Facem sau nu vaccin antigripal?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Loryi, eu cred ca am explicat destul de clar de ce vaccinul antigripal te protejeaza numai de o tulpina de virus gripal si nu de toate virozele de iarna. Si sunt medic

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

La 4 ani fetita a facut gripa pe care am luat-o si eu. A zacut 3 zile cu 39-40. Au trecut de atunci 6 ani. 6 ani in care nici ea nici eu nu am fost nici macar racite.
Nu am facut vaccin niciodata si nici nu o sa facem.
Calea cea mai sigura de a intari imunitatea organismului este alimentatia.

Medicii sunt si ei impartiti in 2 tabere pro-contra.

In Romania nu este epidemie de gripa. Sunt doar virozele sezoniere.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Lory, ti-ar fi stat mai bine sa te informezi inainte sa-ti bati joc. Eu citisem intr-o revista cat se poate de serioasa despre cresterea copiilor, dar informatia se gaseste si pe net. Si atentie, n-a spus nimeni ca daca te vaccinezi de gripa o sa ai diabet. Invata sa citesti corect.

"Selon la Fédération internationale de diabète toutes les cinq secondes dans le monde, un individu développe un diabète. Ce chiffre alarmant et exponentiel est inquiétant.
.................
Les bébés sont aussi touchés par cette montée en puissance de cette maladie estime l'Inserm. La cause de cette augmentation des cas dès l'enfance serait liée à de multiples facteurs dont l'introduction précoce du lait de vache dans le régime alimentaire des très jeunes enfants et la généralisation des vaccins et des antibiotiques qui limitent la réaction naturelle des mécanismes de défense immune"

Cat priveste "stie doctorul mai bine " vorba lui Viviana sant impartiti in 2 tabere, deci loterie curata, depinde din ce tabara face parte medicul. Si eu una n-as putea avea incredere in sfatul unui doctor care confunda gripa cu viroza, deci nici nu stie pt ce ma sfatuieste sa ma vaccinez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Revin...dupa ce scriam in prima postare ca mi-a trecut racela, de aseara iar s-a instalat cu dureri de cap,gat,nasul curge..
Pur si simplu, vaccinul asta mi-a dat peste cap organismul

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Cel mai important e sa ai incredere in medicul sau sistemul de care apartii sa crezi in sfaturile lor.

Eu am facut pe vremea cand eram in RO o gripa de care sincer am crezut ca o sa-mi dau duhulNiciodata nu am simtit atata neputintza in fatza unui virus, am sa tin minte toata viatza.

Si eu cred ca o gripa difera mult de o viroza, cel putin cum am simtit eu pe pielea mea. Si mie sincer mi-e frica de reactiile fetitzei mele in cazul in care face gripa. Eu sa o vad cu febra de 40 de grade cred ca m-as panica cumplit. Deocamdata ea e f bine nu a facut nici o reactie la vaccinul administrat ieri.

Aici se vacineaza toti copiii pe "banda", cred ca e doza speciala de copil, nu stiu sper sa fie bine, sincer anul trecut a trecut f bine prin iarna, doar ceva mucisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Loryi, eu cred ca am explicat destul de clar de ce vaccinul antigripal te protejeaza numai de o tulpina de virus gripal si nu de toate virozele de iarna. Si sunt medic

Naty

De ce mi te adresezi mie cu asta?Eu stiu ca virusul gripal te protejeaza doar impotriva tulpinilor de virus gripal(ca sunt mai multe) care se presupune ca vor circula in acel an.Ar trebui sa le explici altora care amesteca virusul gripal cu virozele(racelile ,guturaiul etc.)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

O sa fie o discutie pro-contra care o sa te bage si mai tare in ceata .......Nu cred ca asta vrei sa auzi...
Presupun ca medicul stie mai bine decat noi daca este"indicat" sau nu...
Ai auzit ca cei care fac vaccin sunt predispusi la diabet:"marirea considerabila a cazurilor de diabet la copii "care este o "eventualitate nedemonstata" desigur.
Si desigur ce mi-e o raceala,ce mi-e gripa ,tot pe-acolo...
Personal n-am "patit" niciodata nimic,poate doar un nas un pic curgator a doua zi.Copilul,desi reactiona prin febra dupa celelalte vaccinari,la asta nu a facut nimic.La 3 si 4 ani a facut jumate din doza de adult.
In afara de vaccin,nu am apelat la imunostimulatoare sau vitaminute.A racit,normal,dar nu a facut gripa.
Eu ,de exemplu,stiam ca oscilo nu are nici macar urma de virusuri,de aceea nu cred ca de la oscilo a putut sa raceasca a doua zi un copil.Celelalte ,ribomunil,lantogen etc,au asa ceva deci teoretic ar putea sa dea o reactie.

cred ca fraza asta m-a indus in eroare pt ca nu e prea clara...AScuze daca am inteles gresit.
cat despre faza cu diabetul...hai sa mai traim noi si sa mai vedem ce se confirma si ce nu cu aceste supozitii.

Naty

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui avmaria

Lory, ti-ar fi stat mai bine sa te informezi inainte sa-ti bati joc. Eu citisem intr-o revista cat se poate de serioasa despre cresterea copiilor, dar informatia se gaseste si pe net. Si atentie, n-a spus nimeni ca daca te vaccinezi de gripa o sa ai diabet. Invata sa citesti corect.

"Selon la Fédération internationale de diabète toutes les cinq secondes dans le monde, un individu développe un diabète. Ce chiffre alarmant et exponentiel est inquiétant.
.................
Les bébés sont aussi touchés par cette montée en puissance de cette maladie estime l'Inserm. La cause de cette augmentation des cas dès l'enfance serait liée à de multiples facteurs dont l'introduction précoce du lait de vache dans le régime alimentaire des très jeunes enfants et la généralisation des vaccins et des antibiotiques qui limitent la réaction naturelle des mécanismes de défense immune"

Cat priveste "stie doctorul mai bine " vorba lui Viviana sant impartiti in 2 tabere, deci loterie curata, depinde din ce tabara face parte medicul. Si eu una n-as putea avea incredere in sfatul unui doctor care confunda gripa cu viroza, deci nici nu stie pt ce ma sfatuieste sa ma vaccinez.

Faptul ca pe net gasesti anumite informatii inseamna ca ele in totalitate sunt si reale?Nici in "revista cat se poate de serioasa de crestere a copiilor"nu trebuie sa ai incredere 100%.Ciudat,de regula in "revistele astea serioase"eu am citit mereu tocmai indemnul de a vaccina copiii
Sa stii,daca tot m-ai certat,ca in general ma informez .Nu mi-am batut joc,doar m-a ametit (dupa cum de altfel am sugerat prin emoticon )legatura dintre declansarea diabetului si vaccinarea antigripala.Si,cu parere de rau,am ramas tot
Revenind la oile noastre uite un link
despre gripa: http://www.ms.ro/fisiere/pagini_virtuale/135_356_Informatii%20pentru%20populatie%20-%20Ce%20este%20gripa.htm
Si ,tot asa cugetand la cele spuse pe acest subiect,e prima data cand aud pe cineva ca in sase ani nu a fost nici macar racit.Sincer....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Citat:

O sa fie o discutie pro-contra care o sa te bage si mai tare in ceata .......Nu cred ca asta vrei sa auzi...
Presupun ca medicul stie mai bine decat noi daca este"indicat" sau nu...
Ai auzit ca cei care fac vaccin sunt predispusi la diabet:"marirea considerabila a cazurilor de diabet la copii "care este o "eventualitate nedemonstata" desigur.
Si desigur ce mi-e o raceala,ce mi-e gripa ,tot pe-acolo...
Personal n-am "patit" niciodata nimic,poate doar un nas un pic curgator a doua zi.Copilul,desi reactiona prin febra dupa celelalte vaccinari,la asta nu a facut nimic.La 3 si 4 ani a facut jumate din doza de adult.
In afara de vaccin,nu am apelat la imunostimulatoare sau vitaminute.A racit,normal,dar nu a facut gripa.
Eu ,de exemplu,stiam ca oscilo nu are nici macar urma de virusuri,de aceea nu cred ca de la oscilo a putut sa raceasca a doua zi un copil.Celelalte ,ribomunil,lantogen etc,au asa ceva deci teoretic ar putea sa dea o reactie.

cred ca fraza asta m-a indus in eroare pt ca nu e prea clara...AScuze daca am inteles gresit.
[

Da,am vrut sa spun ca se confunda intr-o veselie gripa cu raceala..a fost o neintelegere.

Mergi la inceput

Citat:

q.e.d.Poate ar fi mai bine sa inchizi subiectul inainte de a auzi tot felul de bazaconii.Oricum ,nu te ajuta prea mult in decizia ta,este prea controversat.

Mergi la inceput