Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (219)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Dana, multumesc mult. Deocamdata dupa antitrmice febra nu mai e , nici un alt simptom nu a aparut, mai vedem spre seara.

La multi ani , sotului.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Gabriela, frumosi nasi, frumosi fini, sa va bucurati de ei . Pentru astazi , La multi ani si petrecere placuta.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Am ramas cu ceva restante de raspunsuri:

melaniatud, pai grabeste-te sa faci bb2 baiat ca apoi sa-ti tragi sufletul pt fetita...noi asa gandim, ca doar n-or iesi doar baieti din noi.

Alinus. Bernix, sa ne intalnim sa va dau sa beti dupa mine...hai, nu ne tineti in tensiune, vrem sa vedem 2 liniute in fatza ochilor.

diwana, multumim de urare.

cecilia, ii urez nasei tale sa nasca mai usor, sau cel putin la fel de usor ca mine. Naste natural, nu?...sau tu ai scris dar n-am fost eu atenta?

Rox, spunea Sim ca-i face lui Stefan Varilrixul saptamana asta (parca).

Erina, stiu ca e frig la voi...parintii mei sunt la PN in weekend si-mi spuneau asta. Daca ai de trimis ceva la Bucuresti spune-mi sa le zic.

Yaia, ce face Tudor? Ce a zis dr, de la ce a fost temperatura? Pacat de micul dejun, cred ca s-ar fi distrat pe cinste...sau mai bine zis tu te-ai fi distrat, daa aveai posibilitatea sa-i urmaresti.

carpatina, uite ca a venit si finalul "transformarii"...eu n-am stiut ca trebuie sa mai astept si rez de la amnio ca sa am certitudine, credeam ca se face tot echografic dar dupa aia mi-am dat seama ca ai dreptate, ca se analizeaza criotipii....de fapt tu sa n-ai dreptate?

Annisia, hai ca mi-ai dat la greu de unde sa aleg...deja imi vajaie capul . Stii ce e naspa? Ca eu, de obicei, cand ma gandesc la un nume il asociez deja cu o persoana cunoscuta care poarta numele asta si uneori nu se potriveste absolut deloc. Ca idee, la numele de sfant ne gandim la Alexandru...mie numele asta mi-ar fi placut si pt fetita, Alexandra. Ramane sa ne mai gandim.

Teodora, ziceai zilele trecute ca Mihnea nu mai mananca legume. Sa stii ca si Vladi a avut o perioada destul de lunga cand le-a refuzat, drept urmare i le-am scos cu totul. Tu i le dai tot asa, fierte sau faci mancare gatita ca la oameni mari? Lasa stressul cu mancarea si da-i cu testele...cat a intarziat ciclu?

Rox, cum de zici ca ai rezolvat cu fonturile ca atunci cand noi vorbeam la telefon IT-istul tot te zapacea cu fonturile? Ori vroiai sa fii draguta (ca de obicei) sa nu-l refuzi?

alehiam, ce bine informata esti cu numele...si ai luat toata listuta la puricat...eu n-as avea asa rabdare.

Ia sa ma retrag si eu in "vasele asternuturi" si sa profit de ocazie cat doarme Vladi.

Andreea in 17+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

bernix, acum a mai ramas analiza citogenetica a cariotipului dar nu stiu daca mai e vreun pericol. O sa am rezultatul si la prostia asta in 2 saptamani si atunci voi putea sa stau pe deplin linistita. Din auzite stiu ca daca rezultatul de azi a fost ok, cel de peste 2 sapt nu-mi poate aduce mari noutati.

Andreea in 17+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Fuuuu, Andreea, ce minute d3e cosmar. Si etica? cui au lasat-o? Astia uita ca lucreaza cu gravide. Zau ca am rasuflat usurata. Edit: Sa ai mamico 2 baieti, frumusai shi cucuietzi, maaaaai!!!!!!!!

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Mamici, da' eu am spus ca astept jumatea lui nov!!! Ca sa ma apuc de treaba! Pai voi ce credeatzi, asa usor se fac II?? Uite acum aduc un marker si vi le pun sub nas Momentan e invazia rosie.

Mergi la inceput

Roxana, Gabriela, Papanash mamici! Sa petreceti minunat inconjurate cu toata dragostea!
si celorlalte mamici sarbatorite!
si nu in ultimul rand, si sarbatoritilor nostri cei mai de pret, copilashi dragalashi, Mihaele, Gabriele, Mihai, Mihnea, Gabriel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Tuturor sarbatoritilor de astazi!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Aniast ma bucur pentru vestile bune. Sa dea DD sa fie totul bine, iar tu sa stai linistita.

Gabriela ai fost o nasa tare fumusica.

Bai dar multe va ganditi deja la bb2, spor la treaba va doresc!

Mergi la inceput

Erina si mie mi-ar place sa ne mai vedem, poate totusi se indura cineva de noi si ne spune cand s-a stbilit viitoarea intalnire.

Cam pustiu pe aici semn ca petreceti. Am petrece si noi dar tati e la serviciu asa ca nu putem ajunge la nasu unde suntem invitati.

Mergi la inceput