Pepenasi de iulie-august 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!!

Ce vreme!!!! Am iesit pentru vreo 5 min pana afara si m-am intors congelata!!...

Azi dimineata , Mihaita s-a trezit pe la 5,00 ...de fapt nu s-a trezit si a inceput sa plnaga si sa tipe foarte tare prin vis!!! O jumate de ora mi-a luat sa il linistesc..stiu ca Didi povestea ca a patit asa ceva acum vreo 2- 3 sapt!!! Ce sperietura am tras!!!

Anka..., ma faci sa rosesc cu ce scris despre Mihaita... Eu as prefera sa fie pictor sau pianist!!! Are de la cine mosteni !!..Asta mi-ar placea mie, dar sa vedem ce ii place lui!!..Am vazut si eu de ieri pozele cu Erika, am fost pe faza chiar cand le-ai pus, dar cand sa scriu se trezise bebe!!! Seamana Izbitor de mult cu tine si imi place atat de mult ca are niste buzite atat de roz !!!

Didi, Aida are un umor contangios!!! De fiecare data cand vad pozicile cu ea ma amuz teribil de mult!!!

Misha, sa poarte sanatoasa Ralucuta hainutele!!! Sunt tare faine!!...

Irda, vai ce scumpa e Antonia !! Si ce bine ii sta in rosu!!..Felicitari pt. micuta crestina!!

Bobitamica, Irinuca e asa scumpa!! Imi place la nebunie pulovarasul acela lung, gen palton!!II sta tare bine!!

Vio, sa treaca durerea de maseluta!!! Aaa..am vazut pozicile de la botez cu Alexandra,,,o scumpete nu altceva!! MI-a placut tare mult rochita ...

Ana, cum adica nu esti pe locul 1????!!! Pai nu ai luat cel mai mare punctaj ???!!!

Narci, felicitari pt nasi!!! Diana... felicitari si voua!!! Da' chiar unde e Diana??? NU a mai scris de ceva zile...

Atb, asa m gandeam si eu despre acel tata..Pe de alta parte, asa cum a zis si Flo, daca copilul e "antrenat", posibl sa faca astfel de miscari u usurinta!! Nicholas cel pletos!!!

Kamelya, vreau si eu o {cafea]!!! Eu ii fac masaj lui Mihaita pe burtica, in sensul acelor de ceasornic cand vad ca nu face KK !!!

Ma duc sa ma mai uit la pozici cu pepenasi si sa mai citesc din urma..

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

helauuu!
o de la Raul si un mare cu multumiri
kamelya merci de ceai..tare bun! da' de cand nu a mai facut kaki pepenasha?
anca fetele!! ce mai faceti? ce mare s-affacut Maria..deja umbla!!! bravo...vai ce trece timpul!
narcisa si diana ce fain ca v-ati gasit una pe alta! ee...se vede ca odiseea asta a creat nishte legaturi asa...mai speciale!
mno..ma retrag la un dus...apoi iesim...revin mai spre seara

Oana

de Raul

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza!
io mor de foame si am de hatzait copil marait somnoros!
vazut Aiduta scumpa cum rade ea,Raul frumusel cum vorbeste el pe limba lui,si poze cu familia frumoasa a Irdei.Foarte frumosi copii.
Acuma sa va spun cate ceva despre Timi,ca vad ca se poarta,dar intre timp a adormit asa ca si halesc nu cumva sa se trezesca si sa lesin de foame.
Deci tare mult mi-am laudat fata ca e cuminte foc,si cred ca si-a luat-o in cap!
Inainte:statea singurica si gangurea cate-o ora-acuma nu mai sta nici 5 minute.
O tineam maxim 30 minute-o ora pe zi in brate,acuma o hatzai mult mai mult,ca mai nou pe timpul zilei numai asa adoarme,maraind si plangand incontinuu.
In timpul zilei dormea 5 ore aproximativ,acuma mai doarme in total maxim 3.
Manca 150-210 ml la o masa,acuma maxim 120,si am trecut de la 5 mese/zi,la 6-7!
In schimb de cateva zile incetuc se intorcea pe o parte,si de ieri aproape ca se intoarce singurica de tot.
Are program de somn pe timpul zilei total aiurea.
Daca ii e sete ma striga,ii dau bibe in mana,dechide gurita si baga singura,bea cat vrea,si arunca bibele.
Daca e suparata nimeni nu o poate calma,vrea musai la mami.
CU TOATE ASTEA MI-E DRAGA DE NU MAI POT!Plang de multe ori pentru ca o iubesc de ma doare!

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

Andreea Maria de Ladymina77, Antonio Matei de Andreea_Or si Raisa Andreea de michellab
sa cresteti mari si sanatosi!

Oana

de Raul

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Asa...

Am vazut filmulete cu Raul.. Mai iti vine sa ii mananci pe bebeii astia cat de scumpi sunt si cum iti lumineaza ei ziua!!!

Ankuta, nu ai mai trecut pe la noi!! NU ai mai pus pozici su Sara cea scumpica!!!

Denisa??? Ce mai faci?? Ocupata cu scoala?? Raducu ce mai face??? Maine e aniversarea lui!!!

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Neata gagix!

incerc si eu sa ajung la zi...

Intrebare la fetele care si-au pus sterilet: eu am fost alaltaieri la gine si mi-am pus steriletul, iar pana am ajuns acasa am inceput sa sangerez putin...ieri tot asa putin, iar azi dimineata zici ca-s pe ciclu in toata regula, cu toate ca imi trecuse cu 2 zile inainte de a merge la medic...si ma simt ca naiba, am o tensiune in ceafa de nu vad bine.E normal sa fie asa???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

cris, oana marti nu a facut kk iar ieri dimineata a facut mai intai cat jumatete de deget mic dar tare si la pranz a facut asa mai cremos si moale, iar acum dimineata tot asa tare si cat jumate de deget mic si incepe sa planga ca nu poate face .ea face tot timpul moale ca o crema(mai scuzati detaliile dar na)

ma duc sa mai vaz niste poze cu pepenasi

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am nevoie de multa multa multa direct in vena!!!!!!!!!!!!!!!11Bine, cel mai bun ar fi mult , vreo cateva zile in continuu, dar asta nu se poate! M-a zapacit terorista noaptea trecuta!!!! De la 2 n-a mai avut somn (eu ma culcasem la 12!) si m-a tinut treaza pana la 6 jumate!!!!!cand n-am mai putut si i-am predat-o lu ta-su! Si asa am dormit si eu cica, pana la 8! Am vazut 2 filme, bineinteles cu ea in brate leganand continuu si plimbandu-ma prin camera, ca nu se putea sa stau jos!!!Ce sa mai spun, imi venea s-o arunc pe geam!!!!serios, in momente din astea de stres maxim ma enervez cumplit si nu pot sa ma calmez orice as face, si bineinteles ca si ea preia starea mea, si uite asa ne invartim in cerc!!! Poate da DD si doarme si ea azi macar o ora fara sa se trezeasca ca sa pot si eu sa dorm

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Oana noi suntem bine,Maria a crescut si deja are un an ,merge singura si face numai prosti
Am vazut puiutul Raul care este o frumusete

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

si acum urla si vrea in brate, eu nu mai am mult si ajung la nebuni, la modul cel mai serios!ma simt on the edge!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput