Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (219)
Raspunsuri - Pagina 10
cecilia L spune:
Buna dimineata,
La multi ani!
tuturor celor ce poarta numele
Mihai sau Mihaela
Gabriel sau Gabriele
sa fiti sanatosi si sa averti parte numai de bucurii in viata.

Roxana 
Papanash
Gabitz
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
ANDREEA11 spune:
La multi ani tuturor Mihailor, Mihaelelor, Gabrielelor, si Gabrielilor. Sanatate, fericire si implinirea dorintelor!!!
danuta36 spune:
Neata!
La multi ani de Sf. Mihail si Gavril!
Mad multumim mult pentru urare!
Gabriela,papanash,Roxana,gabitz

danuta36 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Celia La noi , ambii copii sunt cu febra. La Andreea as fi pus pe seama eruptiilor a trei maselute sau a reactiilor de la vaccin intre a 7 si a 14 a zi ....Dar la Andrei? Mister deocamdata , tratam cu antitermice si sa vedem spre ce ne indreptam... mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998) poze intalnire DC Iasi 6 luni |
multa sanatate puilor!

Gabriela77 spune:
Multumim de urari! Le intoarcem inzecit celor care poarta numele Mihai, Mihaela, Gabriel, Gabriela, plus MIhnea cel Voinic!!!!
LA multi ani
Altfel, noi, bine, n-am avut ne cateva zile, ocazie cu care am facut mai multa curatenie, mancare, bla-bla.
AM primit si pozele de la nunta, foarte, foarte frumoase.
Daca doriti sa vizionati cateva:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Weekend placut!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
aniast72 spune:
La multi ani tuturor copilasilor, mamicilor si taticilor lor care poarta nume de Mihail si Gavril
Sa va fie viata senina, plina de fericire, impliniri, sanatate si mult, mult noroc.
Andreea
in 17+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
aniast72 spune:
Am rezultatul de la amnio, a iesit bine iar bb este cu siguranta baietel. Insa stressul prin care am trecut in dimineata asta nu-l doresc nimanui. Sa va spun si de ce: Ma suna de la Academica la ora 8.45 dimineata cand toti ai casei dormeam, ma anunta ca le-a sosit rezultatul si o sa mi-l trimita pe mail cat de curand posibil. Evident ca am intrebat daca s-au uitat pe el si cum a iesit. Vine raspunsul: Nu va putem spune acum dar o sa trimitem mailul in scurta vreme. 
Minutele urmatoare au fost horror...deschid laptopul si dai click de refresh la pagina de mail incontinuu, vreme de 20 min. In cele din urma apare mailul, rezultatul sub forma de attach. Pana sa-l deschid, citesc textul: Pentru mai multe detalii, adresati-va profesorului Vladareanu. M-au trecut toate caldurile, ma si vedeam cu un rezultat prost, cu masurile ce urma sa le luam, Vladareanu plecat toata saptamana viitoare din tara, deci intrasem in fibrilatii. In sfarsit se deschide mailul si citesc, dupa n-spe tabele si tabelase: Rezultat: Nu a fost detectata nici o aneuploidie a cromozomilor 13,18, 21. Au fost detectate o copie a cromozomului X si una a cromozomului Y, sugerand un embrion masculin. Analiza se completeaza cu analiza citogenetica a cariotipului. Apoi mai zic: In acord ca literatura internationala, sensibilitatea metodei este de 998 la mie.
Cam asta este, fetelor, cert e ca am innebunit si am inviat instantaneu in alea 20 min. Eu inteleg ca n-au voie sa dea date prin telefon (probabil de-asta nu mi-au spus rezultatul cand le-am intrebat) dar puteau sa ma sune si sa ma anunte ca tocmai au transmis mailul, sau macar sa-mi spuna ca nu li se permite sa furnizeze rezultate prin telefon, nu..."ca nu poate sa-mi spuna acum"
Andreea
in 17+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
bernix spune:
URRRAAA!!!
Aniast, ce bine ca totul s-a terminat cu bine, ma rog, cu ceva emotii!
Sarcina usora in continuare si nastere fara nici o problema, Andreea draga!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
La multi ani celor care-si sarbatoresc azi ziua numelui!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
Celia spune:
Aiast, multumim de vestile bune. Sa ai grija de tine si de baieteii tai . Sarcina usoara in continuare.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni