nu dar parce de cand am inceput sa ii dau supliment de fier parca a inceput sa o ia la deal.
Oricum ieri am oprit adiministrarea de fier pt ca i-am dat deja 6 saptamani.
Acuma vreau sa ii dau Ca, da nu stiu cat.

RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:

Trebuie sa ma corectez musai ce am spus mai devreme intr-un post cand ziceam ca Razvi are 7.700 kg, de fapt acum l-am cantarit nemancat si are 7.800.Deci luna asta mi-a luat 800 de gr. Recupereaza scumpu eu.

RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU

Ce s-a intamplat cu Razvi de a scazut in greutate? Ca sa se incadreze in grafic, la 10 luni tb sa aibe 8,700, dar e bine ca a luat 800 g luna asta.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Alina, asa a crescut el mai greu decat ceilalti, nu stim precis din ce cauza dar a avut si cateva probleme si a luat antibiotice.
Si nu stiu daca e coincidenta sau nu dar parce de cand am inceput sa ii dau supliment de fier parca a inceput sa o ia la deal.
Oricum ieri am oprit adiministrarea de fier pt ca i-am dat deja 6 saptamani.
Acuma vreau sa ii dau Ca, da nu stiu cat.

RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU

10 zile pe luna, 5 ml de ca pe zi.

eu i-am dat sirop de calciu de la pharco ca e dulce si nu-l scuipa, dar pe asta i-l dai 2,5 ml/dimi si 2,5 ml/seara!! i-am facut 3 cure de calciu pana acum si doc mi-a spus sa nu-i mai dau pana la un an.

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput