Aspirante optimiste > 20 (366)
Raspunsuri - Pagina 10
CarmenAlbu spune:
Adina se considera din pacate infertil din cauze necunoscute medicilor un cuplu care a incercat sa conceapa mai ult de 1,5 ani! si pentru ca analizele cuplului sunt bune, medicii dau vina pe Dumnezeu!
Lucrul asta mi l-a spus medicul mie ieri, si mi-a spus ca daca nu iese in juma de an imi face IA!
Nu a fost usor sa-i spun sotului, dar am avut o surpriza frumoasa atunci cand am facut-o!
Nu vreau sa te bag si mai tare in butoi ci as vrea sa dau glas problemelor noastre pentru a le lua putin din intensitate!
Din fericire acum tehnologia ajuta mult, iar noi avem norocul sa traim in acest secol!
Eu nu vreau sa mai aman, am luat decizia ca am jumatate de an sa fac tot ce imi sta in putiinta cu optimism, si cred ca voi avea rezultat!
Cine se prinde in hora?
Analize, buget, posibilitati si termen limita!
Oana cnt ce mai faci?
lalala13 spune:
la multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua de nume azi!
adina, imi par erau ca est dezamagita, foarte bine ca te ve apuca de slabit! nici analizele mele nu sunt bune, dar eu vreau un bebe neaprat! ma apuc de slabit inepand de luni! nu se mai poate asa..de cand m-am hotarat sa fac bebe am pus mai bine de 10 kg pe mine, slabesc 2 si pun 3 inapoi! nu-i ok trebuie sa imi fac ordine in viata!
fa pauza, incearca sa te odihnesti, sa nu te mai gandesti , si sa reincepi lupta la anul! dar, Adina, TREBUIE sa faci toate analizele atat tu cat si sotul. Pt ca pierdeti timp , poate ca e ceva care se trateaza, si puteti reusi destul de usor!
eu pup lumea , desi nici eu nu sunt prea breaza ca tot se pun kg pe mine si-s depresiva, dar incerc sa ies din situatia asta!
my somebody.... 
oare luna asta?
www.tickercentral.com/view/a367/1.png" target="_blank">
incepem lupta cu kg..
CarmenAlbu spune:
Lala cauta orthomol immun de baut, ajuta foarte tare in procesul de slabit, si iti faciliteaza procesul de conceptie!
Este un complex de vitamine de baut care accelereaza arderea grasimii si iti taie pofta de mancare dandu-ti in acelasi timp vitaminele de care ai nevoie!
Se gaseste cred ca pe comanda la frmaciile verzi, costa cam 2 milioane pt 30 de zile, se bea in fiecare dimineata unul!
doula spune:
Eu sunt intr-o stare ciudata Carmen....nici nu stiu sa spun ce am...
Dar tocmai ma gandeam poate ajung in Ro prin ianuarie, de sarbatori e prea scump si am si cateva nasteri care nu stiu daca se vor termina inainte de Craciu asa ca nu pot veni....
Ma gandeam poate sa organizez asa o intalnire cu fetele de aici de pe forum si poate si alte fete care nu pot sa ramana insarcinate. Si sa va invat tot felul de lucruri cum ar fi masajul uterului, folosirea plantelor etc care sa ajute la reglarea ciclului, ovulatiei, desfundarea trompelor etc.
Ce parere aveti?
Andreea
doula spune:
Fetelor cand faceti cure de slabire nu aveti voie sa ramaneti insarcinate ca in timpul dietelor se elimina tot felul de toxine care dauneaza bebelui. Asa ca aveti grija va rog frumos!!! Ori nu faceti ori faceti dar va protejati de la bebe.....
Andreea
oana_cnt spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CU NUMELE MHAELA SI GABRIELA!
SI UN LA MULTI ANI SPECIAL DIN PARTEA MEA, CU MULT, MULT DRAG PENTRU RALLU!!!

Iti urez, draga mea, tot ce poate fi mai frumos si... cati bb-ei vrei sa fie la tine in burtica atatia sa fie, sa creasca sanatosi si frumosi!
Oana, Adina... nu pot sa va spun decat ca va inteleg... Citesc din cand in cand tot ceea ce scrieti in forum, dar vreau sa intru din ce in ce mai rar pentru ca vreau sa imi revin. Cred in sansa fiecareia, dar am senzatia ca, oricat am vrea noi sa ajungem unde ne dorim pe un drum cat mai drept, bebele o sa vina cand vrea Dumnezeu... Si noi il asteptam, dar nu mai sunt furioasa ca nu vine, nu mai vreau sa numar luni si zile... Fiti optimiste in continuare si traiti prezentul asa cum e el. Eu asta am sa fac, am inceput deja si ma simt mai bine...
Va imbratisez tare de tot pe toate!!!
Oana,
, atunci cand va vrea Doamne-Doamne!
TOATE VIN LA TIMPUL LOR...
http://tt.lilypie.com/fllIp2.png
CarmenAlbu spune:
Fetele, am fost putin in oras, am venit repede acasa ca era un frig, ma dor urechile!!
Andreea eu nu stiu cand pot ajunge in romania, din pacate nu foarte des, chiar ma gandeam zilele trecute ca nu am fost de mult!!
Dar poate reusim totusi sa avem o cafea macar virtuala la o discutie!