Ce fac sotii vostrii acasa?
Raspunsuri - Pagina 6
Yasmine spune:
La noi:
- dimineata pregateste nu numai pachetul lui cu mancare, ci si al copiiilor.
-spala, nu numai lucrurile lui ci si ale noastre
-calca, nu numai lucrurile lui ci si ale noastre
-face cumparaturi
-ajuta la curatenie
-si nu in ultimul rand stie sa gateasca si o face cu placere
-NU sta la calculator - asta e ocupatia mea!
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
Pardes spune:
La noi - Venit la ora 8-10 pm depinde de circumstante !
Spalat pe mani luat 2 pahare unul pentru whiskey altul pentru cola, asezat in fata televizorului cu toate instrumentele enumerate mai sus . Rugat de el sa manance ( dar ce vrei mananc la comanda?) cina pe la ora 11 .atarnat in fata televizorului pina la 1 noaptea! In rest mai nimic !
Pardes spune:
Am uitat un amanunt ! Daca nu sunt acasa si este lesinat de foame nu mananca pina nu vin eu sa ai pun ! A stat si 6 ore lihnit sa ma astepte sa ai pun masa !
Alinutza1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pardes Am uitat un amanunt ! Daca nu sunt acasa si este lesinat de foame nu mananca pina nu vin eu sa ai pun ! A stat si 6 ore lihnit sa ma astepte sa ai pun masa ! |
...si eu care credeam ca al meu e singurul!
Cu mancarea in frigider, crapa de foame pana nu-i pun eu!
mariamunteanu spune:
Hop si eu sa-mi laud jumatatea ! In afara de gatit, face de toate. Se pricepe la toate, mestereste orice e nevoie prin casa, face cumparaturi, plateste facturile, e primul la spalat copiii, la schimbat ... e o comoara. Cand erau copiii mici (ma rog, acum au 3 ani 1/2) ii schimba de pampers, le pregatea laptele - desigur impreuna cu mine . Il iubesc de mor, l-as toata ziua.
Cand sa se uite si el putin pe Gazeta sporturilor, am chef sa intru pe DC si ghici cine castiga ?
Maria
spic de grau spune:
Si al meu sta pe calculator. Insa ptr chestii utile. Adica - nu stie sa repare ceva in casa - cauta pe net si invata. (electricitate, instalatii sanitare, pus parchet, tavan fals, mesterit prin casa - el face totul).
Apoi cnd trebuie sa cumparam ceva - se intereseaza inainte de preturi, fiabilitate, posibile probleme..
El plateste toate facturile (pe net).
Se joaca si surubareste cu piciul nostru.
La curatenie ma ajuta in weekend ca in timpul saptamanii e terminat.
Mi-a cumparat in schimb aspirator-robot sa compenseze!.
Vase nu spalam niciunul ca avem masina de spalat.. Mofturos la mancare nu e (am prietene care trebuie sa gateasca in fiecare zi altceva).
E drept ca nu l-au pasionat niciodata schimbatul pampersilor sau spalatul copilului - insa restul compenseaza asta din plin.
Mda..si nu gateste (dar nu-i bai ca mie imi place si nu o iau ca pe o corvoada). Prepara insa micul dejun in weekend.. Si ma ajuta la gatit cnd avem musafiri (si asta din proprie initiativa ).
Si... ce e mai important: nu se uita la meciuri!
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui spic de grau Si al meu sta pe calculator. Insa ptr chestii utile. Adica - nu stie sa repare ceva in casa - cauta pe net si invata. (electricitate, instalatii sanitare, pus parchet, tavan fals, mesterit prin casa - el face totul). |
Al meu la fel face; asa a pus gresie, faianta, renoveaza basementul...
_
Victoria Isabella
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
Deianira spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Alinutza1979
...si eu care credeam ca al meu e singurul! Cu mancarea in frigider, crapa de foame pana nu-i pun eu! |
Tu l-ai vazut sa crape sau doar presupui?
Pardes spune:
...si eu care credeam ca al meu e singurul!
Cu mancarea in frigider, crapa de foame pana nu-i pun eu!
[/quote]
Tu l-ai vazut sa crape sau doar presupui?
[/quote]
Nu cred ca o sa crape , mai degraba crapam noi de nervi ! Sunt ca niste copii pina nu le dai mura in gura nu se simt bine. Uneori mi se pare? ca o face intentionat sa imi dea peste nas ca nu am grija de el ! De parca el ar avea grija de mine...
pepene spune:
Dar cum aveti timp sa le faceti toate poftele? Voi nu obositi?
Eu cand ajung la 20:30 - 21:00 seara acasa si in weekend trebuie sa invat pt. examene, si sa ma ocup de alte chestii organizatorice, nu am nici o inclinatie sa gatesc/curat,etc.
Ei fac ceva sa compenseze toata munca voastra? Voi chiar va rasfatati tare mult sotul - toate felicitarile mele, sunt niste norocosi!