Pepenasi de iulie-august 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 10
Kimmy spune:
In legatura cu tipatul...Timi de fiecare data cand se trezeste in timpul zilei,urla.Daca ma pun langa ea,se linisteste si ori adoarme la loc,ori incepe si-mi zambeste.Dar de fiecare data se trezeste plangand
.Oare de ce?Dimineata in schimb nu plange,se joaca si gangureste linistita.
Azi i-am dat piure de cartof si morcov,facut subtirel,si i-a placut 
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)
ankalaura spune:
ILE _ si de ce nu pui sterilet? Dupa nasterea cu Eliza am luat Logest pana a facut ea cam un an si apoi am pus sterilet pe care l=am scos anul trecut cand am decis sa mai facem un bebe. si cu Logest m-am simtit bine (acelasi istoric de 10 ani cu Rigevidon...) dar dupa sterilet m-am simtit mult mai linistita... ca nu mai uitam pilula...
Steriletul nu se pune inainte de a naste, dar dupa o prima nastere, nu am auzit sa fie probleme cu a doua... La mine cel putin a fost totul tzac pac, vrem copii, tzac pac, din prim doua liniute. Din cate am citit si vazut, chiuretajele impiedica bebeii, nu steriletul...
Mi mi-a montat steriletul in prima zi de incetare a menstrei. Si in luna de dinainte mi-a facut Papanicolau
STRULU - mailul comun e ala cu iulie si cu august. Am forwardat eu mailul cu horoscopul, de pe pepenasi pe iulie_august. Oricum, e absolut demential, nu stiu cum de m-au citit asa de bine 
Ce fel de sterilet ti-a montat? Cum au zis fetele, sangerarile sunt normale, dar in cantitati mici, asa, ca te zgandare cand il monteaza, da; sa nu semene a hemoragie, ca atunci nu e tocmai ok
CRIS _ Mona e in plina sesiune si de-aia nu mai are nici pic de timp de forum...
Anca mami de Eliza si Erika
M&M spune:
Mina, cu mare placere il dam pe Mihaita , Andreei!!! 
Misha, petrecere frumoasa!!! Poate mai tarziu e ocupata sau are alti invitati de v-a chemat la 2 dupa amiaza!!!
Anka, uitasem ca Mona a zis ca e ocupata cu sesiunea...
Eu trebuie sa merg la docotr sa imi iau postnatalu, dar nu prea am chef...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
AnnaBaby spune:
eu iau Milligest, am inteles ca sunt printre ultimele aparute pe piata, si au o concenratie mica de hormoni.
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
maitreyi spune:
eu am o sora de 8 ani facuta la 40 de ani ai mamei mele venita prin trompe legate ![]()
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
Didi81 spune:
Multumiiiiim!
, he he, ma bucur ca v-a amuzat Aiduta asa de mult. E terapeutica, nu? 
Violeta, pai du-te la dentist daca te doare maseaua. Eu inca mai astept sa ma sune de la cabinetul ala super aglomerat la care am zis ca vreau sa ma duc, dar daca nu mai contacteaza mai repede, ma programez in alta parte ![]()
Si Aiduta e mai somnorici azi, cred ca e de la vreme. S-a sculat la 10.30.
Didi
de Aida Maria (03.07.2008) 
Cura de slabire
MissJJ spune:
Buna fetele!
Vazut si eu filmuletzele ce mai avem niste pepenasi deliciosi toti sunt superbi si atata de simpatici cum gaguresc/rad/papa/se rostogolesc si cate si mai cate. Sunt si eu ca si multe dintre voi cred vesnic
de pepenasii nostri astia dragi.
Mona bafta in sesiune.

Tecky acuma in weekend o sa facem poze si cu tinutele de Halloween si cu fetele si cu noi si cu look-ul meu ca mergem si la shoppingul ala imnes ce s-a dschis acuma nou Westfields e tare fain.
Narcisa hai ca m-ai distrat cu aerul sarat si conservatul.
Irda f frumoase pozele pupam mica crestina si surioara rozalie si mamica scumpa.
Cuscra glad to be o f help.
Mie mi se pare f logice si bune informatiile lor si nu cred ca le scriu ei doar asa de dragul de a scrie.
By the way vezi ca esti datoare cu poze cu ginerica asa ca please astept cuminte ca daca nu trec si la masuri mai drastice. Vezi ca eu weekendul asta fac poze cu norata si pun asa ca fa bine si pune si tu cu gandacelul ginerica.
Tare aia cu moldovenii.
Narcisa felicitari pt nasi superr. Gata tre sa dati de baut da asa live nu numai cu emoticoame ca asa tot insetata raman.
Violeta uff si pe tine te chinuie maselele? Si eu sper sa scap de dureri ca abia am facut o sg vizita la dentist si tre sa mai merg momentan de inca doua ori da la cate are de facut creca tre sa merg si mai des sigur. Pupici sa treaca durerea si ziua asta aiurea.
Tecky vazut poze cu hainutzele f frumoase. sa le poarta sanatoasa printesa.
Struluta eu stiu ca nu ar trebui sa sangereze asa mult ci numai putin da un telefon si intreaba vezi ce zic daca e cazul sa te duci la ei sau nu. Sunt persoane care nu suporta steriletul adik oragnismul il respinge si se mai intampla rar dar se poate sa se miste de la locul lui sau sa nu fie pus cum trebuie.
Sper s anu fie cazul si sa nu ai pb mari.
Anna uff iubita imi pare rau ca sunteti asa stresate, auzi da nu poti sa o pasezi macar pt o zi mamei sau lui tati sau cuiva bine tu sa fii prin zona nu sa o duci in alta parte da macar sa dormi si tu o ora doua sa te mai refaci sa faci un dush sa te mai relaxezi.
Si eu vreau sterilet da numai nu am ajuns sa merg sa il pun ca aici la med meu de fam nu mai pune si tre sa merg la spitalul unde am nascut cica pun acolo apai oi suna si-oi vedea cand reusesc sa ma programez.
Cristina Luminati e un fel de Halloween in romania in maramures la sotul meu se sarbatoreste este sarbatoare pt morti, cum e si halloweenul de fapt.
Anka asa stiam si eu steriletul e bun pt femeile care au cel putin un copil si nu are nici o treaba dupa ce il scoti poti ramane insarcinata si etc nu apar complicatii de la injectia cu hormoni dureaza pana iti revine fertilitatea pana si la un an chiar la una dintre ele aia ce e valabila pt 12 sapt. da la sterilet nu am auzit sa fie pb.
Fug ca am program de culcat printese revin mai incolo.
PS Am facut aseara niste macaroane cu branza la cuptor delicioase daca vreti reteta ziceti e prima oara cand fac da au iesit super.
MissJJ spune:
Fetele daca vreti sa va distrati si sa vedeti ce fel de floare sunteti take a look www.thisgardenisillegal.com/flower-quiz" target="_blank">aici, e un test scurt si apoi va arata ce floare sunteti eu sunt o narcisa si ma chinui sa pun linkul ala sa imi apara ca sunt o nasrcisa da nu merge
, stiti sa iasa ceva gen tickerele cand dai clic sa apara aia cu narcisa.
Am vazut ca este iconitza de adaugat cod da nu imi iese stie cineva cum se face?
AnnaBaby spune:
Mada o duc maine pe Ioana la mama, ca avem e mers la o nunta. Abia astept sa ma relaxez putin...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
MissJJ spune:
Anna aha distractie placuta da eu zic daca poti intr-o zi sa o lasi pe mama ta in charge de bebitza si tu sa faci ceva relaxant gen o baie sa te pamper oleaca cu spume lumanari creme frumos mirositoare etc sa papi cum trebuie ceva ce iti place tie mult da sa savurezi nu in fuga ca plange bebe si apoi sa dormi putin sa iesi la o plimbare la aer curat tu cu gandurile tale da nu legate de bebe si apoi seara vei fi fresh.
Ceva activitati din astea cat mai zen si mai relaxante.