Pepenasi de iulie-august 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 9
ana_a spune:
Ileano, si io tot vreo catva ani de rigevidon si apoi am luat logest, cu ceva pauze cat am fost gravida de 2 ori
si nu am avut nimic pana acum. Si eu am avut o astfel de adversiune fata de anticonceptional prin noiembrie 2006 cand am renuntat la logest si la un an dupa am ramas gravi cu Matei
Acum insa mi-am legat trompele da tot nu stau linistita, o sa adopt o metoda "calendar" pe langa treaba cu trompele ca se poate ramane gravi si asa...si nu cred ca mai vreau un bebe peste vreo 5-6 ani.
In legatura cu steriletul si eu stiam ca nu este bine sa pui sterilet daca mai vrei bb pt ca s-ar putea sa nu mai poti ramane gravi, am vazut o emisiune la TV legat de treaba asta, da nu mai tin minte detalii
a fost de muuult.
Annababy imi pare rau ca treceti printr-o astfel de perioada! Sa stii ca si Matei al meu sta numai in brate si numai la verticala! Il leagan in brate cand il culc si nu vrea numai in bratele mele la culcare. Ieri noapte a tusit de la 2 pana la 4 dimineatza de nu mai stiam ce sa-i mai fac, insa nu a plans de loc si abia dupa ce am pus o oala mare de aburi langa patut sa linistit...si era deja 5 diminewtza cand am reusit sa pun si eu capul pe perna.
Trec toate si cum spuneam Ileana si eu la fel zic : el nu vrea anume sa planga, sigur il necajeste ceva si este asa de micut ca nu pot sa ma supar pe el! Il tin in brate si imi spun mereu ca o sa creasca si o sa treaca.
Azi dimineatza pe la 6 jumatate si Matei a tzipat ingrozitor de tare!!! A mai patit asa de 2 ori pana acum. Cred ca dintisorii in gingie il necajesc.
Sunt acasa ca ambii copii, Stefan merge cu mama la tzara pe la 11 ca este luminatia si merge cu verisorii lui la "cules" de dulciuri.
O zi buna va doresc!
Ana - mami de
Stefan (19 august 2004) si
Matei (14 iulie 2008)
M&M spune:
bebe e somnorici azi,,,asa ca mami are timp de forum...
Iza, Anna, sa aveti nervi de otel!!!
Ile, si eu am luat logest vreo 3 ani..nu am avut nicio reactie adversa de la el!! M-am impacat foarte bine cu el!!!
Mona, unde esti??? Cand ne mai pui poze cu Codrin si Cris??? Sunt niste scumpi amandoi asa cum i-ai pozat tu impreuna..
Mina, Andreea e o scumpete in rochita roz si cu sepcuta !!!
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
M&M spune:
Ana_a, ce e "Luminatia"???? Am patit si eu saptamana trecuta cu Mihaita sa tipe intr-o nopate de vreo 2 ori in vis...cand am ajuns langa el dormea linistit!!!
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
maitreyi spune:
eu stiam ca steriletul se monteaza la menstra...
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
ileanna spune:
Da ana ce-i aia????
Shi merci de raspuns. Chiar mai potzi ramane gravi cu trompe legate??? Hai mai ... nu pot sa cred.
laremi spune:
Da, se poate sa ramai gravi cu trompele legate. Eu am o cunostinta care a patit-o. Dar am inteles ca se intampla foarte rar.
laremi spune:
Am vazut poze si filmulete cu
Timi
- ce dulce e cu palarioara
Maria
Ilinca 
Aida 
Thea 
Raul 
din pacate, camera mea foto face doar filmulete fara sonor 
ladymina77 spune:
Sarumana de urari
la fel si voua pepenasilor!
Cristina ,
ni-l dai noua pe Mihaita?
Fpuaii ce urlete baga mamaruta azi de ziua ei,parca ar stii ca la 10.30 s-a nascut ca de atunci o tine tot asa
fuuugg ca nu mai tace si revin mai spre seara
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
Serenity90 spune:
Neatza fetele 

Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
Tecky spune:
Eu azi ma duc cu sotul la ziua unei prietene si nu voi fi acasa toata ziua.Cine a mai auzit sa-ti serbezi ziua la ora 14:30?
Anna imi pare rau ca te chinuie cea mica.
Struluta mie mi-a montat dr steriletul imediat dupa prima menstruatie dupa ce am nascut si 2 zile am avut mici sangerari.Dr mi-a zis ca daca sangerarile sunt abundente sa ma duc sa-mi scoata steriletul pt ca inseamna ca organismul nu mi-l accepta.Cel mai bine ar fi sa te duci la un control.Cunosc fete care au scos steriletul pt ca organismul nu l-a primit.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA