Ce fac sotii vostrii acasa?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Fetelor,dar de barbati care nu isi cumpara nimic:chiloti,ciorapi,pantofi,pantaloni ati auzit? Nu imi amintesc sa fi fost vreodata la cumparaturi impreuna(inclusiv cele pentru casa). Daca nu e nevasta acas' scoala tot cartierul ca nu stiu cu ce sa se imbrace. Trebuie pus pe scaunel tot,de la lenjerie intima pina la pantofi in loc vizibil(eventual la usa)..Daca il intrebi cit costa o piine te apuca risul/plinsul.
Casa noastra e cladita de el,stat non/stop pe santier.Mi-a luat aparatura necesara si a mobilat cu un designer bucataria.De aici sarcina mea:dormitoare,perdele,covoare si accesoriile :)

Eu prin natura muncii :),am timp mai mult sau mi-l fac.Eu sint foarte repezita si de multe ori fac lucrurile in graba,acesta imi e felul...el e tipul meticulos si calculat care atunci cind face ceva o face cap/coada ca la carte E greu de urnit in schimb .

In rest,face tot ce tine de afaceri.Bine de tot.Banii,facturile de plata le gestionez eu.Noroc ca e ordonat.Dar a fost crescut de o mamicuta casnica,ce nu a avut alta grija decit sot si copii.

Si acum on topic: cind ajunge acasa se joaca pe calculator si paralel asculta stirile la TV.Seara cica vede un film dar in 20 de min doarme bustean.In casa eu fac totul sau ma rog apelez la cunoscatori:electricieni,instalatori,depanatori...

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Sotul meu se joaca cu fata, pregatim masa impreuna sau si-o pregateste singur si cam atat. Eventual se mai uita la TV. Sau ne uitam impreuna. Depinde si de Rebeca.

Ioana 15+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

i]citat din mesajul lui anyella[/i]

Fetelor,dar de barbati care nu isi cumpara nimic:chiloti,ciorapi,pantofi,pantaloni ati auzit?
(.........) Daca nu e nevasta acas' scoala tot cartierul ca nu stiu cu ce sa se imbrace. Trebuie pus pe scaunel tot,de la lenjerie intima pina la pantofi in loc vizibil(eventual la usa)..

DA, sotul meu !
In rest,nu ma pot plange:ma ajuta la curatenie,calcat , bucatarie,cumparaturi.Da' si cand il scap la PC .......... pot sa si mor ca nu vede/aude

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

sa va spun despre al meu (viitor sot):
Minusuri: unde se dezbraca acolo isi lasa hainele; daca deschide un borcan cu crantanele (fistic, migdale, prune uscate etc) si isi ia cat are nevoie, lasa deschis borcanul; mananca, se ridica de la masa, spune ”saru mana pentru masa”, ma pupa si se aseaza pe canapea; ii fac clatite si isi pune singur dulceata - lasa toate borcanele deschise si vasele vraiste (nici macar nu stie/nu vrea sa bage vasele in masina de spalat) ; face baie/dus, lasa prosoapele intinse pe unde apuca, gelurile/sapunurile aruncate sau deschise (noroc ca nu are par lung sa il mai lase intins prin cada sau chiuveta - e blond tuns periuta); la calculator sta cat sa citeasca presa, asa, fugitiv si pe mobilede sa mai vada masini (isi schimba masina in fiecare an); nu schimba un bec, nu stie sa ridice o siguranta cand mai cade curentul, nu strange un surub, nu bate un cui (eu fac asta cand am chef, adica destul de des, cand nu am chef sau ma depaseste problema chem meseriasul)
Plusuri: mai se opreste la cate un supermarket cand nu mai avem nimic de mancare si ia ce ii zic eu; cand suntem impreuna ”fizic”, banii mei sunt banii mei, banii lui sunt banii nostri (asta pentru ca nu concepe ca eu sa scot bani din portofel cand suntem impreuna, fie ca mergem la cumparaturi gen mancare, la film sau sa ne luam haine si alte chestii - nu a acceptat niciodata ca eu sa platesc ceva - asta nu inseamna ca nu platesc nimic, merg de multe ori singura la supermarket tocmai pentru ca vreau sa ma ”revansez”); daca se strica ceva in casa, cheama meserias (instalator, electrician etc, depinde ce se strica); plateste toate facturile, plateste femeie sa vina de 3 ori pe saptamana la curatenie, ma rog, asigura tot ce tine de partea financiara si implicit de confortul meu. Si asa mai departe...
Ce face cand ajunge acasa, intr-o zi obisnuita? Pai in primul rand isi schimba hainele, mancam, isi citeste mailurile, vorbeste la telefon (vreo 3 ore pe seara, lucreaza cu America si...), ma ia pe sus la sala (cand nu am chef se duce el, eu imi fac ce treaba am pe acasa), imi ”impuie” capul vreo ora cu ce are de gand sa faca (afaceri, ceea ce ma cam plictiseste, recunosc) si imi cere parerea (nu sfaturi!), eu ii povestesc cate-n luna si in stele (uneori nu prea e atent, normal) ne uitam la tv sau la un film si cam atat... nimic deosebit, dar, per total, ma declar extrem de multumita. O tine de 6 ani in ritmul asta si sper sa nu se schimbe. Pe aceasta cale ii si spun ca-l iubesc!

Spuneti NU prajelilor de orice fel, sucurilor sintetice, fumatului, margarinei, FACETI multa miscare, dragoste, fapte bune, acte de caritate, iubiti, iertati, daruiti, hidratati-va corpul si pielea, folositi cosmetice cat mai naturale, mancati ciocolata cu 85% cacao, beti suc proaspat stors de grapefruit si portocale, ganditi pozitiv, nu mai faceti RAU...

SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui pepene
... Dadeam exemplu sotii care lucreaza mult in sensul ca, desi atunci menajul ramane mai mult pe umerii femeii, nu consider ca ei nu contribuie la bunastarea familiei, ci doar ca ei contribuie in alt mod, nu prin dat cu aspiratorul. La asta ma refeream.

Pepene, in cazul asta, o sa raspund si eu la subiect: Cum spuneam inainte sotul meu face doar daca si ce i se cere in mod explicit sa faca, dpdv al "gospodaritului". In schimb, eu nu stiu cum e sa platesc facturi, rata la casa, etc. Asta e treaba lui, inclusiv cartile mele de credit, celularul meu, etc. Si in afara de asta gateste mai tot timpul de cand s-a nascut Victoria (aproape 6 luni); cand vine acasa de la servici isi imparte timpul intre gatit si Victoria. Si cat doarme Victoria stam la povesti, barfe, ce-o fi, in timp ce el gateste. In general, gatitul lui inseamna bbq, asa ca el gateste, eu ii tin companie cu tigara intr-o mana si cu ciocolata in cealalta

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

Si al meu sta la PC - se joaca in retea cu amicii lui, uneori vorbesc prin microfon si e deranjant fiindca noi locuim intr-o garsoniera!
Dar noi avem fiecare PC-ul lui si m-a invatat si pe mine unele jocuri online.Uneori comandam de mancare la o firma care livreaza la domiciliu si ne jucam impreuna!
In bucatarie nu prea intra fiindca nu-l las eu ca face dezastru si tot eu trebuie sa strang! Dar pot zice ca face cele mai excelente,gustoase, nemaipomenite CLATITE din lume!
Curatenie, spalare de vase (apropo cum spala vasele masina de spalat vase, ca ma bate un gand sa-mi iau!), cumparaturi, mancare - toate le fac numai eu !
Ma cam supar uneori pe EL, dar n-a ce-i face, e al meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelacam spune:

sotul meu ma ajuta in tot.El munceste dimineata , eu muncesc seara.dimineata eu duc copii la scoala,si raman acolo cam pana la 4.30, moment in care eu plec la munca,si raman o ora cu cumnata mea, la 5.30 vine sotul,ii aduce acasa, face temele cu cel mare,le da sa manance, le face baie,strange bucataria in urma lui, apoi ii culca.Eu ajung acasa la 11.00 noaptea, mananc, vorbim putin si ne culcam. Cam asa decurge o zi din viata noastra.Sambata si duminica, totul se face fifty-fifty.Facturile , totul se plateste pe internet, deci nu trebuie sa stau la cozi interminabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Diablette,parca ne vad pe noi in primii ani .Eh,usor,usor...a lasat nevasta cind a vazut ca poate sa plateasca si facturi,sa mearga si singurica la cumparaturi(de orice fel :)), am furnizorul meu de chiloti,de ciorapi o data pe an ca asta mi-ar trebui sa caut ore in sir.Noroc ca e constant in preferinte(adica ale mele) .

In rest vorbeste non/stop aproape la telefon,imi mai cere parerea formal citeodata :)).De presa si de jocuri nu l-ai dezlipi seara/dimineata.Citeodata nu raspunde la telefon ca e prins la calculator si suna apoi cind e pe WC(momentul in care trebe sa mai faca si altceva ).Doamne fereste sa ii faci vreo mica modificare in calculator ca nu tace doo zile

Hai sa va spun una buna.Mi-am amintit-o acum,atunci m-am tavalit de ris :))).Aveam in inbox un mail ce trebuia cumva reformulat.Atunci! Si vine omul cu care aveam treaba si el ii zice :e plecata nevasta cu calculatorul la Bucuresti.Ala: pai nu aveti nu stiu cite calculatoare aici.Nu stiti parola?Nu stiu,stai sa chem pe cineva :)

Aniela

Oho,uitasem! Te-am recitit.Pai "mobile.de" mi-a mincat viata :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Despre sotul meu ce sa va spun ? Acum e mai mult plecat cu serviciul dar cand e acasa in weekend spala gresia , curata parketul , duce gunoiul , mancare face mai rar, ii citeste fetitei povesti , scriu , se joaca amandoi ( are mai multa rabdare ca mine ) , ii deseneaza . Ii place sa faca modificari prin casa din cand in cand mai ales ca acum am renovat si el s-a ocupat de manopera .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

na belea fetelor, ca a dat strechea in sotzul meu.

Punem noi la cale sa facem pat fetei, suspendat cu o casuta atasabila in dreptul pernei, cu scara, roz bombon... si de aici din una in alta ca tre sa facem si aia, si aia ca daca vrem sa bagam patutzul hai sa si zugravim tavanele (atat doat ca avem tapet, respectiv gresie). Luam noi o galeata de lavabila si be hotaram sa facem asta in weekend.

Vineri m-am apucat sa spal peretii.... dau de huma si incep sa se faca tot felul de bule pe tavan. Pun mana pe telefon si... sun un prieten care se pricepe si aflu cu stupoare ca tre sa dau jos tot pana la glet. Incep sa dau jos pe o portiune cam de 1 mp si poc... intra al meu pe usa. Sa faca infarct si alta nu. I-am facut un briefing si total tacut, al meu s-a dus, s-a schimbat, si-a suflacat manecile si a muncit cot la cot cu mine doua zile si jumatate: debarasat, racait pereti, mers dupa materiale, spalat pereti, dat amorsa (asta am facut singura ca el a lucrat sambata noapte spre duminica), dat cu trafaletul, spalat pe jos, pus tot la loc, incazit si servit mic dejun, pranz si cina (de gatit a gatit soacra la tara si a trimis prin cumnata-mea). Ha.... si in mijlocul acestei totale nebunii, am iesit sambata si la un suc cu niste amici cu care am fost la mare.

Am avut parte si de o mica ca a pus prea multa apa in lavabila... dar dupa cinci minute ne-am calmat.

Mergi la inceput