Aspirante optimiste > 20 (366)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Adina,
Imi pare rau ca ti-au iesit valorile la analize micutze. Cred ca e ok pentru amandoua sa luam o pauza binemeritata. Desi anul meu nu se compara cu cei 10 ai tai, simt ca am obosit cu atatea calcule,analize, bani aruncati in vant.
Cred ca voi lua AC vreo 4-5 luni, dupa care voi lasa organismul sa isi reia activitatea si abia dupa vreo 3 luni o sa mai fac stimulari si alte cele. Decoamdata ma bucur de ce am.

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Oana ,, ,ma voi bucura pentru fiecare gravidutza de aici,astept sa vad cate inimioare bat in trupul lui Rallu ,dar atat si stiu cat de bine ma intelegi.Eu nu voi lua AC fiindca nu e nevoie ,oricum nu raman ,

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Fetelor care doriti sa cititi acatiste intrati www.ortodox.as.ro/acatiste/index.html" target="_blank">aici

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

anida, .

ca sa inveselesc atmosfera, va invit la o felie de tort si un pahar de sampanie (desi eu abia sunt la cafea):

multumesc tuturor fetelor pentru urari.

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Azi nu ma incadrez in titlul subiectului,cred ca mai degraba m-as incadra la Durerea pierderii unei sarcini,fiindca doare foarte tare si de fapt noi cele care nu ramanem pierdem in fiecare luna o "sarcina" prin eliberarea ovulului nefecundat,este si asta o pierdere ,pierderea noastra.

Gata, nu vreau sa va stric ziua de aceea ma opresc aici cu lamentarile mele si de scris voi scrie in continuare fiindca m-am lipit de fetele mele dragi prea tare ca sa nu stiu ce surprize va ofera viata,

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Unboticutz da repede felia de tort ca apoi ma apuc de slabit,

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Deocamdata ma apuc de jumulit doi fazani,habar n-am ce sa fac cu ei dar gasesc eu vreo reteta,

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Adina si Oana

unboticutz distractie placuta!!

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Anidaz......imi pare rau.
Sper sa reusesti sa iesi repede din butoias.

In astia 10 ani ai mai facut analize...si altele decat astea? Cum sunt trompele? Sperma sotului?
Ai mai incercat si altceva decat stimulare? IA?
Te-ai gandit la FIV?
Imi pare rau ca nu stiu raspunsurile, poate n-am citit bine sau poate n-aveam cum sa le vad ca nu eram pe aici.
Daca pana acum n-ai incercat IA n-ar fi rau sa incerci. POate ajuta un pic.
Daca nu...fa-ti dosarelul pentru FIV.
Nu renunta la visul tau.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica6+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput