Pepenasi de iulie-august 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Simona mie in 1 zi si a 2 a zi mi-a curs asa ca si cum m-as pata si aveam o mica durere ca de menstra. mie dupa o saptamana mi-a venit menstra,dar medicul mi-a zis ca daca sangerez prea abundent sa o sun si mi-a mai zis ca poate sa ma tina mai mult sangerarea decat inainte de sarcina
eu steriletul l-am pus in septembrie si pana acum nu am avut probleme si sper sa nu am ca nu vreau sa ma intorc la pilule

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Kamelya, se pare ca e constipata Daria!!! Poti sa incerci cu un sfert de supozitor cu glicerina...Stiam ca si siropul de lactoza e bun pt constipatie, dar eu i-am dat lui Mihaita niciodata...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Am vazut si eu filmuletele cu Aiduta si Raul...sunt fenomenali pruncusorii astia! Am si eu o groaza de filmulete cu puiul asta mik pe baterii duracell, o sa le incarc intr-o zi cu soare...sa am timp...of, ca nu mai ajung la zi cu nimic

Am fost aseara la vaccin, puiul s-a comportat exemplar, nu a plans deloc, dimpotriva, era cu gurita la urechi, tare mult il place pe medicul pediatru...asta pana se prinde si el ce si cum! Bun, acum mai am un stres pe cap...sper sa nu ii mai iasa vreo alergie ca o si i-au razna. Cu vaccinul, l-am comandat, cand sa merg dupa el alaltaieri seara, nu-l primisera...am umblat ca nebuna prin toate farmaciilevreo 2 ore, pana am gasit ...aveau 2 bucati, le-am cumparat pe amandoua ca lui ii face Infanrix hexa de 3 ori: la 2,3,4 luni. Mai primeste careva BB vaccinurile asa??? Ca s-au mirat si farmacistele...nu stiu ce sa mai zic si cu asta...sper ca stie medicul ce face, ca doar e seful sectiei de pediatrie.

'Leanno...pusei aia cu horoscop pe contul comun...de 2 ori...prima data mi-a trimis inapoi de pe pepenashi08...e pepenasi08!!!...vorba aia...inca nici nu stai cu soacra-ta!

Merg si eu la un dush si echiparea, mergem la cumparaturi...asta mic deja m-a terminat in dimineata asta: papa la 5, facut kk, baita, iar papa, iar acum se agita de aproape vreo ora de zici ca-i electrocutat...oare cand oboseste???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

vio ce faci?? ti-z trecut maseaua??? Ia si tu o fiola de piafen.

Kimmy shi Anna pup fetili sa-shi tina firea pana le trec spumele bebeilor. Anna cand sunt momente din astea eu incerc sa ma calmez gandindu-ma ca nu face inadins asa shi ca pur si simplu nu ii este bine shi are nevoie de mine. Ca trebuie sa rezist ca trece ... Sigur e f greu mai ales daca ai oboseala acumulata. Acuma ... daca m-ar tzine de la 2 la 6 dimineatza recunosc ca ash lua=o pe ulei. Nu am mai patit de mult asa ceva. Eu incerc diverse metode shi pozitzii: avion, leganat pe genunchi, leganat in pat pe perna (nu pe genunchi), ii dau drumul la uscatorul de par, ori la carusel, ori il pun in tarc unde are niste jucarii atarnate etc etc. Eu am avut 4 zile naspa acum recent shi concluziile au fost:
1. era prea nervos ca sa adoarma desi era mort de oboseala (adormea pana la urma in brate sau leganat pe perna)
2. ii era foame la 2 ore shi eu ii dadeam la 2.5 sau 3.

Andreea Maria de Ladymina77, Antonio Matei de Andreea_Or si Raisa Andreea de michellab . Andreea shi michellab unde sunteti????

struluta eu zic ca nu e ok cu steriletul ala. Nu poti suna la dr??? Mai mie mi-a zis ca dak mai vreau bb nu-mi pune sterilet. Am uitat sa intreb de ce dar tb sa ma duc la control ca mi-a venit a doua menstruatie si voi intreba de ce. Desi am auzit mamici care au ramas bine merci si fara pb dupa ce au scos steriletul.

Anticonceptionale - gagix care atzi luat Logest???? Nu acum ci inainte - adik daca cunoasteti cum se comporta. Nu stiu de ce dar am mai nou o aversiune fata de anticonceptionale ... . Bine io cand i-am zis dr-lui k am 10 ani de rigevidon la activ (care am inteles ca is total depasite shi aiurea) ... zice cik "pai dah, tie cre' ca pot sa-ti dau shi scoarta de copac shi nu ai nimic". Bine ... el e cam nebun e adevarat ... io nu's nici io departe ... nah!!

Mergi la inceput

Da struluta este vb de problema mea cu "sh" shi ... "iz de kk"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Kamelya, Ileanna merci ptraspunsuri..il sun pe medic!
Si mai tre sa-l intreb si de faza ca nu mai alaptez de vreo 3 -4 saptamani, dar uneori diineata am tricoul chiar putin patat, iar cand stran sanul iese ceva f putin de genul colostrului...tre sa iau oare ceva medicamente...sau...bineinteles ca am uitat sa-l intreb si asta...am o tensiune in ceafa de nu mai pot...o fi de la oboseala???sau nu???...sa nu patesc naibii ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Vai noroc chior ca Timea doarme bine noaptea.De cand s-a nascut o singura noapte a stat treaza cam o ora,maxim,in rest se trezeste,papa si somn la loc pana cel mai devreme 6.Deci oricat de rea a r fi pe timpul zilei,apuc sa ma odihnesc.
Anna sper sa nu i se intoarca programul,sa confunde ziua cu noaptea.Desi cred ca e o faza.Asa ma consolez eu de cateva zile.Mami relaxeaza-te,trece,e o faza!
Va tin la curent cum se comporta azi pe timpul zilei.Acuma doarme de cand am scris,de vreo ora
Iar faza ca o deranjeaza gingiile e 100%,ca ea nu-si suge degetelele,in schimb pipaie toata ziua gingia de jos.Culmea ca nu ma lasa sa vad ce are acolo,isi ciuciureste gurita de numa!

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

ile eu am luat Logest si nu am avut nici un efect advers

Simona mie imi zisese medicul ca posibil sa sangrez si daca e prea abundent sa-l sun,vezi ca sunt niste medicamente care opresc lactatia dar am uitat cum se numesc sunt 2 pastile si casta ~ 70 ron- se ia o jumatate la 12 ore

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Ileana si si em luat inainte Logest si acuma iar de 2 luni si am fost si sunt foarte multumita...se pare ca ne potrivim.Nu m-am ingrasat,nu am avut dereglari,si am menstruatie care vine si trece si eu habar n-am ca nu ma doare burta deloc,si sangerarea e slaba.

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Kimmy si Kamelya merci!!! Da, imi era frica de dureri de cap shi ingrasshat.
Tare mult ash fi vrut sterilet ...
Il mai descos io cand ma duc acum.

Mergi la inceput