Pepenasi de iulie-august 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 11
bufi spune:
Mada_mxm super sfaturile si sunt de luat in calcul.
si eu am facut o pauza de forum, net, mess, e-mail, mi-am rezervat o zi la salon-vopsit par, manichiura, pedichiura, tratament cosmetic...m-am simtit grozav dupa si m-am privit altfel in oglinda...este mare lucru sa revin la lucrurile astea pe care le faceam des, ca o rutina
in bucuresti este o zi urata, se pare ca s-a cam dus vremea buna...am profitat ieri cat a fost cald
eu inca cu probleme cu amorteala mainii stangii - se pare ca ar fi sindrom de tunel carpian stang - mai merg la un neurolog sa ma vada...asta este...am tot citit si o sa am pe viata chestia asta
bufi
Irda spune:
Salutare si de la noi!
Multumim de apreciere, dragele mele....tare mandra e mamai de printesele ei!
Nu stiu ce e cu Antonia ca e tare maraita ...uf uf ....crestem noi!
pupicim fetele....tre sa fac de papa!
kamelya spune:
ankalaura sa-ti traiasca printeselea si ce bolero frumos are Eliza
Irda ce bine ii sta Antoniei in rosu
printesele
Tecky cum este raluca dupa interventie?Mai curge ochisorul?
eu tre sa calc ptr sot o camasa si o pereche de pantaloni dar am o lene,la camasa scap usor dar la pantaloni e imposibil sa nu fac 2 dungi 

asta ca am uitat sa le duc la nufarul si nu ma mai chinuiam eu
ma duc la bebelina mea
de Daria Ecaterina 14.07.2008
Serenity90 spune:
Mada miam facut si eu testu ala cu flori si am iesit o Echinacea....cred k e cea mai naspa floare pe cre am vazuto 
si am incercat sa bag la semnatura cu linkul de sus si cand am dat vizualizare mia aparut k's alta buruiana 
...linkul html care til da in casuta nu e suportat de forum...k am avut si eu nijte probleme cand am incercat sami fac tikerul cu varsta lu bebe
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
bobitamica spune:
Buna si de la noi
Iar pe laptopul de serviciu...nu stam mult...doar sa va scriem ca suntem bine,sanatoase.Noi inca nu avem net. In casa la mine e santier. Ne-am mutat toti in sufragerie din cauza mucegaiului.
ANKA...multumim ca ai intrebat de noi...
GINI...nici Irina mea nu se intoarce si nu are de gand...stai linistita...
MADA....sunt Floarea Soarelui...
IN LEGATURA CU LEGEA...AM INTELES CA PUTETI SA STAM IN MEDICAL ,DAR SA INTRAM IN CIC PANA LA 1 IAN. ,DECI CUM SP[UNEA BINE ANKA..PTEM SA REVENIM PE 27 DEC.
Eu am facut deja cerere la serviciu,pentru ca nu aveam de ales...puteam sa iau doar 14 zile de medical.Eu nu mai am concediu de odihna. Acum ..ce-o da Dumnezeu.
va pup,
Bobiotamica-mami de Suri
Kimmy spune:
Eu sunt Canna...N-am mai auzit de floarea www.thisgardenisillegal.com/quiz/canna.jpg" target="_blank">asta,dar ma regasesc in descriere : "You stand up for what you believe in, even if it gets in the way of what other people think. You are proud of yourself and your accomplishments and you enjoy letting people know that."
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)
diarux spune:
narcisa si io
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
AnnaBaby spune:
filmulete cu Ioana: www.youtube.com/v/WsfW3mQuBsg > < /param> < embed src= http://www.youtube.com/v/WsfW3mQuBsg type= application/x-shockwave-flash width= 425 height= 350 > < /embed> < /object> " target="_blank">aici si www.youtube.com/v/vrqoefvaFR0 > < /param> < embed src= http://www.youtube.com/v/vrqoefvaFR0 type= application/x-shockwave-flash width= 425 height= 350 > < /embed> < /object> " target="_blank">aici. Scuzati calitatea proasta, camera nu filmeaza prea bine.
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
AnnaBaby spune:
na ca a iesit o prostie
, mai incerc o data
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!