Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (219)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

alehiam, ce bine informata esti cu numele...si ai luat toata listuta la puricat...eu n-as avea asa rabdare.

Ia sa ma retrag si eu in "vasele asternuturi" si sa profit de ocazie cat doarme Vladi.

Andreea in 17+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

la 4 dimineata nu aveam ce face

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Aniast, ma bucur foarte mult pentru voi, sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de baietii tai, acum sunt trei la numar, esti o doamna cu atatea ajutoare.
Nasa mea o sa nasca normal, speram cu epidurala...si eu sper sa nasca la fel de usor ca si mine, dar fara peripetii dupa, chiar i-am zis dr sa aiba grija la ace...

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Vad ca azi se petrece nu gluma........sper ca asta este singurul motiv pentru care lipsiti...
Petrecere frumosa in continuare

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Aniast FELICITARI!!! Mereu zilele sfinte aduc vesti bune!!!! Sa fi sanatoasa si tu si baietelul la fel! Pardon, BAIETIIII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Aniast felicitari si sper ca-ti place fotbalul

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare salutare! Abia acum mi-am tras sufletul dupa petrecere, m-a alergat Bubu de mi-au iesit ochii si ma doare spatele de cat i-am carat in brate pe amandoi.

Petrecerea lui Mihnutu a fost exceptionala, totul la superlativ, si asta nu pentru ca e vorba de finul meu si de cumetri, chiar m-am simtit exceptional. MIhnea este un frumos si un cuminte, l-am lasat fara motzul de la spate. In rest, o sa o las pe cumatra sa va povesteasca ce si cum si mai ales ce a ales Mihnea.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Multumesc tuturor pentru urari. Nu credeam ca va mai amintiti de anul trecut.

Celia, multa sanatate puilor tai!

Andreea, ma bucur nespus ca totul este bine, desi eram sigura ca asa e. Cred ca ai avut mari emotii. Eu cand am luat plicul din Viena, nu am avut curaj sa il deschid, l-a deschis sotul meu in taxi. Cat despre IT-ist, el venise sa imi mareasca fonturile, dar ele erau deja rezolvate de Sim. I-am zis ca m-am descurcat si a insistat sa imi arate si el cum poate sa le faca si mai bine, dar pana la urma am revenit la cum le setasem eu.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Rox, La multi ani , sa va fie de bine petrecerea si sa petreceti frumos in continuare!
Multumim de urari, dar e mister starea copiilor mei, dupa antitermice febra s-a dus, alte simptome nu au aparut si sper nici sa nu apara.

Teo, asteptam foto cu M fara mot...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Fetelor, dar chefuiti nu gluma! Atunci petrecere frumoasa si seara placuta tuturor! Eu plec acum la spectacol, abia astept. Va pupic.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Rox,distractie placuta.

poze

Mergi la inceput