Aspirante optimiste > 20 (366)
Raspunsuri - Pagina 8
unboticutz spune:
iuli, o sedere cat mai scurta la aspirante! din pacate nu stiu cum sa te ajut ca nu ma pricep. e logic ce spui tu cu progesteronul dar analizele noi iti vor indica mai bine problema ta. iti tin pumnii!
sa nu-i uitam!
Rallu spune:
Neata fetelor,
La multi ani sarbatoritelor de astazi! 
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
6+
Asa arat eu acum
monna3 spune:
buna dimineata fetelor 
La Multi Ani tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua 
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
oanaiacovita spune:
Neata fetele!
Vreau si eu sa urez 
de Sf.Mihail si Gavril 
celor care poarta numele de sfiniti!
Oana
Viata mea...o continua LUPTA!
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata fetele!
Multumesc Unboticuz!
La Multi Ani celor care se serbeaza azi,! 

anidaz spune:
Buna dimineata fetele.Am luat si eu o pauza neprogramata de la forum din cauza mutarii gradinitei in alta cladire.Am ajuns tot tarziu acasa si bineinteles franta.

La multi ani Mihaelelor si Gabrielelor noastre !

poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
voicu_bebi spune:
neata fetele!
LA MULTI ANI!
celor care isi aniverseaza astazi ziua de nume ..va doresc multa sanatate,fericire si implinirea tuturor dorintelor!

Anca..

11+
anidaz spune:
Am facut ieri dozarile di z21 si acum am luat rezultatul:
LH.........6,50 U/l
val.norm...0,4-20 U/l
Estradiol.......184 pg/ml
val.norm......48-309 pg/ml
Progesteron.....3,73ng/ml
val.norm.....5,25-38,63ng/ml
Problemele mele se pare ca sunt LH mic in faza ovulatorie si progesteron mic in mijlocul fazei luteale,
Si am facut si beta hcg care mai bine n-o faceam ca nu ma intristam asa de tare,...<1,10 muI/ml...deci nici vorba de bebe ,inca o luna ratata,inca un an (al 10-lea )dus pe apa sambetei si chiar nu mai pot.
Anul pentru mine se incheie aici,nu voi merge sa fac stimulare ,nu voi mai face nimic in acest an fiindca m-am saturat.Ma simt rapusa ,dar ma voi reface pentru un alt razboi insa abia la anul,fiindca vreau sa ma bucur de Sarbatoarea Craciunului asa cum trebuie ,nu sa fiu stresata de teste ,monitorizari si o alta dezamagire.
De necaz mi-am luat azi Super Slim si capsule de ceai verde si ma voi apuca serios de slabit fiindca trebuie sa fac o schimbare in viata mea si tot de necaz azi am fumat iar,imi place si nu o sa ma retrag de la tot ceea ce-mi place ,chiar daca nu e sanatos.Nu mai pot si nu mai vreau sa fac tot ca la carte si bebele sa se incapataneze sa vina.Azi,poate maine va fi altfel ,dar azi nu mai vreau sa ma gandesc la nici un bebe.Cand vrea sa vina il asteptam cu bratele deschise ,dar cine stie cand va fi asta.
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Oana succes la noul job,cred ca e binevenit si-ti va ridica si tie moralul,te pup 
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Nu mai vreau nici ticker,nu mai vreau nimic acum decat sa 

si asta fac.
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!